www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

Polovina května bude na jihu Čech tradičně patřit Rallye Český Krumlov

foto

23. prosince 2018 • 10:30

Jedna z nejstarších tuzemských automobilových soutěží napíše své již sedmačtyřicáté pokračování v obvyklém jarním termínu. Ve dnech 17. a 18. května 2019 se v širokém okolí malebného jihočeského města, jehož historické centrum je zapsáno v Seznamu světového dědictví UNESCO, uskuteční tradiční Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Michela Riecherta

foto

12. června 2018 • 15:00

Po měsíční pauze pokračovalo Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích šestačtyřicátým ročníkem Rallye Český Krumlov, která byla i letos zařazena do European Rally Trophy a MČR historiků. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Kajakem do Krumlova a hned zase zpátky

foto

29. května 2018 • 10:00

Většina účastníků popsala podmínky na trati letošní Rallye Český Krumlov jedním slovem – očistec. Hrozba očekávaného deště se sice v servisní zóně před startem vznášela ve vzduchu, lehce konsternované výrazy jezdců v přímém přenosu ČT Sport však hovořily za vše – tak extrémní podmínky neočekával nikdo.

žádný příspěvek celý článek »

Sandra Pokorná úspěšně proplula Rally Český Krumlov

foto

28. května 2018 • 08:00

Třetí úspěšný start v letošní sezóně má za sebou Sandra Pokorná. Se Subaru Impreza STi a Jirkou Skořepou na místě spolujezdce dojela při Rally Český Krumlov na 5. místě ve třídě 3, čímž vyrovnala své letošní maximum z Valašky. Navíc kralovala v dámské kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing kraloval na Českokrumlovsku

foto

25. května 2018 • 13:00

Od úspěchu k úspěchu kráčí otrokovický KIT Racing tým. Zatím poslední sklizeň pohárů proběhla při Rally Český Krumlov, kde Lukáš Matěna vyhrál třídu produkčních vozů a Lumír Firla byl nejrychlejší jak ve dvoukolkách, tak i ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing z Českého Krumlova s poháry

foto

25. května 2018 • 12:00

Pět sad pohárů si z Českého Krumlova odvezly posádky využívající soutěžní vozy z dílen Minařík racing. Největší příděl ocenění získal René Dohnal, který úspěšně zvládl rally, kde před rokem těžce havaroval. Druhý ve třídě dojel Petr Krajča, třetí Milan Obadal.

žádný příspěvek celý článek »

Smůla se přilepila na kola, přesto Štolfa vede MČR

foto

25. května 2018 • 11:00

Sto dvacet posádek odstartovalo do Rally Český Krumlov, z toho šestadvacet v Mistrovství České republiky historických soutěžních vozů. Rally zahájila speciálkou na výstavišti v Českých Budějovicích, která se jela dokonce třikrát. A skutečně se potvrdily předpoklady, že počasí a volba pneumatik důkladně "zamíchá" pořadím a donutí posádky k maximálním výkonům.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup CZ – V Krumlově zvítězil Lumír Firla

foto

25. května 2018 • 09:00

Součástí 46. ročníku Rallye Český Krumlov byl mimo jiné druhý závod seriálu Peugeot Rally Cup CZ. Posádky rychlých „dvěstěosmiček“ předvedly už na Šumavě atraktivní souboje a do náročné jihočeské soutěže vyrazily opět v plném počtu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Iva Prieložného

foto

25. května 2018 • 08:00

Po měsíční pauze pokračovalo Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích šestačtyřicátým ročníkem Rallye Český Krumlov, která byla i letos zařazena do European Rally Trophy a MČR historiků. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš: Krumlov byl zatím nejtěžší

foto

23. května 2018 • 08:00

Rallye Český Krumlov provází pověst náročné soutěže s nevyzpytatelným počasím. Stejně tak tomu bylo i v letošním čtyřicátém šestém ročníku. Rostoucí bouřkové mraky znervózňovaly startující posádky už v pátek před zahájením závodu. První rychlostní zkouška na výstavišti odstartovala za krásného počasí a většina jezdců obula suché pneumatiky.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team na Krumlově stříbrný

foto

22. května 2018 • 15:00

Velice těžký ročník českokrumlovské rallye absolvovaly soutěžní posádky o uplynulém víkendu. Silná bouřka zdramatizovala úvod závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý veze z Českého Krumlova bronz

foto

22. května 2018 • 13:00

Už před startem třetí soutěže mistrovství České republiky v rally v Českém Krumlově Jan Černý očekával, že jej čeká hodně složitá soutěž. Tratě v okolí Kaplice a Českého Krumlova jsou známé svou technickou náročností a zrádností a letos se k tomu dle očekávání přidaly ještě rozmary počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Náročná cesta k pátému místu

foto

22. května 2018 • 12:00

46. ročník Rallye Český Krumlov byl pro Racing 21 – Klokočka Škoda team velmi úspěšnou soutěží, ve které nově složená posádka Vojtěch Štajf – Marcela Ehlová obsadila s vozem Škoda Fabia R5 v cíli páté místo po velmi náročných podmínkách na trati soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Český Krumlov: Kopecký a Dresler tuto soutěž s vozem Škoda vyhráli již popáté

foto

20. května 2018 • 23:40

Kdekoliv se Jan Kopecký a Pavel Dresler se svým vozem Škoda Fabia R5 v letošní sezóně objevili, nebyli k poražení. Kromě dvojice dominantních výher v kategorii WRC 2 na Rally Monte Carlo a Francouzské rally na Korsice získali také tři vítězství v řadě v mistrovství České republiky. V národním šampionátu navíc nebyli poraženi po devatenácté v řadě, což je od prvního nasazení vozu Škoda Fabia R5 v dubnu 2015 na Rally Šumava Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rallye Český Krumlov kořistí dvojice Kopecký - Dresler (+OHLASY)

foto

19. května 2018 • 18:25

Závěrečná rychlostní zkouška letošní 46. Rallye Český Krumlov již jen definitivně stvrdila celkově páté a v řadě čtvrté vítězství Jana Kopeckého, kterého na Škodě Fabii R5 navigoval Pavel Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

toplist