www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

Mareš s Hlouškem berou první absolutní vítězství

foto

17. června 2019 • 16:00

Další velký mezník ve své kariéře zaznamenal v Hustopečích ACA Škoda Autoklub Team. Filip Mareš se svým spolujezdcem Janem Hlouškem vybojovali v 15. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče své první absolutní vítězství. A bojovat o něj museli až do poslední rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz do českého šampionátu

foto

17. června 2019 • 14:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková s vozem Volkswagen Polo GTI R5 skončila čtvrtá v celkovém pořadí letošní Agrotec Petronas Rally v Hustopečích. Zároveň si však připíše velmi cenné body za třetí místo v klasifikaci českého šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Absolútnym slovenským víťazom v Hustopečích sa stal Rufa Sport s Grzybom

foto

17. června 2019 • 13:00

Slovenskému Rufa Sport Teamu a jeho súťažnej posádke Grzegorz Grzyb - Jakub Wróbel sa podarilo jasným spôsobom vyhrať tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2019 absolútne, čo ich zároveň posunulo do vedenia v priebežnom poradí šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Černému se v posledních kilometrech v Hustopečích přilepila smůla na kola

foto

17. června 2019 • 11:00

Posádka Jan Černý a Petr Černohorský z Mogul Auto Šídlo Škoda teamu nebude na 15. Agrotec Petronas rally Hustopeče vzpomínat příliš v dobrém. Přitom stačilo skutečně málo a bylo by to přesně naopak! Skvěle rozjetý závod a hodně reálné umístění na celkovém druhém místě však zhatily v poslední rychlostní zkoušce hned dva zásadní problémy.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš se chystá na žhavé Hustopeče

foto

14. června 2019 • 16:05

Nejen avizované horké počasí, ale také početná konkurence šestadvaceti 'erpětek' v seznamu přihlášených čeká posádku ACA Škoda Autoklub Teamu na 15. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Návrat zdravotních problémů spolujezdce ruší účast Jelínka s Ingrem v Hustopečích

foto

13. června 2019 • 18:00

Po prvním dni seznamovacích jízd na víkendovou Rally Hustopeče musela bohužel ve čtvrtek odpoledne posádka RI Okna Racingu ve složení Jan Jelínek - Petr Ingr zrušit svou účast v soutěži. Důvodem je návrat zdravotních problémů v podobě bolesti zad spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport ide bojovať do Hustopečí o čelné pozície

foto

13. června 2019 • 17:00

Súťažná posádka slovenského Rufa Sport Team po dvoch úvodných kolách aktuálne „okupuje“ druhú priečku priebežného poradia Majstrovstiev Slovenska v rally 2019 v absolútnom poradí. To však už o pár dní vôbec nemusí byť pravda.

žádný příspěvek celý článek »

Po dvou letech opět v moravských vinicích

foto

13. června 2019 • 16:00

Po loňské absenci, způsobené účastí týmu Racing 21 v seriálu FIA Middle East Rally Championship, odstartuje o nadcházejícím víkendu posádka Vojtěch Štajf a Veronika Havelková s vozem Volkswagen Polo GTI R5 do čtvrtého podniku domácího šampionátu Agrotec Petronas Rally 2019 v Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

RI Okna Racing míří po Vyškově mezi hustopečské vinice

foto

13. června 2019 • 15:00

Páté místo celkového pořadí při nedávné Rally Vyškov brala posádka týmu RI Okna Racig ve složení Jan Jelínek - Petr Ingr všemi deseti. Jak by také ne, když v nové Škodě Fábii R5 závodili teprve po druhé a navíc po dlouhé dvouměsíční pauze.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team čekají rozpálené Hustopeče

foto

13. června 2019 • 13:00

Jihomoravské Hustopeče přivítají o tomto víkendu čtvrtý závod letošního Mistrovství České republiky v rallye. Startovní pole bude obohaceno o posádky startující ve slovenském šampionátu, do kterého se tento závod také počítá. Na startu se tak sejde opravdu silná mezinárodní konkurence.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro Racing smeruje s Trněným na Moravu

foto

13. června 2019 • 11:00

Kamiro Racing Team spoločne s posádkou Karel Trněný – Václav Pritzl smeruje na tretie podujatie Majstrovstiev Slovenska v rally 2019. To sa bude konať na Morave, v Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš vyskúša Hyundai i20 R5 aj v Hustopečích

foto

13. června 2019 • 10:00

Po premiére na Rally Vyškov, predstaví Vlado Hanušvozidlo Hyundai i20 R5 aj v rámci spoločnej česko-slovenskej súťaže v Hustopečích na Morave.

žádný příspěvek celý článek »

Bratia Lapdavskí smerujú medzi moravské vinice

foto

13. června 2019 • 09:00

Presne po roku sa slovenský rally kolotoč presťahuje opäť na Moravu, do Hustopečí. Tu, na nádherných rýchlostných skúškach bude bojovať aj slovenská posádka Subaru Rally Komárno Teamu, bratia Lukáš a Július Lapdavskí.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup - návrat loňského vítěze

foto

13. června 2019 • 08:00

Letošní ročník seriálu Peugeot Rally Cup CZ vstupuje do své druhé poloviny, stejně jako Mistrovství ČR v rally 2019. Posádky vozů Peugeot 208 R2 čeká krásná jihomoravská soutěž v okolí Hustopečí. Má být pořádné horko a žhavé souboje můžeme očekávat i na tratích, protože do 15. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče je přihlášeno v rámci poháru Peugeot Rally Cup osm posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally dětem nebude chybět ani v Hustopečích na XV. Agrotec Petronas Rally

foto

10. června 2019 • 14:00

Mistrovství ČR pokračuje 14. a 15. června v Hustopečích a s ním i další díl Rally dětem. Vančík Motorsport ve spolupráci s partnery MOL Česká republika a Samohýl Motor ukáže dětem vše, co mohou obvykle vidět pouze zpoza hrazení kolem týmového zázemí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist