www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Janča Valašská Rally (MČR)

Valašský vteřinový bronz Honzy Černého

foto

27. března 2017 • 20:05

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice o víkendu odstartoval seriál TrueCam mistrovství České republiky v rally. První soutěží roku byla 36. Janča Valašská rally Valmez a na této soutěži se ve velmi dobrém světle ukázala posádka týmu Mogul Škoda ACA Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Prezident AČR na slavnostním zahájení 36. Valašské rally

foto

27. března 2017 • 19:55

V pátek odstartovalo TrueCam Mistrovství ČR v rally 2017. Pro mnohé fanoušky rally nebylo místo dějiště překvapením, neboť Valašská rally se v loňském roce úspěšně pořadatelsky odjela v rámci Rallysprint Série.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy před startem Valašky

foto

25. března 2017 • 11:30

Slavnostní start JANČA - 36. Valašská rally Valmez je za námi a posádky čeká už jen ranní testovací zkouška a následně vyrazí vstříc prvním ostrým kilometrům. Do závodu bylo převzato 77 dvojic. Někteří jezdci se s námi před slavnostním startem podělili o své pocity.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček chce opět bojovat o titul mezi produkčními vozy

foto

25. března 2017 • 11:25

Nová sezóna vždy přináší spoustu novinek, něco se však nemění. Vicemistr republiky ve třídě 3 z roku 2015 hodlá konečně prorazit smůlu a v barvách týmu Duck Racing v AČR chce získat vytoužený titul. Spolujezdkyní mu ve voze Subaru Impreza WRX STI i letos bude Barbora Rendlová.

žádný příspěvek celý článek »

Szejovi potřetí na Valašské rally

foto

25. března 2017 • 11:15

Sezónu Mistrovství ČR v rally otevře 36. Valašská Rally Valmez, která se po čtyřleté pauze vrací do prestižního českého šampionátu. Pro bratry Jarosława a Marcina Szejovy to bude výjimečný začátek sezony – čeká je premiéra za volantem Fordu Fiesta R5 v barvách nového týmu GK Forge Metkom Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý před Valašskou rally v roli favorita

foto

23. března 2017 • 19:35

Loňští vicemistři v rally Jan Černý - Petr Černohorský se po roce vracejí na Valašsko, aby zde zahájili novou sezonu TrueCam mistrovství České republiky v rally. Ta zde odstartuje populární Valašskou rally, kde před rokem posádka Jan Černý - Petr Černohorský s vozem Škoda Fabia S2000 získala absolutní vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Pech EuroOil-invelt team na startu nové sezóny

foto

21. března 2017 • 16:50

V okolí Kopřivnice se uskuteční Valašská rally a právě na této soutěži se EuroOil-invelt team a jeho posádka Václav Pech - Petr Uhel poprvé představí se zbrusu novým vozem Ford Fiesta R5. Pro sedminásobné mistry republiky je to po roce stráveném v atraktivním Porsche opět návrat do čtyřkolky.

žádný příspěvek celý článek »

Pohárové Peugeoty 208 R2 se premiérově představí na Valašce

foto

20. března 2017 • 21:30

Český šampionát v rallye odstartuje ve dnech 24. – 26. března ve Valašském Meziříčí a Kopřivnici. V okolí obou měst se uskuteční Janča - 36. Valašská rally Valmez. V rámci tohoto podniku se poprvé na českých tratích bude prezentovat Peugeot Total Rally Cup 2017. Do hodnocení poháru je zatím přihlášeno šest jezdců, čtyři z nich se představí už na Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Trať Valašské rally se představuje

foto

20. března 2017 • 21:00

Úvodní podnik TrueCam MČR v rally 2017 nabídne dvanáct rychlostních zkoušek na šesti úsecích. Formát sobotní i nedělní etapy zůstává shodný, dvakrát tři „erzety“. V sobotu dopoledne budou mít fanoušci dále šanci vidět soutěžní vozy na shakedownu na kopřivnickém polygonu, kde bude zároveň po celou dobu soutěže umístěn servisní areál.

žádný příspěvek celý článek »

Červené mravce odštartujú sezónu na Valašskej rally

foto

20. března 2017 • 20:00

Po päťročnej prestávke otvorí Majstrovstvá Českej republiky v rally JANČA – 36. Valašská rally. Na štart tejto obľúbenej dvojetapovej súťaže sa koncom marca postaví aj slovenský Červené Mravce rally team.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška láká více než osmdesátku týmů

foto

16. března 2017 • 21:45

Máme po uzávěrce. A po ní lze předpokládat, že na start Janča - 36. Valašské rally Valmez se postaví kolem osmdesáti startujících. Podle očekávání budou mít největší zastoupení soutěžní speciály tříd 3 (produkční vozy) a 6 (kategorie R2). V těsném závěsu následuje třída 2, ze které s jistotou vzejde vítěz letošní Valašky.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš v barvách „autoklubu“ před novými výzvami

foto

16. března 2017 • 19:00

Na úspěšnou spolupráci ze sezóny 2016 naváží také v roce 2017 Filip Mareš a Autoklub České republiky. V rámci projektu Autoklub Peugeot Rally Talent, jehož hlavními partnery jsou i pro letošní rok značka Peugeot v ČR a společnost Total ČR, se Filip Mareš, navigovaný Janem Hlouškem představí na většině podniků MČR v rally, jež příští týden otevře 36. Valašská rally.

žádný příspěvek celý článek »

Zahájení rally sezony 2017 v Autoklubu ČR

foto

16. března 2017 • 11:00

V prostorách Autoklubu ČR proběhlo dnešního dne oficiální zahájení rally sezony formou tiskové konference, které se zúčastnili jak pořadatelé první soutěže seriálu TrueCam Mistrovství České republiky v rally Janča - 36. Valašské rally Jaromír Tomaštík a Rudolf Kouřil, tak úřadující mistr ČR v rally Jan Kopecký a zástupci Autoklubu ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Motivace celého týmu pro národní šampionát i pro reprezentaci České republiky

foto

14. března 2017 • 02:00

Klokočka Škoda Czech National Team vstupuje do sezony 2017 se zbrusu novým speciálem Škoda Fabia R5 a jezdcem Vojtěchem Štajfem, který by rád zůstal v nejužší české soutěžní špičce i ve druhé sezoně s vozem třídy R5. S navigátorem Františkem Rajnohou odstartují nejen v rámci Mistrovství České republiky 2017, ale také ve FIA Evropské rallye trofeji 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední hodiny do uzávěrky Valašky

foto

13. března 2017 • 13:00

Během pondělního dne budou mít všichni zájemci o start na Janča – 36. Valašské rally poslední možnost se přihlásit. Příjem přihlášek se uzavře o půlnoci. Přesto už dosavadní seznam slibuje zajímavou podívanou, kterou okoření více než desítka speciálů R5.

žádný příspěvek celý článek »

toplist