www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 17 - Mikuláš Rally forever

Josef Minařík: Mrzí mě neprofesionální přístup posádek

foto

30. prosince 2017 • 23:45

Když se řekne Rallysprint Kopná nebo Mikuláš Rally Slušovice, vždy za organizací těchto automobilových podniků stojí rodina Minaříků z Podkopné Lhoty. Nejpopulárnější český rallysprint na Kopné je spojen od prvního ročníku právě s rodinou Minaříků. Kopná se vrátila v letošním roce po dvouleté odmlce do republikového šampionátu a začátkem dubna úspěšně proběhl již třiadvacátý ročník.

příspěvků: 6 celý článek »

Kopáček byl úplně poslední

foto

26. prosince 2017 • 10:00

Posledním domácím sportovním kláním sezóny 2017 byla pro posádky týmu Duck Racing v AČR slušovická Mikuláš Rally. Tam už se závodilo spíše pro radost než pro výsledky, vozy pod vedením Václava Kopáčka i Štěpána Zabloudila soutěž zdárně dokončily. Poté už nastal čas na bilancování.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing si v Slušoviciach vyšmýkal deviate miesto

foto

8. prosince 2017 • 09:00

Posledného rally podujatia, ktoré sa konalo v rámci podujatia Mikuláš Rally Forever 2017 v Slušoviciach, sa zúčastnil aj slovenský KL Racing Rally Team s dvojicou posádok. Výsledkom bolo deviate miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Karlem Zimou o jeho premiéře v rally

foto

7. prosince 2017 • 12:00

V automobilových soutěžích se v posledních letech objevila řada 'celebrit' ze světa divadel a filmů. Nejnovějším přírůstkem do této skupiny se stal o uplynulém víkendu Karel Zima, který se představil v roli spolujezdce a zároveň i spolukomentátora závěrečného vyhlášení. Jak se mu líbila premiéra v automobilových soutěžích?

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally forever od Marka Pléhy

foto

6. prosince 2017 • 11:00

Jednou z tradičních rallyexhibicí na závěr soutěžácké sezóny bývá Mikuláš Rally forever. Na Moravu tentokrát zavítalo i mrazivé počasí, takže se jelo za skutečných zimních podmínek, i když tratě nebyly pokryté sněhem, ale jen ledem. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Piate miesto pre Rufa Sport zo Slušovíc

foto

6. prosince 2017 • 09:00

Neskutočne studené, mrazivé, ale aj poriadne zasnežené podmienky vládli na Mikuláš Rally Forever 2017. Rufa Sport si z tejto poslednej súťaže v sezóne odviezla piate miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár v kombinéze aj v obleku

foto

6. prosince 2017 • 08:00

Najprv s prilbou na hlave a o pár hodín neskôr v obleku. Igor Drotár si uplynulú sobotu vyskúšal šmykľavú exhibičnú Mikuláš Rally Forever v Slušoviciach, aby sa ihneď po súťaži presunul do Nitry na slávnostné vyhlasovanie slovenských majstrov za rok 2017.

žádný příspěvek celý článek »

K.I.T. Racing bavil sebe i diváky při Mikuláš rally

foto

5. prosince 2017 • 09:00

Celkem pět vozů z otrokovické dílny K.I.T. racing vyrazilo v první prosincovou sobotu na Mikuláš rally forever 2017. Vlastimil Neumann, Radim Vavřík, Libor Votava i Michal Ševčík úspěšně závod dokončili, smolařem byl Lukáš Matěna.

žádný příspěvek celý článek »

Mika i Langmajer na Mikuláš rally v cíli

foto

5. prosince 2017 • 08:00

Dvě auta z dílen Minařík racing na startu Mikuláš rally forever 2017 a obě i v cíli. Úspěšný start a příjemnou oslavu narozenin si užil Mojmír Mika, spokojený byl i Lukáš Langmajer.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček vyhrál Mikuláš Rally forever

foto

3. prosince 2017 • 12:00

Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou vyhráli poslední závod letošní soutěžácké sezóny, Mikuláš Rally forever, která se uskutečnila o prvním prosincovém víkendu v pravda zimních podmínkách v okolí Slušovic.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček ve smyku a Duck Racing na cestě z Prahy do Slušovic

foto

1. prosince 2017 • 22:00

Druhým volným podnikem v podzimním trojboji Václava Kopáčka byl tradiční Pražský Rallysprint. Západočech na výsledek nemyslel a diváky bavil širokými i dlouhými smyky, podobné plány má i pro nadcházející Mikuláš Rally ve Slušovicích. Středočeskou soutěž zdárně zvládli za volanty vozů v barvách týmu Duck Racing v AČR také Petr Kačírek a Lumír Firla, na Moravu už se naopak těší Štěpán Zabloudil.

žádný příspěvek celý článek »

Diváky čeká atraktivní podívaná na slušovickém okruhu!

foto

1. prosince 2017 • 16:50

Závěr letošní domácí sezony v automobilových soutěžích proběhne v sobotu 2. prosince při CBS Carbosped Mikuláš Rally forever 2017 ve Slušovicích a blízkém okolí. Pořadatelé z AK Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili podobně jako v předchozích letech celkem dva úseky rychlostních zkoušek s názvy Dostihovka okruh a Fagus Lípa.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport v Slušoviciach absolvuje posledné podujatie sezóny

foto

1. prosince 2017 • 10:00

Po výbornom výkone, ktorým sa prezentoval Grzegorz Grzyb a Rufa Sport Team v rámci tohtoročného Pražského Rallysprintu, pokračuje slovenský tím posledným podujatím sezóny. Tým bude podujatie Mikuláš Rally Forever 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Přidá Kostka ve Slušovicích páté vítězství?

foto

1. prosince 2017 • 09:00

Mikuláš Rally ve Slušovicích má na svém kontě celkem sedm úspěšně odjetých ročníků, přičemž v roce 2012 se exhibiční podnik neuskutečnil kvůli nešťastným událostem na Rallyshow v Uherském Brodě. Do galerie vítězů se čtyřikrát zapsal Tomáš Kostka, jednou vyhráli Slovák Jozef Béreš jr., Jaroslav Orsák a Roman Odložilík.

příspěvků: 1 celý článek »

KL Racing Rally Team z Prahy do Slušovíc

foto

1. prosince 2017 • 08:00

Posledné dve podujatia tohtoročnej rally sezóny absolvuje slovenský KL Racing Rally Team u našich západných susedov. Po Pražskom Rallysprinte, ktorý sa konal počas uplynulej soboty, teraz posádky tímu smerujú do Slušovíc.

žádný příspěvek celý článek »

toplist