www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

Náročné Hustopeče si vypýtali svoju daň aj v tíme L Racing

foto

22. června 2018 • 08:00

Rally Hustopeče je jednou z najnáročnejších súťaží v kalendári Majstrovstiev Slovenska v rely. Nedávny 14. ročník poznačili havárie a technické problémy mnohých posádok. Problémy sa nevyhli ani tímu L Racing, z Moravy však odchádzali aj s trofejou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Petra Milfaita

foto

20. června 2018 • 11:00

Po třech týdnech pokračovalo Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jako již tradičně v půlce června se posádky vydaly do vinic na jih od Brna, kde se uskutečnil další ročník Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Petra Milfaita.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem v Hustopečích neodstartovali

foto

20. června 2018 • 10:00

EuroOil-invelt team s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel musel odstoupit z rallye Hustopeče ještě před startem. Plní očekávání na novinky, které se povedly vymyslet na speciálu Ford Fiesta R5 v posledním měsíci, odjížděl EuroOil – Invelt team do Hustopečí. Bohužel již při prvním průjezdu shakedownu (zkušební rychlostní zkouška před startem) se začaly z motoru Fiesty valit oblaka kouře.

žádný příspěvek celý článek »

Z Hustopečského Waterloo si Mareš odváží čtvrté místo

foto

20. června 2018 • 09:00

Českou soutěžní elitu doplnila ve čtrnáctém ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče ještě plejáda slovenských jezdců neboť součástí tohoto podniku bylo také Mistrovství Slovenska. Startovní listina se tak rozrostla o další špičkové posádky s vozy nejvyšších specifikací a konkurence tak byla opravdu veliká.

žádný příspěvek celý článek »

Další bronz v řadě pro Mogul Racing Team

foto

20. června 2018 • 08:00

Jihomoravská Rally Hustopeče je mezi diváky i jezdci oblíbenou soutěží, kde se v mnohem větší míře, než je tomu v Česku běžné, závodí na šotolinových úsecích. Tato soutěž tak dostává zcela jiný charakter, než všechny ostatní rally v České republice a přispívá k tomu fakt, že v Hustopečích se závodí také na úzkých stezkách, které vedou místními vinohrady.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Lukáše Urbaníka

foto

19. června 2018 • 20:00

Po třech týdnech pokračovalo Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jako již tradičně v půlce června se posádky vydaly do vinic na jih od Brna, kde se uskutečnil další ročník Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár: Štrajkujúca technika na Hustopečiach

foto

19. června 2018 • 18:00

Igora Drotára na víkendovej Rally Hustopeče vyradilo chybné radenie. Po odstúpení na Tatrách nasledovalo odstúpenie v Hustopečiach, opäť z technických príčin. Do konca sezóny však ostáva ešte niekoľko pokusov.

žádný příspěvek celý článek »

VH Autoracing s Vladom Hanušom v Hustopečích šiesti a ôsmi

foto

19. června 2018 • 17:00

Vlado Hanuš s Karolínou Jugasovou dojazdili v rámci XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018 najskôr na šiestom a následne na ôsmom mieste absolútneho slovenského poradia.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing v Hustopečiach s dvoma odstúpeniami, ale aj tretím a piatym miestom

foto

19. června 2018 • 16:00

XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018. Súťaž, ktorá sa z pohľadu KL Racing Rally teamu podarila iba na polovicu. Napriek tomu jej posádky doviezli domov hneď niekoľko ocenení.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Iva Prieložného

foto

19. června 2018 • 10:00

Po třech týdnech pokračovalo Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jako již tradičně v půlce června se posádky vydaly do vinic na jih od Brna, kde se uskutečnil další ročník Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Kopecký/Dresler vyhrála 20. rally mistrovství republiky v řadě

foto

18. června 2018 • 20:10

Letošní sezóna mistrovství České republiky je sezónou Jana Kopeckého a jeho spolujezdce Pavla Dreslera (CZ/CZ). Se svým vozem Škoda Fabia R5 vyhráli všech sedm soutěží, kterých se v letošním roce zúčastnili, z nich byly tři součástí mistrovství světa v kategorii WRC 2 a čtyři se započítávaly do mistrovství České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Petronas rally 2018 na ČT Sport

foto

15. června 2018 • 10:00

Pro ty, kteří se nemohou zúčastnit Agrotec Petronas rally 2018 máme řešení. Hustopečskou soutěž mohou sledovat v živém přenosu a aktuálních vstupech na sportovním kanále ČT Sport. Rally odstartuje v pátek 15. června v 18:30 z centra Hustopečí, z Husovy ulice.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáčkovo přání: Dobře trefit obutí a vyhnout se obrubníkům

foto

15. června 2018 • 09:30

I přes nedokončenou českokrumlovskou soutěž se posádka Václav Kopáček - Barbora Rendlová stále drží na průběžné sedmé příčce prestižní absolutní klasifikace letošního Mistrovství ČR v rally 2018. Na nadcházející Rally Hustopeče chtějí Západočeši své bodové konto dále vylepšit.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team odjíždí do Hustopečí

foto

15. června 2018 • 08:00

Čtvrtým podnikem pokračuje o nadcházejícím víkendu Mistrovství České republiky v rallye, tentokrát v jihomoravských Hustopečích, které je zároveň součástí Mistrovství Slovenska. Na startu se tak sejde opravdu silná mezinárodní konkurence, kde nebude chybět ani EuroOil-invelt team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš - Pauzu jsme k odpočinku nevyužili

foto

14. června 2018 • 19:00

Do druhého poločasu se o nadcházejícím víkendu přehoupne šampionát Mistrovství České republiky v rally. V pořadí čtvrtým podnikem kalendáře budou jihomoravské Hustopeče. Tento divácky i jezdecky oblíbený závod nabídne i letos zajímavé rychlostní zkoušky v krásném prostředí vinic a díky spojení se slovenským mistrovstvím také velmi početnou a kvalitní konkurenci. Ztratit se v ní nechce ani průběžně třetí posádka českého mistrovství ve složení Filip Mareš a Jan Hloušek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist