www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 18 - TipCars Pražský Rallysprint

Rufa Sport sa v Prahe predstaví s Lukyanukom a Grzybom

foto

28. listopadu 2018 • 19:00

Aktuálneho európskeho šampióna, ale aj absolútneho poľského rally majstra. Takúto hviezdnu zostavu ponúkne slovenský Rufa Sport Team fanúšikom XXIV. TipCars Pražského Rallysprintu 2018. Ten štartuje už počas nadchádzajúcej soboty.

žádný příspěvek celý článek »

Po vítězství v poušti na Duck Racing čeká Praha – s R5 pojedou Kačírek i Kopáček

foto

28. listopadu 2018 • 18:00

Několik dní po úspěšném vystoupení na arabské Al Thaid Rally se tým Duck Racing vrací závodit do Čech. Václav Kopáček a Petr Kačírek v jeho barvách pojedou na nadcházejícím Pražském Rallysprintu s vozy Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Janeček v Praze s dvojnásobnou premiérou

foto

28. listopadu 2018 • 16:00

Po několika ročnících v roli diváka a jednou coby spolujezdce se Patrik Janeček postaví nové výzvě. Společně s Jirkou Kotlasem vyrazí v Citroënu DS3 R3T Max vstříc rychlostním zkouškám Pražského rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Rally Team smeruje s Kukom a Vejom do Prahy

foto

28. listopadu 2018 • 15:00

Presne po roku sa na pražskom Strahove a jeho okolí rozozvučia motory rally špeciálov. Medzi viac ako šesťdesiatkou súťažných posádok sa predstaví aj posádka slovenského KL Racing Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár v Prahe medzi šampiónmi

foto

28. listopadu 2018 • 14:00

Doyen slovenského rely športu Igor Drotár pokračuje svoje jesenné ťaženie už túto sobotu v Prahe. Metropola Česka si vyberá 1. december pre obľúbený Pražský relyšprint.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský comeback Lapdavských po desiatich rokoch

foto

28. listopadu 2018 • 10:00

Presne desať rokov uplynulo od chvíle, keď sa bratia Lukáš a Július Lapdavskí predstavili divákom v rámci Pražského rallysprintu. V tomto roku Praha zažije ich veľký návrat na scénu.

žádný příspěvek celý článek »

A-Team s Pecuchom a Dudášovou premiérovo na TipCars Rallysprint do Prahy

foto

26. listopadu 2018 • 10:00

TipCars Pražský Rallysprint, Podujatie zaradené medzi posezónne rally podujatia, vyhľadávané posádkami nielen z českej, či slovenskej republiky, ale aj blízkeho zahraničia.

žádný příspěvek celý článek »

Praha zažije s Racing 21 premiéru Polo GTI R5

foto

23. listopadu 2018 • 12:00

Tým Racing 21 se představí v rámci XXIV. TipCars Pražského Rallysprintu s novým vozem Polo GTI R5. Po světové tovární premiéře tohoto vozu na nedávném podniku FIA World Rally Championship ve Španělsku se jedná o jeho celkově druhý soutěžní start. V Praze to bude navíc úplně první prezentace tohoto speciálu specifikace R5 v barvách soukromého týmu. Do role spolujezdce se k Vojtěchu Štajfovi po dvou letech vrací spolumajitel týmu Racing 21, matematik Karel Janeček.

žádný příspěvek celý článek »

Prahu čeká souboj Lukyanuka s Pechem i česká premiéra VW Polo R5

foto

17. listopadu 2018 • 17:00

Už za dva týdny odstartuje XXIV. TipCars Pražský Rallysprint, který má nejen vydána zvláštní ustanovení, ale pozvolna také zaplňuje svou startovní listinu. Už teď je jasné, že v sobotu 1.12.2018 se na jeho start postaví mnoho zajímavých jmen, často s velmi atraktivní technikou.

žádný příspěvek celý článek »

XXIV. TipCars Pražský Rallysprint je na dohled

foto

31. října 2018 • 13:00

Tak jako každý rok touto dobou, i letos po celý podzim naplno běží přípravy nového ročníku TipCars Pražského Rallysprintu. Ten letošní opět přivítá spoustu hvězd rallysportu i jiných zajímavých disciplín, bude se konat v sobotu 1.12.2018 a diváci se mohou těšit na několik zajímavých překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

toplist