www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Rally Bohemia (MČR)

Vlastimil Neumann s maximálním množstvím pohárů z Bohemky

foto

21. července 2019 • 18:00

Tři sady pohárů si odvezl z Rally Bohemia otrokovický KIT Racing tým zásluhou posádky Vlastimil Neumann – Martin Hlavatý. V Mladé Boleslavi bodoval i Královéhradečák Lukáš Matěna a úspěch týmu završil Maciej Rawski, jenž dokončil soutěž na 5. místě ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Jörga Ullmanna

foto

19. července 2019 • 08:00

Na sever od Mladé Boleslavi se uskutečnil předposlední díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rally Bohemia. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš na Bohemii havaroval, v Římě ale chybět nebude

foto

18. července 2019 • 16:00

Byla to zatím nejdramatičtější soutěž letošního Autoklub Mistrovství ČR v rally. Bohemka získala nový formát a vrátila se do lokalit dávno zapomenutých rychlostních zkoušek. Do své domácí soutěže nastoupili v pozici lídrů šampionátu Filip Mareš se spolujezdcem Janem Hlouškem. Avšak posádka ACA Škoda Autoklub Teamu tentokrát cíl neviděla. Z dobře rozjetého závodu odstoupili Filip s Honzou po havárii v patnácté rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Záludná Bohemka vyšla nejlépe Brožovi

foto

18. července 2019 • 09:00

Prozatím nejdramatičtějším letošním podnikem Autoklub Mistrovství ČR v rallybyla víkendová Rally Bohemia. Nové erzety a prudké dešťové přeháňky jí daly opravdu pořádnou dávku adrenalinu. Velké sportovní výkony, ale i spousta defektů a několik havárií doprovázely souboje ve všech vypsaných třídách.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství pro Bohouše

foto

18. července 2019 • 08:00

Po premiéře v Hustopečích, kde jim stopku vystavil někým vytažený betonový antikat a z toho plynoucí havárie, byla hlavní otázka, zda tým Brynda Racing dokáže poškozený vůz Opel Adam R2 dát vůbec do Bohemky dohromady.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Michela Riecherta

foto

17. července 2019 • 18:00

Na sever od Mladé Boleslavi se uskutečnil předposlední díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rally Bohemia. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Poloprázdná nebo poloplná sklenice Bohemky?

foto

17. července 2019 • 08:00

Prvním ze dvou vrcholů rallyové sezony byla o uplynulém víkendu Rally Bohemia. Představila se v novém hávu, který již před startem sliboval zajímavou podívanou. Trať byla rozdělena do 20 rychlostních zkoušek, což je v letošním ročníku MČR zdaleka nejvíce a zahrnovala i třetí nejdelší rychlostní zkoušku celého MČR (Radostín).

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Dalibora Benycha

foto

15. července 2019 • 10:00

Na sever od Mladé Boleslavi se uskutečnil předposlední díl letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rally Bohemia. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rovanperä vítězem Rally Bohemia 2019

foto

14. července 2019 • 16:30

Vítězstvím na závěrečné Staroměstské rychlostní zkoušce symbolicky potvrdila své první místo absolutně na letošní Rally Bohemia 2019 posádka Kalle Rovanperä - Jonne Halttunen na tovární Škodě Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z předstartovní tiskové konference a autogramiády

foto

12. července 2019 • 16:00

V mladoboleslavském Bondy centru proběhla za velkého zájmu fanoušků předstartovní autogramiáda předních posádek spojená s tiskovou konferencí. Přinášíme Vám některé ohlasy jezdců z předstartovní tiskové konference.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš jede na domácí Bohemku s odhodláním

foto

12. července 2019 • 14:00

Necelých čtrnáct dní po vydařeném startu na polské rally pojede Filip Mareš již tento víkend na předposledním letošním podniku MČR v rally. Rally Bohemia je domácím závodem mladého jezdce, od centra soutěže bydlí jen několik kilometrů, a tak by chtěl více než jindy zopakovat umístění na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Z Čech rovnou na jih Evropy

foto

12. července 2019 • 11:00

Racing 21 Klokočka Volkswagen team se o víkendu zúčastní tradičního podniku domácího kalendáře v automobilových soutěžích – Rally Bohemia. Pátý podnik českého šampionátu nabídne posádkám i nové úseky rychlostních zkoušek. Náročný letní program týmu pokračuje hned o následujícím víkendu v italském Římě a jeho okolí.

žádný příspěvek celý článek »

EuroOil-invelt team před startem Bohemia rally

foto

12. července 2019 • 10:00

Mistrovství české republiky v rallye pokračuje 5. závodem v okolí Mladé Boleslavi. Tento pátek odstartuje slavná Rallye Bohemia. Startovní listina v čele s úřadujícími Mistry světa Kopeckým s Dreslerem a druhou tovární posádkou Škody, vycházejícími světovými hvězdami, finskými mladíky Rovanperou s Halttunenem, slibuje zajímavou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Na Bohemce opět v nové sestavě

foto

12. července 2019 • 09:00

Předposledním podnikem letošního Mistrovství ČR v rally je nadcházející Rally Bohemia, do které odstartuje také sedm posádek seriálu Peugeot Rally Cup CZ. Průběžně vedoucí dvojice ve složení René Dohnal – Roman Švec bude chtít upevnit svoje postavení, ale o další pozice se bude ještě tvrdě bojovat.

žádný příspěvek celý článek »

Internetové Rádio Rally Bohemia je tu opět pro Vás

foto

12. července 2019 • 08:00

Stejně jako v minulých letech bude i letos vysílat internetové Rádio Rally Bohemia, které naleznete na webu soutěže www.rallybohemia.cz. Bude přinášet kromě ostatních reportáží především on-line rozhovory s předními jezdci z cílů jednotlivých rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist