www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 17 - Azores Airlines Rallye (JERC)

Dominik Brož a Karel Kupec se hlásí z Azor - den první

foto

28. března 2017 • 22:20

Již v pátek začíná první podnik evropského šampionátu Azores Airlines Rallye, kde se představí posádky Dominik Brož s Petrem Těšínským a Karel Kupec s Ondřejem Krajčou.

žádný příspěvek celý článek »

Představení ACCR Czech Teamu

foto

24. března 2017 • 11:00

Jednou z letošních velkých změn v Autoklubu ČR bylo rozhodnutí, podpořit a vyslat českou juniorskou reprezentaci na evropské tratě. Jak jsme již před dvěma týdny avizovali, byl ve středu na tiskové konferenci v Autoklubu ČR oficiálně představen český ACCR Czech Team, který zažije svoji premiéru již za týden na Azorských ostrovech.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož s 208 R2 míří na Azory

foto

17. března 2017 • 18:00

O víkendu odjíždí Dominik Brož s Petrem Těšínským otevřít svou druhou sezonu v juniorském mistrovství Evropy. Seriál ERCJ startuje na Azorských ostrovech. Při prvním startu v loňském roce zde turnovská posádka obsadila 6. místo mezi juniory.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Kupec se představí v ME juniorů

foto

9. března 2017 • 18:00

Jak již Karel Kupec naznačoval v rozhovoru koncem minulého roku, jeho prioritou pro letošní sezónu budou starty v juniorském mistrovství Evropy, kde se představí v rámci šampionátu pilotů s vozy R2 a věkem do 27 let.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR Czech Team bude reprezentovat ČR na mistrovství Evropy v rally

foto

7. března 2017 • 13:00

S podporou Autoklubu České republiky se v předešlých letech představila a dosáhla špičkových výsledků již řada pilotů. V rámci rozšíření podpory juniorů na mezinárodní scéně, se vedení nejvyšší české motoristické autority rozhodlo pro zásadní krok a sestavilo vlastní tým, který se představí v obou juniorských šampionátech v rámci mistrovství Evropy v rally pod názvem ACCR CZECH TEAM.

žádný příspěvek celý článek »

Junioři Peugeotu Sport se zaměří na ERC 2017

foto

17. února 2017 • 08:00

Od 208 Rally Cupu k úspěchu v Peugeot Rally Academy je to jen krůček… Souběžně se seriálem značkového poháru v roce 2017, v němž se ve Francii předvede Peugeot 208 R2, se Peugeot Sport do letošních soutěží zapojí také návratem do FIA Mistrovství Evropy v rallye (ERC), kde bude jezdit Peugeot 208 T16.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Academy se vrací do mistrovství Evropy

foto

13. února 2017 • 16:20

Po jednoroční pauze, kdy se José Antonio Suarez účastnil seriálu WRC2, se tovární tým Peugeotu vrací do mistrovství Evropy. Opět bude startovat pod hlavičkou Peugeot Rally Academy, kde ještě více zkvalitní pole nové kategorie ERC Junior U28.

žádný příspěvek celý článek »

Kompletní mistrovství Evropy pojede německý šlechtic

foto

10. února 2017 • 14:40

Albert Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel Prinz von Thurn und Taxis, tak zní celé jméno šlechtice slavného německého rodu, který se v nadcházející sezóně představí na všech osmi soutěžích mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Sport Racing Technologies bude pokračovat v mistrovství Evropy

foto

8. února 2017 • 15:00

Lotyšský tým Sport Racing Technologies budou i v letošním roce pokračovat v rámci mistrovství Evropy. Tým by se měl zúčastnit všech osmi podniků naplánovaných na letošní sezónu, a to až se třemi vozy Škoda Fabia R5.

příspěvků: 2 celý článek »

Opel představil sestavu do JERC 2017

foto

6. února 2017 • 22:00

Tovární tým Opel Motorsport bude i v nadcházející sezóně startovat v rámci juniorského evropského šampionátu. Dnes představil trojici jezdců, která bude německou značku reprezentovat ve speciálech Opel Adam R2.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož v sezoně 2017 v novém týmu i voze

foto

1. ledna 2017 • 19:50

Sezona 2017 ještě nezačala a z Turnova již přicházejí novinky. Nebyl by to Dominik Brož a jeho tým, aby se s vámi o ně nepodělil. Nový tým, nové auto a velké odhodlání zúročit zkušenosti posbírané v loňském roce, to je základ, na kterém budou stavět Dominik Brož a Petr Těšínský.

žádný příspěvek celý článek »

toplist