www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 18 - TipCars Pražský Rallysprint

Vlčák v rytmu desetiboje

foto

7. prosince 2018 • 18:00

Členové Kowax Racing teamu si již zvykli, že pro ně sezona zdaleka nekončí posledním mistrovským závodem. Po měsících urputných soubojů o každou desetinku totiž v prosinci přichází balzám na nervy, kterým je série volných závodů organizovaná zejména pro potěchu fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček i Kačírek si Prahu užili se vším všudy

foto

7. prosince 2018 • 14:00

Na startu prestižního Pražského Rallysprintu stály letos dva identické vozy Škoda Fabia R5 týmu Duck Racing. Petr Kačírek s jedním z nich testoval svou rychlost a téměř se vešel do první desítky nabité výsledkové listiny, Václav Kopáček za volantem druhého se naopak snažil svou jízdou bavit diváky.

žádný příspěvek celý článek »

Hyundai i20 R5 uteklo na Pražském Rallysprintu vítězství jen o 4,6 sekundy

foto

6. prosince 2018 • 15:00

V sobotu 1. prosince odstartoval na Strahově již 24. TipCars Pražský Rallysprint. V rámci toho představil CERS Rally team ve spojení s prodejcem vozů Hyundai Lenner Motors závodní speciál Hyundai i20 R5, který pilotoval čerstvý vítěz šampionátu FIA European Rally Trophy – Central Ondřej Bisaha.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Rally Team si spoločne s Kukom a Vejom užili Prahu

foto

6. prosince 2018 • 14:00

Nepríjemné, studené a sychravé počasie, ale aj snehovú kašu, či poriadne kaluže vody na tratiach si užili všetci účastníci tohtoročného Pražského Rallysprintu, vrátane posádky slovenského KL Racing Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Roli Pecuch s Vicky Dudášovou zabávali divákov v Prahe

foto

6. prosince 2018 • 13:00

Nesmierne množstvo divákov, ale aj zima, sneh, snehová kaša, či poriadna dávka vody na tratiach. Presne takýto bol v poradí už dvadsiaty štvrtý ročník Pražského Rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Bratia Lapdavskí si po desiatich rokoch zopakovali súťaž v Prahe

foto

6. prosince 2018 • 12:00

Presne po desiatich rokoch sa v rámci XXIV. Pražského Rallysprintu 2018 predstavila aj dvojica Lukáš a Július Lapdavskí. Samozrejme pri tom nemohol chýbať ani Subaru Rally Team Komárno.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport predstavil v Prahe dvojicu šampiónov

foto

6. prosince 2018 • 11:00

Nepríjemné zimné počasie, ale aj náročné podmienky hlavne na voľbu pneumatík potrápilo účastníkov XXIV. Pražského Rallysprintu 2018. Napriek tomu majster Európy a majster Poľska poriadne zabávali divákov.

žádný příspěvek celý článek »

K pražskému triumfu zbývaly tři kilometry

foto

6. prosince 2018 • 10:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf – Karel Janeček přišla s novým vozem Volkswagen Polo GTI R5 o vítězství v XXIV. TipCars Pražský Rallysprint na poslední rychlostní zkoušce, a nakonec závod dokončila na pátém místě celkové klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Iva Prieložného

foto

6. prosince 2018 • 08:00

Na začátku prosince se uskutečnil tradiční TipCars Pražský Rallysprint, jeden ze závěrečných podniků letošní soutěžácké sezóny. V hlavním městě tentokráte panovalo spíše zimnější počasí, které nabídlo zajímavou podívanou. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: TipCars Pražský Rallysprint vyhrál Martin Koči

foto

2. prosince 2018 • 18:00

Slovenský jezdec Martin Koči se stal vítězem letošního ročníku TipCars Pražského Rallysprintu. Tradiční akci v hlavním městě tentokrát ovlivnilo počasí, trať byla hodně uklouzaná a na prvních úsecích se posádky mohly potkat i se zbytky sněhové pokrývky.

žádný příspěvek celý článek »

Racing 21 odhalil v Praze nový vůz i plány na rok 2019

foto

1. prosince 2018 • 22:00

Tým Racing 21 představil dnes zcela nový speciál Volkswagen Polo GTI R5 v barevném provedení pro XXIV. TipCars Pražský Rallysprint a současně potvrdil své soutěžní záměry pro sezónu 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Benešovou se představí s Focusem WRC v Praze

foto

29. listopadu 2018 • 11:00

Po roce se opět vrací Josef Peták na tratě TipCars Pražského rallysprintu, který se uskuteční již tuto sobotu. Tentokráte ale na místo spolujezdce neusedne Ondřej Joska, z pracovních důvodů, ale Alena Benešová, která naposledy s příbramským jezdcem startovala během letošního ročníku Invelt Rally Pačejov.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport sa v Prahe predstaví s Lukyanukom a Grzybom

foto

28. listopadu 2018 • 19:00

Aktuálneho európskeho šampióna, ale aj absolútneho poľského rally majstra. Takúto hviezdnu zostavu ponúkne slovenský Rufa Sport Team fanúšikom XXIV. TipCars Pražského Rallysprintu 2018. Ten štartuje už počas nadchádzajúcej soboty.

žádný příspěvek celý článek »

Po vítězství v poušti na Duck Racing čeká Praha – s R5 pojedou Kačírek i Kopáček

foto

28. listopadu 2018 • 18:00

Několik dní po úspěšném vystoupení na arabské Al Thaid Rally se tým Duck Racing vrací závodit do Čech. Václav Kopáček a Petr Kačírek v jeho barvách pojedou na nadcházejícím Pražském Rallysprintu s vozy Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Janeček v Praze s dvojnásobnou premiérou

foto

28. listopadu 2018 • 16:00

Po několika ročnících v roli diváka a jednou coby spolujezdce se Patrik Janeček postaví nové výzvě. Společně s Jirkou Kotlasem vyrazí v Citroënu DS3 R3T Max vstříc rychlostním zkouškám Pražského rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist