www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

48. Rallye Český Krumlov v roce 2020 součástí příhraničního poháru s rakouskou Jänner rallye

foto

18. listopadu 2019 • 08:00

Nebýt pauzy v osmdesátých letech minulého století, na jihu Čech se v mohl na jaře roku 2020 uskutečnit 50. ročník Rallye Český Krumlov. Tradiční motoristický podnik si však musí na významné jubileum ještě dva roky počkat. Osmačtyřicáté pokračování oblíbené soutěže konané v rozkvetlé krajině poblíž rakouských hranic se pojede ve dnech 22. a 23. května.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Daniela Fessla

foto

4. června 2019 • 09:00

Doháníme resty z nedávné minulosti. V tomto případě se vydáme na třetí díl mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, tradiční Rallye Český Krumlov. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Sandra Pokorná v Krumlově s problémy, ale v cíli

foto

30. května 2019 • 15:00

Po smolné Rally Šumava vyhlížela Sandra Pokorná s Jirkou Skořepou kvalitní svezení a dobrý výsledek v třetí soutěži letošního mistrovství České republiky v rally. Tou byla Rally Český Krumlov, která se jela v polovině května a ve svém časovém harmonogramu měla patnáct rychlostních zkoušek rozdělených do dvou etap.

žádný příspěvek celý článek »

V Krumlově Neumann vítězný, Matěna třetí

foto

30. května 2019 • 10:00

Rally Český Krumlov má své neopakovatelné kouzlo. A když si na jejím konci odváží posádky poháry, je spokojenost na místě. Vlastimil Neumann letos ovládl historiky a Lukáš Matěna dojel třetí v produkčních vozech. Pouze Marka Vlčka zradila technika.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček po malých krůčcích

foto

30. května 2019 • 09:00

Hyundai má svou kolébku v Jižní Koreji a i když jsou inženýři této automobilky hodně snaživí, s pojmem „český uskákaný asfalt“ se při vývojové fáziběžně nesetkávají. Pro Hyundai Kowax Racing to v praxi znamená, že musí svoje „i-dvacítky“ učit jezdit v terénu, který tyto speciály prozatím neokusily a krok za krokem pracovat na vhodném nastavení podvozku. Opravdovou prověrku měla v tomto ohledu nabídnout soutěž, jejíž tratě jsou symbolem rychlých a uskákaných českých asfaltů – Rally Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Iva Prieložného

foto

30. května 2019 • 08:00

V okolí Českého Krumlova se uskutečnil třetí díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, tradiční Rallye Český Krumlov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš i Březík v Top 6, pódium bylo blízko

foto

22. května 2019 • 18:35

Oba vozy Škoda Fabia R5 zlínského Samohýl Škoda Teamu úspěšně dokončily náročnou Rallye Český Krumlov. Ve 47. ročníku naší třetí nejstarší automobilové rally skončili Mirek Jakeš s Petrem Machů jen těsně za nejlepší trojicí, Martin Březík s Markem Omelkou si šestým místem připsali své dosud nejlepší umístění v MČR.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý má v plánu se naučit, jak si (ne)zahřívat pneumatiky

foto

22. května 2019 • 18:20

Mogul Auto Šídlo Škoda Team po 15. RZ, které dohromady čítají 161 km, vybojoval celkové 3. místo a to i po nevydařeném začátku. Poprvé se v této sezóně posádka Jan Černý a Petr Černohorský postavila na rampu a ochutnala tak vítězné šampaňské.

žádný příspěvek celý článek »

ACA Škoda Autoklub Team v Krumlově stříbrný

foto

22. května 2019 • 17:50

Další velký úspěch a premiérové druhé místo v absolutním pořadí můžou slavit Filip Mareš s Janem Hlouškem. Posádka ACA Škoda Autoklub Teamu v letošním ročníku Rallye Český Krumlov projela cílovou rampou hned za tovární škodovkou Jana Kopeckého. Na oslavu ale není moc času. Už ve středu čeká na Filipa s Honzou šotolinový test před Lotyšskou Rally Liepaja.

žádný příspěvek celý článek »

Malý krumlovský zázrak

foto

22. května 2019 • 14:00

Období mezi Rallye Šumava Klatovy a Rallye Český Krumlov pro nás bylo hodně hektické. Odjezdem na vysněný Krumlov jsme byli šťastní, že jsme to zvládli a stojíme na startu. Pak se začalo závodit…

žádný příspěvek celý článek »

V krumlovském Waterloo zvítězil René Dohnal

foto

22. května 2019 • 11:00

Seriál Peugeot Rally Cup CZ je po Rallye Český Krumlov přesně v polovině letošní sezóny. Do jihočeské soutěže bylo přihlášeno šest posádek, ale cílovou rampu v českokrumlovské Jelení zahradě přejely pouhé dvě. Zdravotní problémy, poruchy a havárie vyřadily ze hry většinu účastníků. Pohárové zlato získali potřetí v řadě René Dohnal s Romanem Švecem.

žádný příspěvek celý článek »

Pech v Krumlově nedojel (+ video)

foto

20. května 2019 • 17:05

Po vítězství na předchozí Rallye Šumava odjížděl EuroOil-invelt team do Českého Krumlova pozitivně naladěn. Všichni v teamu věřili, že by Pech s Uhlem mohli trochu potrápit největší konkurenty ze Škody Motorsport, při světové premiéře jejich nové Fabie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf dodržel v Krumlově tradici pátého místa

foto

20. května 2019 • 16:55

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf – Veronika Havelková obsadila v cíli 47. ročníku Rallye Český Krumlov páté místo v celkové klasifikaci soutěže a jezdec Vojtěch Štajf se zároveň stal nejrychlejším jezdcem soutěže ve věkové kategorii 40+.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký při debutu s vozem Škoda Fabia R5 Evo zvítězil na Rallye Český Krumlov

foto

20. května 2019 • 16:50

Jan Kopecký a spolujezdec Pavel Dresler měli s čerstvě homologovaným vozem Škoda Fabia R5 evo úspěšnou premiéru, vyhráli třetí kolo mistrovství České republiky (MČR) – Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jan Kopecký vítězem 47. Rallye Český Krumlov (+ OHLASY)

foto

18. května 2019 • 18:05

Posádka Jan Kopecký a Pavel Dresler na tovární Škodě Fabia R5 popáté v řadě ovládla Rallye Český Krumlov. Celkově je pro tuto dvojici již o šestý triumf na jihočeské soutěži. Druhou příčku získali Filip Mareš s Janem Hlouškem, bronz nakonec uhájili Jan Černý s Petrem Černohorským (všichni Škoda Fabia R5).

žádný příspěvek celý článek »

toplist