www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rallye Monte Carlo

Škoda 130 RS oslaví čtyřicáté výročí svého triumfu v Monte Carlu

foto

4. ledna 2017 • 15:00

Za několik málo dnů uplynou čtyři desetiletí od úspěchu vozu Škoda 130 RS na tratích podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, slavné Rallye Monte Carlo. Letošní ročník bude okořeněn debutem zbrusu nových speciálů kategorie WRC. O týden později však po klikatých cestičkách ve francouzských Alpách pojedou stroje, které tvořilydějiny legendárního závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rallye Monte Carlo

foto

3. ledna 2017 • 12:30

Již za dva týdny odstartuje nový ročník mistrovství světa v automobilových soutěžích, který přinese revoluci v podobě nových soutěžních speciálů. Organizátoři Rallye Monte Carlo dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, který naznačuje, že se v okolí Gapu a Monte Carla bude nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha odstartuje sezonu na Monte Carlu

foto

28. prosince 2016 • 15:00

Jsou lidé, kteří si dávají během zimní pauzy mezi sezónami oddych a druzí, kteří pracují na nové sezoně. Do druhé škatulky patří Ondřej Bisaha. „Ukradl“ jsem mu chvilku času a během balení igelitky, se kterou měl cestovat na kondiční dovolenou, mi odpověděl na pár dotazů.

žádný příspěvek celý článek »

M-Sport představil rozdílný design Fiest WRC

foto

26. prosince 2016 • 18:00

Speciály Ford Fiesta RS WRC továrního týmu M-Sport budou v nadcházející sezóně startovat s různým designem. Stane se tak poprvé od roku 2005, kdy bude první i druhý týmový vůz ve výrazně odlišném zbarvení.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën se vrací do MS s oficiálním týmem s novým vozem C3 WRC

foto

23. prosince 2016 • 17:00

Měsíc před konáním Rallye Monte Carlo, která je prvním podnikem mistrovství světa FIA v rallye 2017, představila divize Citroën Racing v Abú Zabí oficiálně vůz C3 WRC. Vůz C3 WRC, který splňuje nové předpisy FIA zavádějící generaci velmi pozoruhodných World Rally Cars, symbolizuje oficiální návrat značky Citroën do disciplíny, v níž značka v minulosti získala 96 vítězství a osm titulů mistra světa.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda je na startu rallyového roku 2017 výborně připravená

foto

20. prosince 2016 • 15:40

Po mimořádně úspěšném roce 2016 odstartuje tým ŠKODA Motorsport do nové rallyové sezóny s překvapením. Na legendární Rally Monte Carlo od 19. do 22. ledna 2017 bude v továrním týmu hostovat zkušený pilot WRC Andreas Mikkelsen s navigátorem Andersem Jægerem a pojede s vítězným vozem ŠKODA FABIA R5.

žádný příspěvek celý článek »

toplist