www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Marka Pléhy

foto

3. září 2018 • 20:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing na Barumce se třemi vozy v cíli

foto

3. září 2018 • 16:00

Tři vozy z dílen Minařík racing se postavily v závěru letních prázdnin na start Barum Czech Rally Zlín 2018. V cíli z toho byly dvě „bramborové“ příčky pro Reného Dohnala a Michaelu Debnárovou a stříbro pro Petra Krajču.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Iva Prieložného

foto

3. září 2018 • 15:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Při barumce vyhlášena opět fotosoutěž

foto

31. srpna 2018 • 08:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 48. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2018 opět tradiční fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Jörga Ullmanna

foto

30. srpna 2018 • 16:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team odjel ze Zlína bez bodů

foto

30. srpna 2018 • 15:00

EuroOil-invelt team s Pechem a Uhlem po velice slibném úvodu soutěže, musel po druhé rychlostní zkoušce odstoupit z 48.Barum Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Havárie sebrala šanci na větší zisk bodů

foto

30. srpna 2018 • 14:00

Racing 21 – Klokočka Škoda team se ani v letošním 48. ročníku tradiční Barum Czech Rally nemohl radovat z průjezdu cílovou rampou v centru Zlína. Příčinou byla havárie krátce po startu první nedělní rychlostní zkoušky. S následným poškozením vozu Škoda Fabia R5 již nešlo v závodě pokračovat.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčákovo zatoulané kolo

foto

30. srpna 2018 • 12:00

Léto bylo v týmu Kowax Racing pestré na zážitky. Vydařené testování na polské šotolině, vylepšení „Fordice“ o nový evoluční stupeň motoru a čtvrté místo na skvěle obsazené pačejovské sprintrally, to je jen částečný výčet aktivit, které členové týmu během prázdnin stihli realizovat.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport v rámci FIA ERC Barum Rally Zlín nesklamala

foto

30. srpna 2018 • 11:00

Ďalším úspechom v rámci seriálu FIA European Rally Championship sa môže pochváliť slovenský Rufa Sport Team. Tomu sa podarilo v spolupráci s posádkou Tarabus – Trunkát vybojovať siedme miesto absolútneho poradia v Zlíne.

žádný příspěvek celý článek »

Vlada Hanuša vyradil z Barum Czech Rally dvojitý defekt

foto

30. srpna 2018 • 10:00

Jediným slovenským jazdcom s vozidlom špecifikácie R5 bol na FIA ERC Barum Czech Rally Zlín 2018 Vlado Hanuš. V nadmieru silnej konkurencii obstál a zo súťaže ho vyradil až dvojitý defekt.

žádný příspěvek celý článek »

V XTG Adam Cupu stále stejná písnička…

foto

30. srpna 2018 • 09:00

Čtvrtý závod XTG Adam Cupu 2018 – prestižní Barum Czech rally Zlín – opanovala domácí posádka Martin Vopatřil – Karel Voltner. Od čtvrté rychlostní zkoušky z devíti se usadila v čele výsledkové listiny a do konce I. etapy, která byla v rámci poháru hodnocena, už před sebe nikoho nepustila. V pohárové klasifikaci bylo hodnoceno pět dvojic, čtyři posádky následně spatřily i nedělní cílovou rampu 48. ročníku zlínské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Letošní Peugeot Rally Cup ovládl Jan Talaš

foto

30. srpna 2018 • 08:00

Na 48. ročníku Barum Czech Rally Zlín se konalo poslední letošní dějství seriálu Peugeot Rally Cup CZ 2018. Účastníci tohoto seriálu se tentokrát utkali nejen mezi sebou, ale také s evropskými jezdci na vozech Peugeot 208 R2. Po přechodu studené fronty panovaly ve Zlíně velmi náročné podmínky, kluzké tratě potrápily mnoho startujících posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký se stal králem barumky

foto

29. srpna 2018 • 16:00

Český pilot Jan Kopecký (Škoda Fabia R5) s navigátorem Pavlem Dreslerem vyhrál počtvrté za sebou Barum Czech Rally Zlín a celkově si připsal sedmé vítězství v soutěži, která se letos jela jako šestý podnik Mistrovství Evropy v rally (ERC) a šestý díl Autoklub Mistrovství České republiky v rally 2018 (MCR).

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Škoda Kopecký/Dresler vyhrála Barum Czech Rally Zlín

foto

29. srpna 2018 • 15:00

Cesta za letošním vítězstvím na Barum Czech Rally Zlín nebyla pro Jana Kopeckého a jeho spolujezdce Pavla Dreslera snadná, a to nejen kvůli neustále se měnícímu počasí. Barum Czech Rally Zlín je součástí nejen mistrovství České republiky, ale je také šestým podnikem mistrovství Evropy (ERC). To znamená, že nejlepší posádky z celé Evropy doplní české soutěžící.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally bez navigátorky Marcely Ehlové

foto

22. srpna 2018 • 15:00

Racing 21 – Klokočka Škoda team oznámil pro 48. ročník tradiční Barum Czech Rally neplánovanou změnu na pozici navigátora. Náhlá zdravotní indispozice s následným doléčením neumožní start týmové spolujezdkyni Marcele Ehlové. Její místo ve voze Škoda Fabia R5 proto výjimečně obsadí v rámci tohoto významného podniku domácího šampionátu slovenský navigátor Emil Horniaček.

žádný příspěvek celý článek »

toplist