www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Kowax Valašská Rally ValMez (MČR+ERT)

Boj Garguláka na Valašce předčasně ukončen

foto

8. dubna 2019 • 14:00

Do letošní sezony vstoupil na Kowax Valašské rally ValMez také Petr Gargulák. V Na sedadlo spolujezdce tentokrát usedl Petr Hanzlík. Posádka startovala s Peugeot 208 R2, tudíž se chtěla zaměřit na hodnocení v rámci Peugeot cupu. Kluci dostali od pořadatelů přidělené startovní číslo 41 a nic nebránilo užít si pěkný závodní víkend.

žádný příspěvek celý článek »

Dravou jízdu Honzy Černého zpomalil technický problém

foto

8. dubna 2019 • 13:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se o uplynulém víkendu odjela první soutěž Autoklub mistrovství České republiky v rally, kterou byla 38. Kowax Valašská rally. Na startu se sešla špičková konkurence, kterou by nám mohla závidět nejedna soutěž ze seriálu mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Iva Prieložného

foto

8. dubna 2019 • 12:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally ValMez. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Cenné body za Valašské zkušenosti

foto

4. dubna 2019 • 15:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková dokončila 38. ročník Kowax Valašské rally ValMez na desátém místě celkového pořadí. Do klasifikace domácího šampionátu si při premiéře nového vozu Polo GTI R5 připsala také body za osmé místo v cíli.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team na Valašce stříbrný i zlatý

foto

4. dubna 2019 • 11:00

Letošní ročník Valašské rallye ozdobil vyrovnaný souboj mezi V. Pechem s P. Uhlem a úřadujícími Mistry Slovenska Martinem Kočim s Radovanem Moznerem.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro Racing Team úspešne absolvoval úvodné podujatie

foto

4. dubna 2019 • 08:00

38. Kowax Valašská Rally 2019 sa zapísala do histórie sezóny 2019 ako jej úvodné podujatie. V rámci neho sa fanúšikom predstavil nielen nový slovenský Kamiro Racing Team, ale debut s vozidlom Ford Fiesta R5 patril aj súťažnej posádke Karel Trněný – Václav Pritzl.

žádný příspěvek celý článek »

Parádní start sezony. Mareš s Hlouškem vezou z Valašky bronz

foto

3. dubna 2019 • 16:00

Takový začátek sezony si posádka ACA Škoda Autoklub Teamu vysnila. Nedělní soustředěný výkon s minimem chyb vynesl Filipa Mareše a Honzu Hlouška po sobotní etapě až na konečné 3. místo a mladá posádka se tak dostala hned v prvním závodě sezony republikového šampionátu na bednu!

žádný příspěvek celý článek »

Pecucha s Dudášovou a A Team vo Valmeze sklamal motor

foto

3. dubna 2019 • 10:00

Dva súťažné dni, dva úplne iné výsledky. Taká bolo pre posádku A Teamu, Rolanda Pecucha a Viktóriu Dudášovú úvodné podujatie tohtoročnej sezóny seriálu Majstrovstvá Slovenska v rally 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky Kesko Racing Team do bodky splnili plán vo Valmeze

foto

3. dubna 2019 • 09:00

Dvojica súťažných posádok Kesko Racing Teamu sa predstavila divákom podujatia 38. Kowax Valašská Rally 2019, pričom predštartovné plány splnili do poslednej bodky. Fero Fusko a Štefan Tököli spoločne s vozidlom Seat Leon TDi mali v pláne absolvovať celú súťaž a vybojovať počas oboch súťažných dní plný počet bodov v rámci triedy 12 v slovenskom šampionáte.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport Team vo Valmeze zahájil sezónu 2019

foto

2. dubna 2019 • 17:00

Slovenský Rufa Sport Team odštartoval sezónu na 38. Kowax Valašská Rally 2019 ôsmym miestom absolútneho poradia, pričom na štarte sa stretla nesmierne silná konkurencia z celého bývalého Československa, vrátane továrenského tímu.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru Komárno a Lapdavskí vo Valmeze s tretím miestom, ale aj odstúpením

foto

2. dubna 2019 • 16:00

Subaru Rally Team Komárno spoločne s bratmi Lukášom a Júliusom Lapdavskými odštartovali sezónu Majstrovstiev Slovenska v rally 2019 vo Valašskom Meziříčí jedným tretím miesto v triede, ale aj odstúpením.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Lukáše Urbaníka

foto

2. dubna 2019 • 15:00

V okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice se uskutečnil zahajovací podnik letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Kowax Valašská Rally ValMez. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězný Dohnal, Kamenec v kotrmelcích

foto

2. dubna 2019 • 13:00

Hned úvodní podnik letošního ročníku Peugeot Rally Cupu naznačil, že se ponese v duchu dramatických a vyrovnaných soubojů. Začátek 38. ročníku Kowax Valašské rally vyšel nejlépe posádce Kornhefr - Triner, ale brzy se před ni dostal Matěj Kamenec navigovaný Janem Houštěm.

žádný příspěvek celý článek »

L Racing štartoval na Morave aj v Maďarsku

foto

2. dubna 2019 • 12:00

Profesionálny automobilový tím L Racing z Krásnohorského Podhradia odštartoval sezónu 2019 hneď dvomi súťažami rely. Prvé podujatie Majstrovstiev Slovenska v rely si vyskúšal Věroslav Cvrček ml. a prvé podujatie Stredoeurópskej trofeje FIA (FIA CEZ) pre zmenu Vlastimil Majerčák.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kornhefr s Michalem Tinerem zahájí letošní sezónu na Valašsce

foto

28. března 2019 • 11:00

Tentokrát Plzeňská posádka zahajuje sezónu na podniku velkého mistrovství. Po 2 letech strávených závoděním ve Sprint serii máme v plánu odjet většinu podniků velkého mistráku, které jsou zároveň zahrnuty do Peugeot Rally Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist