www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 17 - Azores Airlines Rallye (JERC)

Fotogalerie z Azores Airlines Rallye od André Lavadinha

foto

12. dubna 2017 • 08:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na přelomu března a dubna na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Airlines Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Airlines Rallye od Marka Pléhy

foto

11. dubna 2017 • 12:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na přelomu března a dubna na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Airlines Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Kupec sahal na Azorech po bronzu

foto

10. dubna 2017 • 19:00

O tom, že učení bývá občas těžká řehole, se přesvědčil na vlastní kůži Karel Kupec. Při prvním startu v letošní sezoně na Rally Azory měl šumperský jezdec nakročeno ke skvělému výsledku, ale cílovou rampou nakonec neprojel.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Airlines Rallye od Svena Kolluse

foto

10. dubna 2017 • 18:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na přelomu března a dubna na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Airlines Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Na Azorských ostrovech bral Dominik Brož body za 6. místo

foto

10. dubna 2017 • 11:00

Na přelomu března a dubna odstartovalo také juniorské mistrovství Evropy závodem na Azorských ostrovech. Premiéru ve voze Peugeot 208 R2 si zde odbyla turnovská posádka Dominik Brož – Petr Těšínský, která i přes drobné problémy soutěž dokončila na 6. místě mezi juniory.

žádný příspěvek celý článek »

Černý na Azorech havaroval ze třetího místa

foto

10. dubna 2017 • 08:00

První soutěž mistrovství Evropy v rally – ERC se o tomto víkendu uskutečnila na Azorských ostrovech. Šotolinová soutěž s nesmírně nabytou startovní listinou, kde nechybělo téměř 30 špičkových vozů R5, se stala také první soutěží, kde se letos chtěla o body do šampionátu U28 ucházet posádka Jan Černý – Petr Černohorský.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš veze z Azorských ostrovů juniorský bronz

foto

6. dubna 2017 • 21:30

Při své premiéře v seriálu FIA ERC si mladá česká posádka ve složení Filip Mareš – Jan Hloušek dojela pro senzační výsledek. S vozem Peugeot 208 R2 v barvách ACCR Czech Teamu stanuli při svém teprve třetím startu na šotolině na pódiu pro nejlepší v kategorii Junior U27.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR Czech Team veze bronz z Azores Airlines Rallye

foto

6. dubna 2017 • 19:40

Nově zformovaný ACCR Czech Team má za sebou premiéru v rámci Mistrovství Evropy. A hned na začátku čekal na české juniorské posádky jeden z nejkrásnějších, zároveň však také nejnáročnějších podniků celého seriálu - Azores Airlines Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož a Karel Kupec se hlásí z Azor - den šestý a poslední

foto

2. dubna 2017 • 13:55

Včerejším aprílovým dnem skončil první podnik evropského šampionátu Azores Airlines Rallye. I přes veškeré peripetie se podařilo posádce Brož - Těšínský dojet do cíle. Bohužel Karel Kupec s Ondřejem Krajčou takové štěstí neměli.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož a Karel Kupec se hlásí z Azor - den pátý

foto

31. března 2017 • 22:25

Celé Azorské souostroví se probudilo do pátečního rána, kdy odstartovala druhá sekce první etapy Azores Airlines Rallye. Dnes na posádky čekala šestice rychlostních zkoušek včetně dvojího průjezdu testem Sete Cidades, legendárním úsekem vedoucím po kráteru stejnojmenné sopky.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož a Karel Kupec se hlásí z Azor - den čtvrtý

foto

30. března 2017 • 23:00

Úvodní podnik letošního mistrovství Evropy FIA v automobilových soutěžích, Azorská rally, je již v plném proudu. Dnes byla na programu kvalifikační zkouška, shakedown a čtyři ostré RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý startuje na Azorských ostrovech

foto

30. března 2017 • 21:35

Jan Černý s Petrem Černohorským byli v letošním roce zařazeni do reprezentačního týmu Autoklubu České republiky v automobilových soutěžích a stojí právě na startu jejich první letošní soutěže v seriálu mistrovství Evropy v rally – ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož a Karel Kupec se hlásí z Azor - den druhý a třetí

foto

29. března 2017 • 22:10

Start Azorské rally se neúprosně blíží a posádky Brož - Těšínský a Kupec - Krajča se opět hlásí.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož a Karel Kupec se hlásí z Azor - den první

foto

28. března 2017 • 22:20

Již v pátek začíná první podnik evropského šampionátu Azores Airlines Rallye, kde se představí posádky Dominik Brož s Petrem Těšínským a Karel Kupec s Ondřejem Krajčou.

žádný příspěvek celý článek »

Představení ACCR Czech Teamu

foto

24. března 2017 • 11:00

Jednou z letošních velkých změn v Autoklubu ČR bylo rozhodnutí, podpořit a vyslat českou juniorskou reprezentaci na evropské tratě. Jak jsme již před dvěma týdny avizovali, byl ve středu na tiskové konferenci v Autoklubu ČR oficiálně představen český ACCR Czech Team, který zažije svoji premiéru již za týden na Azorských ostrovech.

žádný příspěvek celý článek »

toplist