www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Kowax Valašská Rally ValMez (MČR)

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Lukáše Urbaníka

foto

28. března 2018 • 18:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Iva Prieložného

foto

28. března 2018 • 11:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Jörga Ullmanna

foto

28. března 2018 • 08:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš při premiéře s Fabii R5 v elitní desítce

foto

27. března 2018 • 14:45

Vydařený vstup do kategorie R5 má za sebou posádka ACA Škoda Autoklub Teamu – Filip Mareš s Janem Hlouškem. Svůj premiérový start s Fabií R5 Filip korunoval velmi dobrým výkonem, za který mu připadlo 8. místo v absolutní klasifikaci. Současně byla mladá posádka nejlepší mezi nováčky za volantem 'erpětky'.

žádný příspěvek celý článek »

První body bratří Szejů

foto

27. března 2018 • 14:30

I když se první soutěž Mistrovství ČR odehrála za krásného počasí na suchých rychlostních zkouškách, těžko jsme mohli mluvit o předvídatelných a stabilních podmínkách.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký pokračuje ve vítězném tažení, Veiby třetí

foto

27. března 2018 • 14:20

Jan Kopecký a Pavel Dresler pokračují ve své impozantní vítězné cestě v Mistrovství České republiky (MČR). Od dubna 2015, kdy jeli poprvé s nově homologovaným vozem Škoda Fabia R5 v Rally Šumava Klatovy, vyhráli každou českou soutěž, do níž nastoupili.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš po první etapě na 8. místě

foto

24. března 2018 • 23:25

Úvodní etapou 37. ročníku Kowax Valašské rally Valmez odstartovalo po zimní přestávce Mistrovství ČR v rally. Prvních téměř 84 ostrých kilometrů s Fabií R5 má za sebou také posádka nově vzniklého ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAMU – Filip Mareš s Janem Hlouškem.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejové na startu

foto

24. března 2018 • 17:45

Zima bude na českých cestách končit již tento víkend, kdy začíná Kowax Valašská Rallye Valmez. Tímto závodem zahájí bratři Jarek a Marcin Szejové již svou čtvrtou sezónu v České republice.

žádný příspěvek celý článek »

Vzpomínka na Jirku Sedláře

foto

24. března 2018 • 16:30

Letošní KOWAX Valašská rally ValMez 2018 je mimo jiné pořádána jako Memoriál Jiřího Sedláře. Přibližně dvě hodiny před ostrým startem položili na místě připomínajícím jeho tragický osud zástupci pořadatele Valašky kytičku a zapálili svíčku.

žádný příspěvek celý článek »

Špička Valašky před prvními ostrými kilometry

foto

24. března 2018 • 11:55

Slavnostní start 37. KOWAX Valašské rally ValMez 2018 je za námi. Valašskomeziříčské náměstí bylo kolem sedmnácté hodiny obsypáno nejen místními obyvateli, ale i fanoušky automobilových soutěží. Těm se představilo 79 dvojic, které prošly administrativní a technickou přejímkou. První desítka se podělila o pocity po seznamovacích jízdách.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký bude bojovat o čtvrtý titul mistrů ČR v řadě

foto

19. března 2018 • 18:30

ŠKODA FABIA R5 bude při úvodním podniku Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích (MČR), na Kowax Valašské Rally ValMez (23. - 25. 3.) hojně zastoupena. Tovární tým ŠKODA Motorsport na start vyšle osvědčenou posádku Jan Kopecký/Pavel Dresler (CZE/CZE) a dvojici Ole Christian Veiby/Stig Rune Skjaermoen (NOR/NOR), která první závod Mistrovství ČR pojme i jako přípravu na Rally Korsika, součást mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

KIT racing ve Valmezu se změnami

foto

17. března 2018 • 08:00

Tři soutěžní vozy a s nimi tři změny představí na úvodním podniku mistrovství ČR v rally ve Valašském Meziříčí KIT racing. Otrokovický tým budou na Kowax Valašská Rally Valmez 2018 zastupovat Lumír Firla, Lukáš Matěna a Radim Vavřík.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejové pokračují v MČR v rally: čekají je ambiciózní výzvy

foto

13. března 2018 • 14:00

Sedm těžkých a rozlišných závodů, kvalitní konkurence českých týmů v čele se Škodou Motorsport, skvělí jezdci s obrovskými zkušenostmi na domácích tratích, boje o sekundy a hlavně davy fanoušků - tak lze v jedné větě popsat Mistrovství ČR v rally 2018.

žádný příspěvek celý článek »

Necelé dva dny do uzávěrky přihlášek Kowax Valašské rally ValMez

foto

12. března 2018 • 12:00

Pouze hodiny zbývají do uzávěrky přihlášek úvodního podniku MČR v rally 2018. Registrace se uzavře u půlnoci 13. března, s tím, že 37. ročník Kowax Valašské rally ValMez se uskuteční ve dnech 23. – 25. března.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý odstartuje do sezóny s novou technikou

foto

12. března 2018 • 07:00

Mnohé z rychlostních zkoušek mistrovství České republiky v rally ještě v tuto chvíli pokrývá sníh, ale v Mogul Racing týmu jsou již přípravy na start do sezony 2018 téměř u konce. Hned na konci loňské sezony MČR v rally, kde posádka Jan Černý – Petr Černohorský startující se Škodou Fabia R5 vybojovala bronzovou příčku v celkovém hodnocení, se rozběhla náročná jednání, jejichž výsledkem je radikální změna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist