www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Klatovské tratě jsou letos tradiční, ale s novinkami

foto

20. dubna 2017 • 12:00

Celkem čtrnáct rychlostních zkoušek o celkové délce přes 160 km čítá letošní trať jak pro 26. Historic Vltava Rallye, tak i pro 52. Rallye Šumava Klatovy. Víkendové schéma zůstává stejné jako v minulých letech – páteční rychlostní zkoušky se odehrají v okolí Klatov, na ty sobotní si budou muset závodníci dojet až za Sušici. Informace o soutěžích dále přibývají na klubových stránkách www.pamk.cz a na novém facebookovém profilu „PAMK Klatovy“.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech před domácí Rallye Šumava

foto

20. dubna 2017 • 11:00

Celkem čtyřikrát je zapsaná posádka Václav Pech jun. a Petr Uhel v historické tabulce vítězů Rallye Šumava a plzeňský jezdec se tak stále dělí o pozici nejúspěšnějšího jezdce tohoto podniku s legendárním Leo Pavlíkem.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejové zabojují na Rally Šumava Klatovy o další body

foto

20. dubna 2017 • 09:00

Ještě ani neopadly emoce spojené s debutem bratří Szejů ve voze specifikace R5 na Valašské rally Valmez a už se velkými kroky blíží druhý podnik Mistrovství ČR v rally. Ve dnech 21. – 22. dubna se nejlepší závodníci českého šampionátu sjedou do Plzeňského kraje, aby poměřili své síly v boji o body na speciálních úsecích v okolí města Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

Loňští vítězové přijedou do Klatov i letos

foto

10. dubna 2017 • 12:00

Každým dnem do seznamu přihlášených na klatovské soutěže přibývají nová jména. Zejména u Historic Vltava Rallye je už teď zřejmé, že se bude jednat o jeden nejkvalitnějších ročníků této soutěže vůbec, přesné informace o startovní listině se dozvíme po uzávěrce přihlášek, která je stanovena na pondělí 10. dubna o půlnoci.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava i Vltava mají schváleny základní dokumenty

foto

9. března 2017 • 02:00

Únorový list byl v kalendáři nahrazen březnovým a v Klatovech mají čím dál víc napilno. Před pár dny se dozvěděli, že základní dokumenty (tzv. zvláštní ustanovení) byly na vyšších místech schváleny, a tak mohou své soutěže dál připravovat přesně podle plánu.

žádný příspěvek celý článek »

Šumavě vládne Paní Zima, Klatovští už ale myslí na duben

foto

14. února 2017 • 11:00

Úspěch minulých ročníků klatovských soutěží je až zavazující. A tak přestože tentokrát nebude ani jedna z tradičních dubnových soutěží slavit kulaté jubileum, nehodlají organizátoři z Pošumavského auto moto klubu nic ponechat náhodě a už teď pilně pracují na ročníku 2017. Závodit se bude ve dnech 21. - 22. dubna a jako už tradičně, bližší informace se budou postupně objevovat i na klubových stránkách www.pamk.cz .

žádný příspěvek celý článek »

toplist