www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

Štajf dodržel v Krumlově tradici pátého místa

foto

20. května 2019 • 16:55

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf – Veronika Havelková obsadila v cíli 47. ročníku Rallye Český Krumlov páté místo v celkové klasifikaci soutěže a jezdec Vojtěch Štajf se zároveň stal nejrychlejším jezdcem soutěže ve věkové kategorii 40+.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký při debutu s vozem Škoda Fabia R5 Evo zvítězil na Rallye Český Krumlov

foto

20. května 2019 • 16:50

Jan Kopecký a spolujezdec Pavel Dresler měli s čerstvě homologovaným vozem Škoda Fabia R5 evo úspěšnou premiéru, vyhráli třetí kolo mistrovství České republiky (MČR) – Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Do Českého Krumlova s vyššími kartami

foto

16. května 2019 • 13:00

47. ročník Rallye Český Krumlov bude pro posádku týmu Racing 21 Vojtěcha Štajfa a Veroniku Havelkovou návratem do soutěžního vozu Volkswagen Polo GTI R5 v rámci třetího podniku domácího šampionátu v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team míří na jih Čech

foto

16. května 2019 • 12:00

Třetím podnikem letošního Mistrovství České republiky v rallye je jihočeská Rallye Český Krumlov. Na těžkou, přesto mezi posádkami oblíbenou soutěž, se připravují i Pech s Uhlem.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš - Machů: Podařilo se, Krumlov jedeme

foto

16. května 2019 • 11:00

Díky obrovskému úsilí celého Samohýl Škoda Teamu se na startu Rally Český Krumlov objeví i vítězové letošního Rallysprintu Kopná. Ještě před 14 dny ale vypadalo všechno jinak...

žádný příspěvek celý článek »

Pohárové Peugeoty míří na Krumlov

foto

16. května 2019 • 10:00

V okolí Českých Budějovic a Českého Krumlova se v pátek a v sobotu uskuteční již 47. pokračování Rallye Český Krumlov. V náročné, ale velmi oblíbené soutěži bude o další letošní body bojovat také šest posádek seriálu Peugeot Rally Cup CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov dětem

foto

15. května 2019 • 13:00

ÚAMK Automotoklub Rallye Český Krumlov pořádá ve dnech 17. a 18. května jednu z nejhezčích rally v mistrovství České republiky. Vše o celé rallye se dozvíte na webu www.rallyekrumlov.cz. V jejím rámci proběhne i další dějství akce Rally dětem organizované teamem Vančík Motorsports podporou MOL Česká republika a Samohýl Škoda Team. Nabízíme dětem návštěvu celého zázemí teamu Miroslava Jakeše a Martina Březíka a ukážeme jim všechno, co nemohou vidět zpoza bariér.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Český Krumlov

foto

11. května 2019 • 11:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích bude pokračovat již příští týden na jihu Čech na oblíbené Rallye Český Krumlov. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel, který si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Závodní premiéra modernizované Fabie R5 na Rallye Český Krumlov

foto

3. května 2019 • 10:55

Modernizovaná a čerstvě homologovaná Škoda Fabia R5 bude mít svoji světovou premiéru s Janem Kopeckým (CZ) za volantem a Pavlem Dreslerem (CZ) na sedadle spolujezdce na Rallye Český Krumlov (17. 5.–18. 5. 2019). V rámci mistrovství světa se nový český soutěžní vůz představí na nadcházející Portugalské rallye (30. 5.–2. 6. 2019). Za jeho volant zde usedne úřadující mistr světa kategorie WRC 2 Jan Kopecký a jeho kolega v továrním týmu Škoda Kalle Rovanperä.

žádný příspěvek celý článek »

toplist