www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - SVK Rally Příbram (MČR)

EuroOil-invelt team v Příbrami zvítězil

foto

17. října 2018 • 13:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem zvítězili v posledním mistrovském závodě rallyové sezóny 2018 a získali pro EuroOil-invelt team titul vicemistrů České republiky. 38. Rallye Příbram přilákala k tratím rychlostních zkoušek obrovské množství fanoušků, kteří mohli po delší době za krásného počasí vidět vyrovnaný souboj o vítězství hned několika posádek bez přítomnosti továrního teamu mladoboleslavské Škodovky.

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Příbram pokračovala vítězná série Stříteského

foto

17. října 2018 • 12:00

XTG Adam Cup 2018 postoupil ke svému rozuzlení, na programu byla předposlední soutěž seriálu Rally Příbram. A stejně jako v Jeseníkách dokázal v hodnocení vozů Opel Adam Cup zvítězit Dominik Stříteský, tentokrát společně s Michalem Večerkou. Druhou pozici obsadili Martin Vopatřil s Karlem Voltnerem, důležitý krok k postu seriálového vicemistra udělal třetím místem David Štefan. Pražského jezdce navigoval Ondřej Vichtora.

žádný příspěvek celý článek »

Do třetice bronzová Příbram

foto

17. října 2018 • 10:00

Racing 21 – Klokočka Škoda team dosáhl dalšího skvělého výsledku v podobě pódiového umístění během víkendového 39. ročníku SVK Rally Příbram, posledního podniku letošního domácího šampionátu. Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou přivezli svůj vůz Škoda Fabia R5 na třetím místě v celkovém hodnocení soutěže. Připomněli tak tisícům diváků na trati naprosto shodný výsledek z roku 2016 a v případě Vojtěcha Štajfa i v loňském roce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze SVK Rally Příbram od Jörga Ullmanna

foto

17. října 2018 • 08:00

Závěrečným dílem pokračovalo o uplynulém víkendu mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky se v tradičním říjnovém termínu vydali na SVK Rally Příbram. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli těsně před finále

foto

11. října 2018 • 14:00

Pohár Pirelli v MČR je před velkým finále, které se odehraje na Rally Příbram, která uzavře šampionát MČR v rally. Karty v celkovém hodnocení Poháru Pirelli jsou rozdány docela jasně, ale i přesto je stále o co bojovat. To stejné platí i v Rallysprint sérii při Rally Vsetín, kam se soutěžní jezdci chystají následující víkend. Vsetín uzavře šampionát jednodenních rally a zde to bude v Poháru Pirelli boj do posledních metrů.

žádný příspěvek celý článek »

Při Rally Příbram zabojuje opět sedm Adamů

foto

9. října 2018 • 19:00

XTG Adam Cup 2018 zakončí v rychlém sledu dva závody – Rally Příbram a německá 3-Städte Rallye, staronově s centrem v Německém Straubingu. Soutěže se uskuteční v následujících dvou víkendech a lze očekávat, že korunují letošní pohárovou nadvládu Martina Vopatřila a Karla Voltnera. Ale jak se v Jeseníkách ukázalo, každý je porazitelný, a tak oba závodu mohou přinést drobné dílčí zápletky.

žádný příspěvek celý článek »

Do Příbrami po roce a půl s Františkem Rajnohou

foto

9. října 2018 • 16:00

Racing 21 - Klokočka Škoda team nastoupí v 39. ročníku Rally Příbram opět v pozměněném složení týmové posádky. V důsledku zatím stále probíhajícího léčení zdravotní indispozice Marcely Ehlové požádal tým o spolupráci pro poslední soutěž českého šampionátu zkušeného navigátora Františka Rajnohu, který se k Vojtěchu Štajfovi vrátí do vozu Škoda Fabia R5 po téměř roce a půl.

žádný příspěvek celý článek »

toplist