www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 18 - SVK Rally Příbram (MČR)

Fotogalerie ze SVK Rally Příbram od Iva Prieložného

foto

24. října 2018 • 08:00

Závěrečným dílem pokračovalo o uplynulém víkendu mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky se v tradičním říjnovém termínu vydali na SVK Rally Příbram. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý doma zazářil, ale cíl soutěže neviděl

foto

23. října 2018 • 15:00

Mogul Racing Team vyrazil na 39. SVK Rally Příbram dobře připravený a v bojovné náladě. Mechanici týmu Gemini Racing připravili týmový Ford Fiesta R5 na náročnou soutěž a nastavení naladili na dvoudenním testu před samotnou rally. Honza Černý s Petrem Černohorským odstartovali do soutěže se startovním číslem dva na dveřích své Fiesty R5, a stejná příčka byla jejich cílem v konečném bodování mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Příbramská nárazníková sklizeň

foto

22. října 2018 • 10:00

Martinu Vlčkovi s Jindřiškou Žakovou na příbramské rally v zásadě o nic nešlo. Naděje na přední umístění v tabulce 'velkého' šampionátu jim definitivně uplavala na Barum rally a jedinou metou, která se vznášela nad obzorem, bylo pojištění zisku národní priority ASN pro příští rok.

žádný příspěvek celý článek »

Zdeněk a Sandra Pokorní pokořili Rally Příbram

foto

21. října 2018 • 15:00

Další úspěšný společný start v letošní sezóně mají za sebou Sandra a Zdeněk Pokorní. Při SVK Rally Příbram dojel táta Zdeněk se Škodou Fabia R5 na 14. místě absolutní klasifikace a dcera Sandra bodovala šestým místem ve třídě 3 a v absolutní klasifikaci dokončila rally na 28. příčce a 1. místě Dámského poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Byla to snová sezóna

foto

21. října 2018 • 11:00

Rally Příbram byla závěrečnou soutěží Mistrovství České republiky v rally a předposlední soutěží Mistrovství České republiky historických automobilů. Při neúčasti již jasného mistra Jana Kopeckého se role favorita velmi dobře zhostil Václav Pech s Petrem Uhlem a po čtyřech letech vyhráli soutěž Mistrovství ČR v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Tři sady pohárů pro KIT Racing v Příbrami

foto

20. října 2018 • 18:00

Se čtyřmi vozy se na příbramské rally, závěrečném podniku velkého mistráku, představil otrokovický KIT Racing. Na cílovou rampu dorazily tři z nich, přičemž Vlastimil Neumann ovládl kategorii historik, Lukáš Matěna dokončil rally na 3. místě ve třídě 3, Marek Vlček při své premiéře dojel čtvrtý ve třídě 6 a nedokončená zůstala soutěž pro Radima Vavříka.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl si v Příbrami spravil chuť, teď se těší na vsetínský sprint

foto

20. října 2018 • 10:00

Závod, kterým si na konci celosezonního seriálu MČR v rally spravili chuť. Taková byl pro posádku Jaroslav Pešl – Radek Juřica Rally Příbram, poslední podnik sedmidílného seriálu mistrovství České republiky v rally. Posádka JP Motorsport teamu, jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX, v Příbrami po konstantním výkonu vybojovala druhé místo ve své třídě 3, absolutně skončila třináctá.

žádný příspěvek celý článek »

Trojana za Příbram raději nepoplácávat. Byť si to zaslouží…

foto

19. října 2018 • 10:00

Poslední podnik MČR v rally, tradičně konaný ve středočeské Příbrami, má už roky poněkud podobný, fádní scénář – o všem důležitém v šampionátu je rozhodnuto, na tratě vyrazí jen torzo běžného startovního pole a na kvalitní umístění se tak po poklidném průběhu soutěže dosahuje především „za zásluhy“ v podobě opatrného nakládání s týmovým rozpočtem v průběhu končící sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná šňůra CERS rally teamu v Příbrami přerušena

foto

19. října 2018 • 08:00

Každá úspěšná šňůra je jednou přerušena a přesně toto pořekadlo platí i pro CERS rally team. Zlínský tým má na svém kontě více jak čtyřicet závodů, kdy posádka nemusela odstoupit pro technickou závadu. Stopku šňůře vystavila Rally Příbram a vadná vodní pumpa.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze SVK Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

18. října 2018 • 18:00

Závěrečným dílem pokračovalo o uplynulém víkendu mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky se v tradičním říjnovém termínu vydali na SVK Rally Příbram. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

K úplné spokojenosti ještě krůček chybí

foto

17. října 2018 • 16:00

Chtěli jsme na 39. SVK Rally Příbram potvrdit, že výkon na Barum rally nebyl ojedinělý. Příprava vozů proběhla standardně,vynechali jsme jen testování.Nebylo to dobré rozhodnutí, protože při testu by se ukázaly drobné problémy s brzdami, kterým bychom tak mohli předejít.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team v Příbrami zvítězil

foto

17. října 2018 • 13:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem zvítězili v posledním mistrovském závodě rallyové sezóny 2018 a získali pro EuroOil-invelt team titul vicemistrů České republiky. 38. Rallye Příbram přilákala k tratím rychlostních zkoušek obrovské množství fanoušků, kteří mohli po delší době za krásného počasí vidět vyrovnaný souboj o vítězství hned několika posádek bez přítomnosti továrního teamu mladoboleslavské Škodovky.

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Příbram pokračovala vítězná série Stříteského

foto

17. října 2018 • 12:00

XTG Adam Cup 2018 postoupil ke svému rozuzlení, na programu byla předposlední soutěž seriálu Rally Příbram. A stejně jako v Jeseníkách dokázal v hodnocení vozů Opel Adam Cup zvítězit Dominik Stříteský, tentokrát společně s Michalem Večerkou. Druhou pozici obsadili Martin Vopatřil s Karlem Voltnerem, důležitý krok k postu seriálového vicemistra udělal třetím místem David Štefan. Pražského jezdce navigoval Ondřej Vichtora.

žádný příspěvek celý článek »

Do třetice bronzová Příbram

foto

17. října 2018 • 10:00

Racing 21 – Klokočka Škoda team dosáhl dalšího skvělého výsledku v podobě pódiového umístění během víkendového 39. ročníku SVK Rally Příbram, posledního podniku letošního domácího šampionátu. Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou přivezli svůj vůz Škoda Fabia R5 na třetím místě v celkovém hodnocení soutěže. Připomněli tak tisícům diváků na trati naprosto shodný výsledek z roku 2016 a v případě Vojtěcha Štajfa i v loňském roce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze SVK Rally Příbram od Jörga Ullmanna

foto

17. října 2018 • 08:00

Závěrečným dílem pokračovalo o uplynulém víkendu mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky se v tradičním říjnovém termínu vydali na SVK Rally Příbram. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist