www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

ACCR CZECH TEAM vítězně na Barum Czech Rally Zlín

foto

5. září 2017 • 12:00

Po vítězství v rámci týmové soutěže se ACCR CZECH TEAMu podařilo stejný úspěch zopakovat i na Barum Czech Rally Zlín. Prvenství na domácím podniku katapultovalo český reprezentační tým na třetí místo v kategorii ERC Teams.

žádný příspěvek celý článek »

Radim Vavřík, Lumír Firla a Tomáš Minarovič v cíli Barum rally

foto

5. září 2017 • 11:00

Tři ze čtyř vozů na startu populární Barum Czech Rally Zlín v cíli, taková je bilance otrokovického K.I.T. racing týmu. Radim Vavřík dokončil rally na 4. místě ve třídě 3, Lumír Firla ve třídě 6 dojel šestý a Tomáš Minarovič ve stejné třídě byl klasifikovaný na 18. místě. Zklamaný však byl Vlastimil Neumann.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý po Barum Czech Rally Zlín

foto

5. září 2017 • 10:00

Jan Černý s Petrem Černohorským o uplynulém víkendu absolvovali nejnáročnější soutěž mistrovství České republiky v rally, kterou je Barum Czech Rally Zlín. Posádka Mogul Škoda ACA Racing týmu vyrazila na rychlostní zkoušky se Škodou Fabia R5 s níž se jí loni podařilo na stejné soutěži obsadit třetí místo.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl bral na Barumce stříbro, teď se těší na finále sezony

foto

5. září 2017 • 09:00

Parádní druhé místo ve své třídě a také reálná šance na stříbro v celkovém pořadí seriálu MČR v rally. S takto příjemnou bilancí se vrátila z největšího motoristického podniku sezony z Barum Czech rally Zlín posádka JP Motorsport teamu Jaroslav Pešl - Roman Pešek (Mitsubishi Lancer EVO IX).

žádný příspěvek celý článek »

Na Barumce Krajča s Obadalem s poháry

foto

5. září 2017 • 08:00

Tři vozy Renault ze slušovické dílny Lubomíra Minaříka na startu Barum Czech Rally Zlín 2017, z toho dva v cíli. Petr Krajča navíc jako vítěz třídy 8 a Milan Obadal druhý v „pětkách“. Černý Petr zůstal v rukou Pavlíně Tydlačkové.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport a nie celkom vydarená Barum Rally Zlín

foto

1. září 2017 • 10:00

Tohtoročná Barum Rally Zlín, podujatie zaradené do seriálu FIA European Rally Championship, nedopadla pre slovenský RUFA SPORT Team úplne najlepšie.

žádný příspěvek celý článek »

Plameny stály v cestě úspěchu

foto

1. září 2017 • 09:00

Cílové rampy Barum Czech Rally Zlín 2017 se ŠKODA Fabia R5 posádky Štajf-Skácelová letos nedočkala. Účinkování Klokočka ŠKODA Czech National Teamu ukončil po 6. rychlostní zkoušce požár vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Cílová meta Barumky bez bratrů Szejových

foto

1. září 2017 • 08:00

Plán, který si Jarek s Marcinem na Barum Rally vytyčili, se bohužel nepodařilo zrealizovat. Bratři Szejové chtěli zabojovat o důležité body do klasifikace Mistrovství ČR a zároveň se prezentovat rychlou jízdou před polskými fanoušky, kteří se ve velkém počtu objevili u tratí zlínské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš si splnil ďalší sen, dojazdiť Barum Rally

foto

1. září 2017 • 07:00

Mať sny a hlavne si ich postupne plniť je pekná vec. Jeden taký sa počas víkendu podarilo aj Vladovi Hanušovi. Dojazdiť Barum Czech Rally Zlín až do cieľa. To všetko s novým spolujazdcom a Fordom Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš s Hlouškem vítězi premiérového ročníku Peugeot Total Rally Cupu

foto

31. srpna 2017 • 09:30

Filip Mareš se zapíše zlatým písmem do historie české edice Peugeot Total Rally Cupu 2017. Se spolujezdcem Janem Hlouškem opanovali premiérový ročník. O triumfu definitivně rozhodli druhým místem ve třídě 6 na závěrečném pohárovém podniku - Barum Czech Rally. Jejich největší konkurent Simon Wagner skončil výsledkově jen o příčku níže, druhé místo mu tedy náleží i v pohárovém hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

Lenz Adam Cup: Vopatřil rozhodl na Trojáku

foto

31. srpna 2017 • 09:00

Lenz Adam Cup 2017 pokračoval čtvrtým závodem při Barum Czech Rally. V okolí Zlína si připsal třetí letošní prvenství Martin Vopatřil, kterého navigoval Karel Žáček. Defekt zpomalil Patrika Brtníčka, na podium se tím pádem posunuli Martin Mottl a Radek Hůla.

žádný příspěvek celý článek »

Pech měl na Barumce pech

foto

31. srpna 2017 • 08:00

Před zraky desítek tisíc fanoušků odstartovala letošní Barum Rallye páteční rychlostní zkouškou v ulicích Zlína.Neopakovatelná gradující atmosféra byla předzvěstí následujících vyrovnaných bojů velké mezinárodní konkurence, která do Zlína přijela.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR Czech Team před Barum Czech Rally Zlín

foto

24. srpna 2017 • 22:55

Jedním z vrcholů mistrovství Evropy je jednoznačně Barum Czech Rally Zlín. Na startu domácí soutěže nebude chybět ani kompletní ACCR Czech Team, který se pokusí zúročit své zkušenosti s náročnou tratí a zaútočit na nejvyšší příčky nejen mezi juniory, ale také v hodnocení týmů.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech před svojí jubilejní Barumkou

foto

24. srpna 2017 • 22:50

Již dvacátý start na naší nejslavnější soutěži Barum Rally započítávané do Mistrovství Evropy, čeká o tomto víkendu plzeňskou posádku Václav Pech a Petr Uhel. Během těchto dvaceti startů zde společně dokázali 2x absolutně zvítězit, 4x obsadit druhé místo a 2x třetí, a tak jako jediná posádka v historii celé Barumky dokázali společně získat 8x stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěch Štajf: Ušít co nejlepší výsledek!

foto

24. srpna 2017 • 22:40

Svátek české rallye scény je tady a Klokočka Škoda Czech National Team na Barum Czech Rally Zlín 2017 nemůže chybět. Škoda Fabia R5 posádky Štajf-Skácelová se startovním číslem 54 sice nebude registrována v ERC, ale bodů bude chtít posbírat co nejvíc.

žádný příspěvek celý článek »

toplist