www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

EuroOil-invelt team na Krumlově stříbrný

foto

22. května 2018 • 15:00

Velice těžký ročník českokrumlovské rallye absolvovaly soutěžní posádky o uplynulém víkendu. Silná bouřka zdramatizovala úvod závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý veze z Českého Krumlova bronz

foto

22. května 2018 • 13:00

Už před startem třetí soutěže mistrovství České republiky v rally v Českém Krumlově Jan Černý očekával, že jej čeká hodně složitá soutěž. Tratě v okolí Kaplice a Českého Krumlova jsou známé svou technickou náročností a zrádností a letos se k tomu dle očekávání přidaly ještě rozmary počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Náročná cesta k pátému místu

foto

22. května 2018 • 12:00

46. ročník Rallye Český Krumlov byl pro Racing 21 – Klokočka Škoda team velmi úspěšnou soutěží, ve které nově složená posádka Vojtěch Štajf – Marcela Ehlová obsadila s vozem Škoda Fabia R5 v cíli páté místo po velmi náročných podmínkách na trati soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Český Krumlov: Kopecký a Dresler tuto soutěž s vozem Škoda vyhráli již popáté

foto

20. května 2018 • 23:40

Kdekoliv se Jan Kopecký a Pavel Dresler se svým vozem Škoda Fabia R5 v letošní sezóně objevili, nebyli k poražení. Kromě dvojice dominantních výher v kategorii WRC 2 na Rally Monte Carlo a Francouzské rally na Korsice získali také tři vítězství v řadě v mistrovství České republiky. V národním šampionátu navíc nebyli poraženi po devatenácté v řadě, což je od prvního nasazení vozu Škoda Fabia R5 v dubnu 2015 na Rally Šumava Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček: Vzdali jsme, abychom nezdar napravili příště

foto

18. května 2018 • 23:30

Rallye Český Krumlov 2018 se týmu Duck Racing nepovedla. Václav Kopáček s Barborou Rendlovou zariskovali a do první části soutěže nesprávně zvolili pneumatiky pro suchou trať. Nečekaná průtrž mračen jim ale hned v úvodu sebrala veškeré naděje na dobrý výsledek, posádka poté došla k velmi smutnému rozhodnutí – skrečovat své účinkování v soutěži a finanční prostředky ušetřit pro starty na dalších podnicích.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček chce navázat na dobré výkony

foto

18. května 2018 • 11:00

Až do první šestice průběžného pořadí absolutní klasifikace Mistrovství ČR v rally 2018 vynesly posádku Václav Kopáček - Barbora Rendlová skvělé výsledky z úvodních dvou soutěží sezóny. Další zastávkou prestižního seriálu je pro tým Duck Racing oblíbená Rallye Český Krumlov, která se pojede už o tomto víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Jindřich Štolfa se do Krumlova těší

foto

17. května 2018 • 11:00

Na další úspěšnou soutěž za volantem historického vozu Rover Metro GTi se těší Jindřich Štolfa, kterého tentokrát bude navigovat majitel vozu Miroslav Krčmář. Na spočítání Štolfových startů na krumlovské soutěži nám zatím stačí „čtyři ruce“, neboť zde podkrkonošský jezdec odstartuje již po dvacáté.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup - do Krumlova v plné síle

foto

17. května 2018 • 10:00

Všech sedm posádek přihlášených do letošního ročníku Peugeot Rally Cup CZ poměří své síly na nadcházejícím 46. ročníku populární Rallye Český Krumlov. Na startující posádky čeká několik výrazných změn v podobě nových rychlostních zkoušek a úpravě stávajících. Diváci se mohou opět těšit na ostré souboje vyrovnaných vozů Peugeot 208 R2 a jejich posádek.

žádný příspěvek celý článek »

7. Czech New Energies Rallye startuje

foto

17. května 2018 • 09:00

Jedno prvenství pořadatelům z ČK motorsportu a ÚAMK South Bohemia Rally Clubu už nikdo nesebere. Před dvěma roky byla jejich soutěž, tehdy ještě pod názvem New Energies Rallye Český Krumlov, zařazena do světového poháru FIA Alternative Energies Cup.

žádný příspěvek celý článek »

toplist