www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rallye Monte Carlo

Sledování Rallye Monte Carlo vrtulníkem

foto

7. února 2017 • 13:00

Legendární Rallye Monte Carlo každoročně zahajuje soutěžáckou sezónu a setkává se s velkým zájmem fanoušků. A to přesto, že svým rozmístěním v horách nejsou rychlostní zkoušky k divákům zrovna nejpřístupnější.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

3. února 2017 • 16:30

Letošní Rallye Monte Carlo byla nejen začátkem nové soutěžní sezóny, ale také začátkem nové éry. Na startu se totiž objevily nejnovější specifikace vozů WRC. Společně s řádně promíchaným startovním polem do soutěže zasáhlo i pro Monte tradiční proměnlivé počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha s Jiřím Hovorkou na Rallye Monte Carlo obstáli

foto

3. února 2017 • 10:00

Zatímco u mnohých týmu aktuálně panuje období zimního klidu a příprav na nadcházející sezonu, zlínská stáj CERS performance se ve spolupráci se slovenským ICARI Rally Teamem vydala do jámy lvové – na legendární Rallye Monte Carlo, zahajující letošní šampionát mistrovství světa. Pro posádku Ondřej Bisaha – Jiří Hovorka i samotnou stáj to byl premiérový start na soutěži WRC a hlavním cílem pro všechny tedy bylo čerpat zkušenosti z nového prostředí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Daniela Fessla

foto

31. ledna 2017 • 13:15

Letošní Rallye Monte Carlo byla nejen začátkem nové soutěžní sezóny, ale také začátkem nové éry. Na startu se totiž objevily nejnovější specifikace vozů WRC. Společně s řádně promíchaným startovním polem do soutěže zasáhlo i pro Monte tradiční proměnlivé počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Dalibora Benycha

foto

24. ledna 2017 • 11:00

Letošní Rallye Monte Carlo byla nejen začátkem nové soutěžní sezóny, ale také začátkem nové éry. Na startu se totiž objevily nejnovější specifikace vozů WRC. Společně s řádně promíchaným startovním polem do soutěže zasáhlo i pro Monte tradiční proměnlivé počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Jörga Ullmanna

foto

24. ledna 2017 • 02:00

Letošní Rallye Monte Carlo byla nejen začátkem nové soutěžní sezóny, ale také začátkem nové éry. Na startu se totiž objevily nejnovější specifikace vozů WRC. Společně s řádně promíchaným startovním polem do soutěže zasáhlo i pro Monte tradiční proměnlivé počasí. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Nadmíru úspěšný comeback pro Toyotu

foto

22. ledna 2017 • 19:50

Téměř dvě desítky let poté, co Toyota ukončila své účinkování v seriálu mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích, se japonská značka oficiálně vrátila do kolotoče světových rally na letošní 85. Rallye Monte Carlo. Tento comeback skončil při premiérovém startu Yarisu WRC úspěchem v podobě druhého místa posádky Jari-Matti Latvala - Miika Antilla.

žádný příspěvek celý článek »

Mikkelsen vytyčil další milník značky Škoda

foto

22. ledna 2017 • 18:15

Andreas Mikkelsen vytvořil další milník v úspěšné historii týmu Škoda Motorsport. Norská hvězda rally triumfovala hned při svém prvním startu s vozem Škoda Fabia R5 spolu s navigátorem Andersem Jaegerem v klasifikaci WRC 2 na 85. Rally Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Ogier vítězem letošní Rallye Monte Carlo

foto

22. ledna 2017 • 14:10

Závěrečná PowerStage rozhodovala už pouze o zisku bonusových bodů a nikoliv o celkových stupních vítězů letošního ročníku Rallye Monte Carlo. Pro pomyslnou cenu útěchy v podobě pěti bonusových bodů si zde dojel Thierry Neuville, celkovým vítězem rally se nicméně stal Sebastien Ogier na Fordu Fiesta WRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Úvod Rallye Monte Carlo poznamenala tragická nehoda

foto

19. ledna 2017 • 23:45

Hned úvodní rychlostní zkouška letošní Rallye Monte Carlo s sebou přinesla tragickou nehodu. Třetí muž na trati prvního testu, Hayden Paddon, uklouznul se svým Hyundaiem i20 Coupe WRC na ledové plotně v levotočivé zatáčce a smrtelně zranil diváka, který se nacházel v těsné blízkosti trati.

žádný příspěvek celý článek »

Bryan Bouffier na Monte za Gemini Clinic Rally Team

foto

18. ledna 2017 • 08:00

Spolupráce Bryana Bouffiera a zlínského Gemini Clinic Rally Teamu se v minulosti osvědčila a tak není překvapením, že spolupráce bude fungovat i v nadcházející sezóně. První společným startem bude již tento týden Rallye Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Sebastien Ogier: "Nemám co ztratit"

foto

13. ledna 2017 • 08:00

S nečekaným oznámením Volkswagenu o ukončení dalšího tažení německé automobilky v seriálu mistrovství světa FIA v automobilových rally se v hlavách všech příznivců tohoto sportu logicky vyrojila jasná otázka. Co bude dál s čtyřnásobným mistrem světa Sebastienem Ogierem?

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha a ICARI Racing vyrážejí na Rallye Monte Carlo

foto

12. ledna 2017 • 09:00

Několik let bylo pro zlínský tým CERS performance tradicí odstartovat novou soutěžní sezonu hned zkraje roku na rakouské Jänner Rallye. Jenže ta je od roku 2016 minulostí a ani letos na svou bohatou tradici nenaváže. V CERSu ale mají klouzání po sněhu a ledu rádi a proto se rozhodli, že s příchodem roku 2017 se závodním vozem navštíví matku všech automobilových soutěží – legendární Rallye Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Za M-Sport pojedou ve WRC2 Camilli a Suninen

foto

11. ledna 2017 • 11:00

Škoda Motorsport dostave v souboji o titul ve WRC2 zajímavé soupeře. Jejich největší soupeř M-Sport se rozhodl nasadit rovnou dvojici oficiálních pilotů vozu Ford Fiesta R5. Zatímco loňský reprezentant Evans se vrátil do WRC, M-Sport ve WRC2 budou hájit Eric Camilli a Teemu Suninen.

žádný příspěvek celý článek »

Elfyn Evans s Fiestou WRC v barvách DMacku

foto

10. ledna 2017 • 16:00

Po sezóně strávené ve WRC2 se britský jezdec Elfyn Evans vrací do speciálu WRC. Společně s Danielem Barrittem bude v nadcházející sezóně startovat s novým modelem Ford Fiesta WRC s podporou DMacku, v jejichž barvách se představí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist