www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

Martinu Vopatřilovi stihl během závodu tleskat i navigátor

foto

3. července 2018 • 18:00

Stále k nezastavení je i po víkendu rallyeový závodník Martin Vopatřil. Pilot z Rackové na Zlínsku ovládl i třetí podnik pohárového seriálu XTG Adam Cup 2018, který se jel v rámci úvodní páteční etapy Agrotec Petronas Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák udělil Fordici žlutou kartu

foto

25. června 2018 • 10:00

Úkol zněl jasně – konečně napotřetí zdolat zrádný lesní úsek pod Kraví horou a po čtyřech letech v Hustopečích spatřit cílovou rampu. První část zadání se Martinu Vlčkovi s Jindřiškou Žákovou splnit podařilo, tu druhou už ne. Jejich „Fordici“ letos poněkolikáté pronásledovaly technické problémy a pilot na cílové rampě poprvé připustil, že nad jejím setrváním v týmu Kowax Racing se začíná vznášet otazník.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing v Hustopečích bohatý na poháry

foto

25. června 2018 • 09:00

Také na Agrotec Petronas Rally Hustopeče se úspěšně prezentoval slušovický Minařík racing. Z jeho dílen vyrazilo do závodu pět vozů a všechny posádky obsadily pódiová umístění. René Dohnal byl mimo jiné druhý ve dvoukolkách a ve třídě, Petr Krajča ve své třídě bodoval rovněž druhým místem, Michaela Debnárová dokončila rally na 3. místě v SK 8, Milan Obadal získal bronz ve třídě 5 a Pavol Cireň bodoval v druhé etapě bronzem ve třídě SK 5.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport a Grzyb udržali prvú priečku aj po Rally Hustopeče

foto

25. června 2018 • 08:00

Tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 rozdávalo dvojnásobný počet bodov, keďže každý súťažný deň bol bodovaný zvlášť. Posádke Rufa Sport Teamu sa podarilo v rámci XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018 nazbierať body za jedno prvé a jedno druhé miesto absolútneho slovenského poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Tretí štart s R5-tkou priniesol peknú porciu bodov

foto

22. června 2018 • 16:00

Jedinečná svojim charakterom tratí, náročnosťou, ale s krásnou scenériou prírody a fantastickou diváckou kulisou. To bola v poradí 14. Rally Agrotec Petronas Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Švec s Podobníkom v Hustopečiach najskôr druhí, potom ich zradila prevodovka

foto

22. června 2018 • 15:00

Kesko Racing Team v rámci XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018 reprezentovala iba jedna súťažná posádka. Tú tvorila premiérovo dvojica Kamil Švec a Marek Podobník.

žádný příspěvek celý článek »

Slovak National Hill Climb Team výborne na Rally Hustopeče

foto

22. června 2018 • 14:00

Dve súťažné posádky Slovak National Hill Climb Teamu obohatili štartové pole v rámci tretieho kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, na podujatí v Hustopečiach na Morave.

žádný příspěvek celý článek »

Bratov Lapdavských v Hustopečiach poriadne vytrápilo ich Subaru

foto

22. června 2018 • 13:00

Problém s riadiacou jednotkou Subaru Impreza WRX STi a tým pádom nie celkom vydarené podujatie. To bol „leitmotív“ Subaru Rally teamu Komárno a bratov Lapdavských na XIV. Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče 2018.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing: v Hustopečích poháry pro Matěnu a comeback Pátla

foto

22. června 2018 • 12:00

Také z Rally Hustopeče se otrokovický KIT Racing vrátil s poháry. Zásluhu na tom má Lukáš Matěna, který obsadil 3. místo ve třídě 3 v českém mistráku a ve slovenském hodnocení stejné třídy byl druhý. Náročnou a prašnou soutěž dokončil také Josef Pátl, jenž usedl do závodního vozu po dlouhých šesti letech.

žádný příspěvek celý článek »

Zdeněk a Sandra Pokorní pokořili Rally Hustopeče

foto

22. června 2018 • 11:00

Na konci Agrotec Petronas Rally Hustopeče zavládla obrovská euforie u Pokorných. Náročnou soutěž mezi vinicemi dokončil táta Zdeněk na 19. místě v MČR a dcera Sandra, pro kterou to byla premiéra, obsadila 33. příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup souboje na ostří nože, Talaš vybojoval zlato

foto

22. června 2018 • 10:00

Mezi dvoukolkami se na 14. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče bojovalo od začátku do konce. Stejně jako v absolutním pořadí byly mezi první posádkami pouze nepatrné časové rozdíly a do popředí celého pelotonu dvoukolek se rychle dostaly téměř všechny posádky startující v seriálu Peugeot Rally Cup.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná série Vopatřila s Voltnerem pokračuje

foto

22. června 2018 • 09:00

Také při třetí soutěži XTG Adam Cupu Agrotec Petronas rally v Hustopečích dominovala posádka Martin Vopatřil - Karel Voltner. Vítězná posádka však absolvovala jen tři ze šesti plánovaných zkoušek, někteří z účastníků dokonce jen dvě…

žádný příspěvek celý článek »

Náročné Hustopeče si vypýtali svoju daň aj v tíme L Racing

foto

22. června 2018 • 08:00

Rally Hustopeče je jednou z najnáročnejších súťaží v kalendári Majstrovstiev Slovenska v rely. Nedávny 14. ročník poznačili havárie a technické problémy mnohých posádok. Problémy sa nevyhli ani tímu L Racing, z Moravy však odchádzali aj s trofejou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Petra Milfaita

foto

20. června 2018 • 11:00

Po třech týdnech pokračovalo Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jako již tradičně v půlce června se posádky vydaly do vinic na jih od Brna, kde se uskutečnil další ročník Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Petra Milfaita.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem v Hustopečích neodstartovali

foto

20. června 2018 • 10:00

EuroOil-invelt team s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel musel odstoupit z rallye Hustopeče ještě před startem. Plní očekávání na novinky, které se povedly vymyslet na speciálu Ford Fiesta R5 v posledním měsíci, odjížděl EuroOil – Invelt team do Hustopečí. Bohužel již při prvním průjezdu shakedownu (zkušební rychlostní zkouška před startem) se začaly z motoru Fiesty valit oblaka kouře.

žádný příspěvek celý článek »

toplist