www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

Dobré vínko=dobrý výsledek. V souboji vteřin bral Pešl mezi vinicemi stříbro

foto

4. července 2019 • 08:00

Pro stříbrný věnec za druhé místo ve třídě 3 produkčních vozů si na Rally Hustopeče přijela posádka JP Motorsport Teamu Jaroslav Pešl - Radek Juřica. Oba Valaši jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX tak znovu potvrdili, že v Hustopečích se jim zkrátka daří.

žádný příspěvek celý článek »

V rytmu propocených kombinéz

foto

22. června 2019 • 09:00

Řádně poučeni průběhem vyškovské rally, kde bylo každé ubrání plynu ve výsledcích okamžitě znát, se Martin Vlček s Ondřejem Krajčou vydali vstříc druhému dílu „jihomoravského turné“, které mělo pokračování v Hustopečích. Agrotec Petronas rally byla sice oproti vyškovskému klání mnohem delší, členitější a kvalitněji obsazená, profilem tratě a abnormálně malými rozdíly ve výsledkové listině však navázala tam, kde vyškovský sprint skončil.

žádný příspěvek celý článek »

Sladkokyselé hrozny z hustopečských vinic

foto

21. června 2019 • 18:00

Hustopečská rally je nenápadnou kráskou mistrovství ČR. Má přehledný a kompaktní formát, pestrou trať s divácky i jezdecky atraktivními šotolinovými úseky a příjemně uvolněnou, ale klapající organizaci. Pro SAMOHÝL ŠKODA TEAM se měla stát nástupem do druhé půlky sezóny a posunout obě jeho posádky dopředu v klasifikaci Mistrovství ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Iva Prieložného

foto

21. června 2019 • 17:00

V okolí Hustopečí se uskutečnil čtvrtý díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Semerád si vytáhl černého Petra

foto

21. června 2019 • 16:00

Posádka Petr Semerád – Jiří Hlávka absolvovala na AgrotecPetronas Rally Hustopeče svůj letošní druhý start. Po startu na Kanárských ostrovech přišlo období, kdy bylo třeba zrušit starty na Krumlově a v Lotyšsku a znovu se zapojit do shánění partnerů pro letošní sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Rozpálené Hustopeče v podání Minařík racing

foto

21. června 2019 • 15:00

Tři posádky, startující s vozy z dílny Minařík racing se postavily na start Rally Hustopeče. Již tradičně s Peugeotem 208 R2 závodil René Dohnal se spolujezdcem Romanem Švecem. Dvojice chtěla navázat na vítěznou šňůru v hodnocení Peugeot Cupu. S dalším Peugeotem 208 R2 do kraje vína přijel Milan Obadal, navigovaný Radovanem Buchou.

žádný příspěvek celý článek »

Rozpálené Hustopeče vyhrál Jan Talaš

foto

21. června 2019 • 13:00

Nesnesitelné horko, zvířený prach, ale také spousta diváků a dramatické souboje vytvářely neopakovatelnou atmosféru 15. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Na jihomoravskou soutěž dorazilo také sedm posádek Peugeot Rally Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Technika nedovolila Kamiro Racingu s Trněným dojazdiť Hustopeče

foto

21. června 2019 • 12:00

Necelé tri rýchlostné skúšky odjazdila posádka Kamiro Racing temu v rámci podujatia 15. Agrotec Petronas Rally Hustopeče 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Stříteský s Mikulíkem nadále vládnou XTG Adam Cupu

foto

21. června 2019 • 11:00

Devět posádek XTG Adam Cupu přijelo ke třetímu klání do Hustopečí, na rally mezi vinohrady. Na posádky čekaly čtyři specifické rychlostní zkoušky s mixem asfaltu a šotoliny. Stejně jako na předchozích dvou pohárových podnicích nenašli přemožitele Dominik Stříteský s Janem Mikulíkem. Velmi blízko za nimi skončili David Štefan s Ondřejem Vichtorou, třetí příčku vybojovali při druhém startu s Opelem Adam Cup Jan Dvořák s Petrem Jindrou.

žádný příspěvek celý článek »

Lapdavskí a SRTK brali v Hustopečích víťazstvo v triede 3

foto

21. června 2019 • 10:00

Tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2019 odštartovalo v rámci moravskej 15. Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Bratom Lapdavským sa tu spoločne so Subaru Rally Teamom Komárno podarilo vybojovať víťazstvo v triede 3.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš spokojný s Hustopečami

foto

21. června 2019 • 09:00

VH Racing spoločne s posádkou Vlado Hanuš–Karolína Jugasová po premiére vo Vyškove predstavili nový Hyundai i20 R5 aj v Hustopečích na Morave. A treba povedať, že sa im medzi moravskými vinicami aj darilo.

žádný příspěvek celý článek »

Pechovi se v Hustopečích nedařilo

foto

17. června 2019 • 17:00

Jihomoravská Rallye Hustopeče patří mezi oblíbenější soutěže posádky EuroOil-invelt teamu Pecha s Uhlem. A to především díky rychlostním zkouškám, které vedou po úzkých obslužných cestách mezi vinohrady. Tam se střídá šotolina s asfaltem a charakterově jsou odlišné od ostatních v celém šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš s Hlouškem berou první absolutní vítězství

foto

17. června 2019 • 16:00

Další velký mezník ve své kariéře zaznamenal v Hustopečích ACA Škoda Autoklub Team. Filip Mareš se svým spolujezdcem Janem Hlouškem vybojovali v 15. ročníku Agrotec Petronas Rally Hustopeče své první absolutní vítězství. A bojovat o něj museli až do poslední rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz do českého šampionátu

foto

17. června 2019 • 14:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf a Veronika Havelková s vozem Volkswagen Polo GTI R5 skončila čtvrtá v celkovém pořadí letošní Agrotec Petronas Rally v Hustopečích. Zároveň si však připíše velmi cenné body za třetí místo v klasifikaci českého šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Absolútnym slovenským víťazom v Hustopečích sa stal Rufa Sport s Grzybom

foto

17. června 2019 • 13:00

Slovenskému Rufa Sport Teamu a jeho súťažnej posádke Grzegorz Grzyb - Jakub Wróbel sa podarilo jasným spôsobom vyhrať tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2019 absolútne, čo ich zároveň posunulo do vedenia v priebežnom poradí šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist