www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Janča Valašská Rally (MČR)

Valašská rally ValMez nabírá svou podobu

foto

8. prosince 2017 • 12:00

Nedávné zveřejnění kalendáře Mistrovství České republiky v rally 2018 znamená pro fanoušky rally jednu jistotu. Prvním podnikem sedmidílného seriálu bude 37. ročník Valašské rally ValMez. Populární soutěž se uskuteční ve dnech 23. - 25. března 2018.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Janča Valašské Rally od Jörga Ullmanna

foto

10. dubna 2017 • 13:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Janča Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Janča Valašské Rally od Lukáše Urbaníka

foto

9. dubna 2017 • 20:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Janča Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Janča Valašské Rally od Dalibora Benycha

foto

5. dubna 2017 • 10:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Janča Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Tři posádky s vozy Minařík racing na pódiu

foto

3. dubna 2017 • 09:00

Tým Minařík racing přivezl do Valašského Meziříčí na úvodní podnik velkého mistráku čtyři vozy. I přes drobné technické problémy dokončily všechny posádky nedělní závod, navíc tři na pódiu.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Kopáček: Vyhráli jsme!

foto

3. dubna 2017 • 07:00

Václav Kopáček s Barborou Rendlovou v barvách týmu Duck Racing v AČR naplnili na Valašské rally svůj cíl. Na úvodní soutěži Mistrovství ČR v rally ovládli se svým Subaru Impreza WRX STI kategorii produkčních vozů a ujali se vedení v průběžném celoročním pořadí národního šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Konec dobrý, všechno dobré

foto

30. března 2017 • 21:30

V cíli úvodní erzety Valašské rally vypadala mise Martina Vlčka a Jindřišky Žákové za dobrým výsledkem na této soutěži ohroženě. Pomalý defekt na trati §Vlčákovy' domácí RZ Hukvaldy se však ukázal být prvním a zároveň posledním vážným problémem, se kterým se posádka Svarmetal Motorsport musela vypořádat.

žádný příspěvek celý článek »

Do sezony s druhým místem ve třídě 8

foto

30. března 2017 • 20:40

Valašská rally Valmez po dlouhé zimní pauze odstartovala letošní ročník TrueCam MČR v rally 2017. Na startu nechyběla ani populární alfa Agrotec racing teamu s Martinem Radou a Jaroslavem Jugasem.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Fabrika úspěšně dokončil Valašskou rally

foto

30. března 2017 • 10:00

Premiérový závod s Mitsubishi Lancer EVO IX mají za sebou Adam Fabrika s Martinem Fabiánem. Při Janča 36.Valašské rally Valmez 2017 poznávali techniku, závod si užívali, ale se i trápili s technickými problémy. Úvodní podnik Mistrovství ČR však dokončili a cíl daný před soutěží splnili.

žádný příspěvek celý článek »

Nedokončená Valaška pro Mirka s Marcelou

foto

29. března 2017 • 11:00

Úvodní soutěž českého mistrovství se pro Mirka Jakeše a Marcelu Ehlovou skončila bohužel ještě před cílem první rychlostní zkoušky. Po sérii rychlých zatáček ve sjezdu k prudkému pravému odbočení se Mirek jen o zlomek sekundy opozdil na brzdách a vše se skončilo kolostřešní situací cca 700 metrů před cílem úvodní RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Dobrý vstup do sezóny Pecha s Uhlem

foto

27. března 2017 • 20:15

V okolí Valašského Meziříčí se o víkendu uskutečnila první soutěž zařazená do seriálu mistrovství České republiky v rally, kde si svou vydařenou premiéru za volantem nového Fordu Fiesta R5 odbyla posádka EuroOil-invelt teamu Václav Pech - Petr Uhel.

žádný příspěvek celý článek »

Valašský vteřinový bronz Honzy Černého

foto

27. března 2017 • 20:05

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice o víkendu odstartoval seriál TrueCam mistrovství České republiky v rally. První soutěží roku byla 36. Janča Valašská rally Valmez a na této soutěži se ve velmi dobrém světle ukázala posádka týmu Mogul Škoda ACA Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Prezident AČR na slavnostním zahájení 36. Valašské rally

foto

27. března 2017 • 19:55

V pátek odstartovalo TrueCam Mistrovství ČR v rally 2017. Pro mnohé fanoušky rally nebylo místo dějiště překvapením, neboť Valašská rally se v loňském roce úspěšně pořadatelsky odjela v rámci Rallysprint Série.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vyhrál Janča Valašskou Rally (+ OHLASY)

foto

26. března 2017 • 17:10

Jan Kopecký opanoval i poslední rychlostní zkoušku a suverénně zvítězil v letošním ročníku Janča Valašské Rally Valmez. Na závěrečné zkoušce přeskočil Václav Pech drtivým finišem Jana Černého, jehož Fabie R5 začala v závěru soutěže ztrácet výkon.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy před startem Valašky

foto

25. března 2017 • 11:30

Slavnostní start JANČA - 36. Valašská rally Valmez je za námi a posádky čeká už jen ranní testovací zkouška a následně vyrazí vstříc prvním ostrým kilometrům. Do závodu bylo převzato 77 dvojic. Někteří jezdci se s námi před slavnostním startem podělili o své pocity.

žádný příspěvek celý článek »

toplist