www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Barumka obhájila prvenství v prestižní anketě Zlatý volant

foto

4. března 2019 • 10:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín si odvezli prvenství v prestižní motoristické anketě Zlatý volant 2018 v kategorii Motoristická událost roku. Rozhodli o tom ve společném hlasování fanoušci motorismu, ale i odborná porota. Barumka obhájila v konkurenci dalších dvanácti motoristických podniků na území České republiky své významné postavení. Absolutním vítězem ankety se stal soutěžní automobilový jezdec Jan Kopecký, loňský vítěz barumky a celkově sedminásobný šampion zlínské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Užijte si Vánoce s dárkovou kolekcí Barum Czech Rally Zlín

foto

11. prosince 2018 • 18:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín opět připravili kolekcí dárkových předmětů, kterými můžete pod vánoční stromek přinést svým blízkým pořádnou porci akce a adrenalinu!

žádný příspěvek celý článek »

Barumka v roce 2019 znovu v ERC a s novým termínem

foto

12. listopadu 2018 • 03:00

Největší česká automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín v roce 2019 napíše své již šestatřicáté dějství pod hlavičkou seriálu mistrovství Evropy v rally. Barumka patří k vrcholům nejen v českém národním mistrovství, ale je také jedním z nejvýznamnějších podniků zmíněné kontinentální série FIA ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Michela Riecherta

foto

30. září 2018 • 10:00

Ještě jednou se vrátíme k vrcholu tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Sandra Pokorná se svlečenými hostesáky až na rampu Barumky

foto

13. září 2018 • 10:00

Na konci srpna si splnila Sandra Pokorná jeden z mnoha soutěžních snů. Společně s Jirkou Skořepou se totiž postavila na start Barum Czech Rally Zlín. Sandra s Jirkou navíc úspěšně absolvovali všechny rychlostní zkoušky a na cílové rampě převzali vedle pamětních medailí i poháry za vítězství mezi českými holkami.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

5. září 2018 • 12:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování ředitele Barum Czech Rally Zlín

foto

5. září 2018 • 09:00

Vážení přátelé, další Barum Czech Rally Zlín je minulostí a myslím, že ročník s číslovkou 48 můžeme hodnotit kladně. Soutěžní posádky opět předváděly skvělé výkony. Po mnoha prosluněných letech jim sice do závodění výrazně promluvilo nepříznivé počasí, ale právě to soubojům dodalo dramatičnost a náboj až do samotného závěru.

žádný příspěvek celý článek »

Vančík Motorsport: skvělý Jakeš, rychlý i Březík

foto

4. září 2018 • 15:00

Přestože se obě domácí dvojice, Jakeš – Machů a Březík – Omelka, připravovaly na svoji oblíbenou soutěž velmi důkladně, až samotná soutěž měla ukázat jejich konkurenceschopnost v porovnání s dalšími 29 vozy kategorie R5. Při nabité startovní listině v čele s Janem Kopeckým, Rusem Lukjaňukem, hvězdným Španělem Sordem a dalšími předními jezdci evropského šampionátu se mohlo zdát předstartovní prohlášení Mirka Jakeše, že chce bojovat o první pětku, možná až příliš sebevědomé.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Toma Buyse

foto

4. září 2018 • 13:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

KIT Racing na Barumce s vítězstvím i vyvráceným kořenem

foto

4. září 2018 • 09:00

Otrokovický KIT Racing získal na Barum Czech Rally Zlín díky Vlastimilu Neumannovi vítězství ve Star Rally Historic. Pohár získal i Lukáš Matěna ve třídě 3, Josef Pátl při premiéře ve Zlíně rovněž soutěž dokončil, jen Radim Vavřík zůstal v poli poražených.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka chyby neodpouští

foto

4. září 2018 • 08:00

Vrcholem letošní motoristické sezóny byla pro posádku Filip Mareš a Jan Hloušek právě uplynulá Barum Czech Rally Zlín. Na tratě legendární soutěže vyrazil Filip Mareš se startovním číslem 18 a pro tento závod v barvách ACCR Czech Rally Teamu. Výčet jeho soupeřů se tak rozrostl o favority evropského šampionátu a hvězdu rally – Daniho Sorda.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Marka Pléhy

foto

3. září 2018 • 20:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing na Barumce se třemi vozy v cíli

foto

3. září 2018 • 16:00

Tři vozy z dílen Minařík racing se postavily v závěru letních prázdnin na start Barum Czech Rally Zlín 2018. V cíli z toho byly dvě „bramborové“ příčky pro Reného Dohnala a Michaelu Debnárovou a stříbro pro Petra Krajču.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Iva Prieložného

foto

3. září 2018 • 15:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína tentokrát panovalo hodně proměnlivé počasí, které udělalo už tak těžký závod ještě náročnějším. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Při barumce vyhlášena opět fotosoutěž

foto

31. srpna 2018 • 08:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 48. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2018 opět tradiční fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

toplist