www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Rally Bohemia (MČR)

Na Bohemce opět v nové sestavě

foto

12. července 2019 • 09:00

Předposledním podnikem letošního Mistrovství ČR v rally je nadcházející Rally Bohemia, do které odstartuje také sedm posádek seriálu Peugeot Rally Cup CZ. Průběžně vedoucí dvojice ve složení René Dohnal – Roman Švec bude chtít upevnit svoje postavení, ale o další pozice se bude ještě tvrdě bojovat.

žádný příspěvek celý článek »

Internetové Rádio Rally Bohemia je tu opět pro Vás

foto

12. července 2019 • 08:00

Stejně jako v minulých letech bude i letos vysílat internetové Rádio Rally Bohemia, které naleznete na webu soutěže www.rallybohemia.cz. Bude přinášet kromě ostatních reportáží především on-line rozhovory s předními jezdci z cílů jednotlivých rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally dětem tentokrát i pro rodiče

foto

9. července 2019 • 14:00

Mistrovství ČR v rally pokračuje 12. až 14. července Rally Bohemia. Vančík Motorsport ve spolupráci s partnery MOL Česká republika, Samohýl Motor a s podporou pořadatelů Rally Bohemia opět nabízí pohled do teamového zákulisí.

žádný příspěvek celý článek »

Cíl je cíl

foto

9. července 2019 • 12:00

Mistrovství České republiky v rallye v letošní sezoně pomalu míří do svého finále. Do toho však ještě zbývají dva závody, jenž mohou hodně zamíchat konečným pořadím.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listina Rally Bohemia slibuje zajímavou podívanou

foto

9. července 2019 • 08:00

Startovní listina letošní 46. Rally Bohemia je příslibem zajímavých sportovních soubojů. Tým Škoda Motorsport se představí i letos v posílené sestavě, když budeme moci v Mladé Boleslavi vidět obě tovární posádky ve složení Jan Kopecký / Pavel Dresler a Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiální Program 46. Rally Bohemia 2019 je v prodeji

foto

4. července 2019 • 09:00

Organizační tým Rally Bohemia pro Vás v letošním roce připravil obsáhlý tištěný Program soutěže. Přinášíme Vám informace o obsahu Programu a jeho prodejních místech.

žádný příspěvek celý článek »

Do uzávěrky přihlášek na Rally Bohemia zbývají už jen dny

foto

26. června 2019 • 15:00

Už jen několik dní zbývá do uzávěrky přihlášek ke všem částem 46. Rally Bohemia. Seznamy přihlášených posádek do všech části soutěže již nyní obsahují zajímavé posádky, včetně mistra světa WRC 2 Jana Kopeckého. Stále je možné přihlašovat se i do ECO energy Rally Bohemia, což je soutěž pravidelnosti určená i pro motoristickou veřejnost.

žádný příspěvek celý článek »

K bezpečnosti Rally Bohemia by měly přispět i nové tratě

foto

21. června 2019 • 14:00

Tak jako každý rok, i letos klade pořadatel Rally Bohemia primární důraz na bezpečný průběh soutěže. Bezpečnostní plán, který byl schválen bezpečnostním delegátem Autoklubu ČR, má letos plných 303 stran. Nové technické tratě nepotřebují využití bezpečnostních zpomalovacích retardérů.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia se vrací na historické tratě

foto

25. dubna 2019 • 08:00

Již na podzim loňského roku pořadatelé Rally Bohemia oznámili záměr oživit některé z tratí a lokalit, ve kterých jsme mohli slavnou soutěž vídávat v její hluboké historii. Nyní je možné prohlásit, že se to podařilo. Na posádky i diváky čeká celých 20 rychlostních zkoušek, z toho 12 zcela nových a několik inovovaných.

žádný příspěvek celý článek »

Chceš se podílet na Rally Bohemia?

foto

24. dubna 2019 • 08:00

Na webuRally Bohemia www.rallybohemia.cz je k dispozici online formulář pro zájemce z řad motoristických fanoušků i veřejnosti, kteří by měli zájem se na soutěži aktivně podílet.

žádný příspěvek celý článek »

ECO energy Rally Bohemia zve k účasti nejširší veřejnost

foto

2. dubna 2019 • 08:00

V rámci 46. Rally Bohemia 2019 se bude po úspěšné loňské premiéře podruhé konat také ECO energy Rally Bohemia pro vozy s alternativními typy pohonu.Společně s podnikem světového poháru FIA Electric and New Energy Championship bude opět pořádána také Česká Trofej v ECO Rally. Pořadatel zve k účasti v ECO energy Rally Bohemia nejširší motoristickou veřejnost.

žádný příspěvek celý článek »

toplist