www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 17 - Mikuláš Rally forever

Přidá Kostka ve Slušovicích páté vítězství?

foto

1. prosince 2017 • 09:00

Mikuláš Rally ve Slušovicích má na svém kontě celkem sedm úspěšně odjetých ročníků, přičemž v roce 2012 se exhibiční podnik neuskutečnil kvůli nešťastným událostem na Rallyshow v Uherském Brodě. Do galerie vítězů se čtyřikrát zapsal Tomáš Kostka, jednou vyhráli Slovák Jozef Béreš jr., Jaroslav Orsák a Roman Odložilík.

příspěvků: 1 celý článek »

KL Racing Rally Team z Prahy do Slušovíc

foto

1. prosince 2017 • 08:00

Posledné dve podujatia tohtoročnej rally sezóny absolvuje slovenský KL Racing Rally Team u našich západných susedov. Po Pražskom Rallysprinte, ktorý sa konal počas uplynulej soboty, teraz posádky tímu smerujú do Slušovíc.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mikuláš Rally se přihlásilo téměř 80 posádek

foto

29. listopadu 2017 • 11:00

Přesně 78 posádek ze tří států (Česká republika, Slovensko, Polsko) se přihlásilo na závěrečný podnik letošní soutěžácké sezony. Oblíbená Mikulášská rally ve Slušovicích opět uzavře sezonu českého rallysportu. Letošní osmý ročník se pojede v sobotu 2. prosince 2017 pod názvem CBS Carbosped Mikuláš Rally Forever-

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Mikuláš Rally forever

foto

12. listopadu 2017 • 13:45

Dnes byly zveřejněny zvláštní ustanovení na tradičně závěrečný podnik tuzemské soutěžácké sezóny. Ten ponese v letošním roce název Mikuláš Rally forever a uskuteční se o prvním prosincovém víkendu na tradičních rychlostních zkouškách v okolí Slušovic.

žádný příspěvek celý článek »

toplist