www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Kowax Valašská Rally ValMez (MČR)

Na Vlčáka mají pifku, odřel totiž slívku

foto

3. dubna 2018 • 11:00

Oproti loňsku sice pokles o jednu pozici, ale s menší časovou ztrátou na vítěze a s výrazně lepším pocitem z celkového průběhu soutěže. V tomto duchu probíhala 37. Kowax Valašská rally ValMez v podání Martina Vlčka s Jindřiškou Žákovou, pro které v okolí Valašského Meziříčí začala nová soutěžní sezona. Před startem měli hned několik důvodů k nervozitě.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček debutoval s R5 devátou příčkou

foto

2. dubna 2018 • 00:05

Každý začátek bývá těžký, ale tenhle vyšel na jedničku. Dvojice Václav Kopáček – Barbora Rendlová zvládla svou premiéru s vozem Ford Fiesta R5 skvěle a v barvách týmu Duck Racing vybojovala na Valašské rally devátou příčku. Obdiv soupeřů si mladí závodníci vysloužili nejen za vyrovnané výkony v průběhu celé soutěže, ale i za šokující druhý nejlepší čas v desáté rychlostní zkoušce.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Jany Holcrové

foto

30. března 2018 • 15:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od naší stálé redakční spolupracovnice Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

První společné body pro Jakeše a Machů

foto

30. března 2018 • 13:00

Díky loňskému šestému místu Mirka Jakeše v celkovém pořadí mistrovství České republiky obdržela nově vytvořená posádka Jakeš – Machů lichotivé startovní číslo 7 v nabité konkurenci letošní Valašské rallye. Vzhledem k výkonnostní převaze vozů kategorie R5 nad technikou speciálu Škoda Fabia S2000 se sice nemohla měřit s absolutní špičkou startovního pole, i tak si ale oba užili celou soutěž a rychlou a spolehlivou jízdou si dojeli pro první společné mistrovské body.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing na Valašce s poháry pro Matěnu a Firlu

foto

29. března 2018 • 17:00

Úspěšný start do nové sezóny zaznamenal otrokovický KIT racing tým. Při Kowax Valašská rally ValMez 2018 dojel Lukáš Matěna s Mitsubishi Lancer EVO IX na bronzové příčce ve třídě 3 a Lumír Firla s Peugeotem 208 R2 na 2. místě ve třídě 6 a stejná příčka patří jezdci z Orlové i mezi dvoukolkami. Soutěž nedokončil Radim Vavřík.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing na Valašské rally s poháry pro Dohnala, Krajču a Tydlačkovou

foto

29. března 2018 • 16:00

Pět vozidel na startu Kowax Valašská rally ValMez 2018, z toho čtyři v cíli a k tomu tři pohárová ocenění za umístění jednotlivých posádek – taková je bilance slušovického Minařík racing teamu z úvodního podniku velkého mistráku v letošní sezóně. Pro pohár si dojeli René Dohnal mezi juniory, Petr Krajča ve třídě a Pavlína Tydlačková v kategorii ladies.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš vo Valašskom Meziříčí s poruchou serva

foto

29. března 2018 • 15:30

VH Autoracing Team spoločne s Vladom Hanušom, Karolínou Jugasovou a Fordom Fiesta R5 odštartovali tohtoročnú sezónu v rally. Napriek sľubným výkonom ich však nakoniec zo súťaže vyradila porucha servoriadenia.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Dalibora Benycha

foto

29. března 2018 • 13:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem na Valašce stříbrný

foto

29. března 2018 • 10:00

Úspěšný start do nové rallyové sezóny má za sebou posádka EuroOil-invelt teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem, kteří na Valašce dojeli druzí a zopakovali tak loňský výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

Jen těsně za desítkou nejlepších

foto

29. března 2018 • 08:00

Posádka Racing 21 – Klokočka Škoda teamu Vojtěch Štajf a Markéta Skácelová obsadila na 37. ročníku Kowax Valašské rally ValMez 2018 jedenácté místo v celkovém pořadí a připsala si do celkového hodnocení Mistrovství ČR v automobilových soutěžích první cenné body za desátou příčku, jelikož bronzový Nor Veiby do MČR neboduje. Soutěž se jela tradičně v okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Lukáše Urbaníka

foto

28. března 2018 • 18:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Iva Prieložného

foto

28. března 2018 • 11:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally od Jörga Ullmanna

foto

28. března 2018 • 08:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš při premiéře s Fabii R5 v elitní desítce

foto

27. března 2018 • 14:45

Vydařený vstup do kategorie R5 má za sebou posádka ACA Škoda Autoklub Teamu – Filip Mareš s Janem Hlouškem. Svůj premiérový start s Fabií R5 Filip korunoval velmi dobrým výkonem, za který mu připadlo 8. místo v absolutní klasifikaci. Současně byla mladá posádka nejlepší mezi nováčky za volantem 'erpětky'.

žádný příspěvek celý článek »

První body bratří Szejů

foto

27. března 2018 • 14:30

I když se první soutěž Mistrovství ČR odehrála za krásného počasí na suchých rychlostních zkouškách, těžko jsme mohli mluvit o předvídatelných a stabilních podmínkách.

žádný příspěvek celý článek »

toplist