www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Rally Bohemia (MČR)

Jindřich Štolfa nečekaným vítězem Rally Bohemia Historic

foto

3. července 2018 • 11:00

Poprvé za dobu pětiletého trvání Rally Bohemia Historic nezvítězil automobil Škoda 130 LR, přesto propojení se značkou Škoda na nejvyšším stupni vítězů nechybělo. S vozem Rover Metro GTI totiž vyhrál bývalý jezdec továrního týmu Škoda Motorsport Jindřich Štolfa, navigovaný Miroslavem Krčmářem.

žádný příspěvek celý článek »

Optimistický návrat na domácí tratě Rally Bohemia

foto

29. června 2018 • 12:00

Pouhé dva týdny po úspěchu na Kyperské rally se Racing 21 – Klokočka Škoda team představí o nadcházejícím víkendu opět na domácí soutěžácké scéně. Vojtěch Štajf a Marcela Ehlová odstartují na voze Škoda Fabia R5 v sobotu 30. června 2018 v Mladé Boleslavi do úvodní části jubilejního 45. ročníku Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Rádio Rally Bohemia se opět hlásí o slovo

foto

29. června 2018 • 11:00

Stejně jako v minulých letech bude i letos vysílat internetové Rádio Rally Bohemia, které naleznete na webu soutěže www.rallybohemia.cz. Bude přinášet kromě ostatních reportáží především on-line rozhovory s předními jezdci z cílů jednotlivých rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Za legendárními Škodami 200 RS při Bohemce do Sosnové

foto

29. června 2018 • 10:00

U příležitosti výročí prvního startu vozů Škoda 200 RS při Rallye Škoda 1974 a současně výročí 45 let od prvního ročníku Rallye Škoda/Bohemia se na Autodromu v Sosnové u České Lípy představí oba dva dochované originální kusy tohoto unikátního prototypu.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-Invelt Team stačil opravit motor na Bohemku

foto

28. června 2018 • 15:30

Mistrovství České republiky pokračuje již o nadcházejícím víkendu. Mezi rallye Hustopeče, kde se poškodil píst motoru a Bohemkou byla pauza necelých 14 dní. EuroOil-invelt team tak měl hodně napilno, aby stačil opravu poškozeného motoru z předcházejícího závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš a Machů před Bohemia rally

foto

28. června 2018 • 14:00

Obklopeni šestnáctkou vozů R5 vyrazí se startovním číslem 11 a osvědčenou Škodou Fabia S2000, připravovanou týmem Vančík Motorsport, do letošního ročníku Rally Bohemia Mirek Jakeš a Petr Machů.

žádný příspěvek celý článek »

Rychlé Peugeoty míří do Mladé Boleslavi

foto

28. června 2018 • 12:00

Čtyřicátým pátým ročníkem Rally Bohemia vstupuje Mistrovství ČR v automobilových rally do své druhé poloviny. Tradičně pestrá startovní listina slibuje atraktivní podívanou ve všech vypsaných třídách. Také „dvoukolky“ jsou velmi vyrovnané a součástí této skupiny je samostatně hodnocený seriál Peugeot Rally Cup CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejové před Bohemií – Obrovská konkurence, náročná výzva

foto

28. června 2018 • 11:00

Právě před rokem zaznamenali Jarek a Marcin Szejové na tratích Bohemia Rally nejlepší výsledek v rámci svých dosavadních startů v českém šampionátu. V proměnlivých podmínkách, na mokré a místy kluzké trati, obsadili bratři z Ustroně čtvrté místo absolutně v konkurenci 69 dvojic, které do závodu odstartovaly.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš: Další vteřiny musím hledat u sebe

foto

28. června 2018 • 10:00

Krátkou pauzu po Rally Hustopeče využila posádka Mareš - Hloušek k přípravě na svůj domácí podnik v Mladé Boleslavi. Rally Bohemia, která se pravidelně koná už od roku 1974, je pro nadějnou českou posádku ryze domácím závodem. Charakter tratí dobře znají, Filip totiž bydlí jen pár kilometrů od centra závodu, pro Honzu jsou domácími zase tratě na Jablonecku. V roce 2015 zde poprvé zvítězili ve své třídě s Fabií R2.

žádný příspěvek celý článek »

Informace pro diváky Rally Bohemia

foto

27. června 2018 • 14:00

Na webových stránkách www.rallybohemia.cz jsou k nalezení všechny potřebné informace k návštěvě soutěže. V sekci Dokumenty naleznete ke stažení oficiální Program Rally Bohemia 2018, včetně map rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport na domácí soutěži v nejsilnější sestavě, Kopecký s Dreslerem vyhlížejí 4. titul v řadě za sebou

foto

26. června 2018 • 15:00

Seriál českého mistrovství pokračuje 5. dílem ve dnech 30. června a 1. července. Legendární Rally Bohemia slaví 45. výročí a při té příležitosti připravila spoustu novinek pro jezdce i diváky. Tradiční podnik s centrem v Mladé Boleslavi představuje domácí půdu především pro značku Škoda, která bude hodně vidět na trati i v zázemí. Také letos je Škoda Auto generálním partnerem Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listině Rally Bohemia dominuje značka Škoda

foto

25. června 2018 • 11:00

Startovní listiny Rally Bohemia 2018 znají svou podobu. V té nejsledovanější, pro MČR v rally, nalezneme v první dvacítce hned 15 posádek s automobily Škoda. Významně k tomu přispívá sám tovární tým Škoda Motorsport, který nasadí do letošní soutěže hned tři posádky.To jez jeho strany nejsilnější obsazení soutěže na českém území za poslední léta.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží

foto

18. června 2018 • 19:00

Již jen desítky hodin zbývají do uzávěrky přihlášek ke všem částem Rally Bohemia. Mimořádně silné zastoupení bude mít letos na své domácí mladoboleslavské soutěži tým Škoda Motorsport. Letos poprvé je možné se stále hlásit také do ECO Energy Rally Bohemia, což je soutěž pravidelnosti určená i pro širokou veřejnost.

žádný příspěvek celý článek »

Návrat Rally Bohemia do Sosnové slibuje velkou show

foto

14. června 2018 • 16:30

Rally Bohemia letos po pěti letech naváže na tradici speciální divácké rychlostní zkoušky na Autodromu Sosnová. Při té příležitosti pořadatelé připravují nový, ještě atraktivnější, formát trati, na které se pojedou hned dvě rychlostní zkoušky. V areálu budou nachystány také atrakce pro děti, takže na své si přijdou i celé rodiny

žádný příspěvek celý článek »

Užijte si Rally Bohemia naplno s VIP balíčkem

foto

8. června 2018 • 12:00

Pořadatelé Rally Bohemia připravili VIP balíček,který si mohou zakoupit jak soutěžní posádky si pro své týmové hosty či přátele, tak i zájemci z řad fanoušků, diváků a veřejnosti.

žádný příspěvek celý článek »

toplist