www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Toma Buyse

foto

26. srpna 2019 • 10:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína se i tentokrát převedl výkvět evropského rallysportu a předvedl strhující výkony i souboje. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Krtek míří po úspěšné sezóně do Francie s titulem juniorského mistra

foto

26. srpna 2019 • 08:00

Zisk titulu juniorského mistra České republiky v rally do sedmadvaceti let si po dokončení náročné domácí soutěže Barum Czech Rally Zlín připsala na své konto zlínská posádka ve složení Jiří Pohlídal mladší – Jan Kubala. Se svým vozem Peuget 208 R2 dokončili Barumku celkově na šestačtyřicátém místě. Ziskem juniorského titulu si zároveň zajistili účast listopadové Rallye du Var ve Francii.

žádný příspěvek celý článek »

Mise splněna - Jelínek s Ingrem zdárně pokořili Barumku

foto

25. srpna 2019 • 11:00

Jakékoliv trable se po celou dobu zlínské Barum Czech Rally vyhýbali posádce RI Okna Racing. Dvojice Jan Jelínek - Petr Ingr s vozem Škoda Fabia R5 tak v cíli nejtěžší tuzemské, ale možná i evropské soutěže slaví skvělé jedenácté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Pechovo Ford Barumku nevydržel

foto

25. srpna 2019 • 10:00

Letošní Barum Rallye patřila pro posádky k těm hodně náročným a těžkým soutěžím. A to hlavně výběrem některých velmi obtížných rychlostních zkoušek.

příspěvků: 5 celý článek »

Filip Mareš juniorským mistrem Evropy

foto

25. srpna 2019 • 09:00

Dramatickou podívanou a vypjaté souboje nabídla tradičně legendární Barum Czech Rally Zlín. Závěrečný podnik domácího šampionátu a vrchol evropského mistrovství se konal uplynulý víkend a posádka Mareš – Hloušek na něj odjížděla s jednoznačným cílem. Porazit své největší rivaly Ingrama s Whitthockem a vybojovat titul mistrů Evropy do 28 let.

žádný příspěvek celý článek »

Šťastná sedmička: Pešl vyhrál na Barumce a je mistrem republiky ve své třídě

foto

25. srpna 2019 • 08:00

Poprvé v kariéře vítězství na Barum Rally, poprvé v kariéře vítěz celého šampionátu MČR ve své třídě 3. Takto skvělý finiš sezony s ukázkovým happy endem zažila posádka JP Motorsport Teamu Jaroslav Pešl – Radek Juřica, jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Jörga Ullmanna

foto

24. srpna 2019 • 15:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína se i tentokrát převedl výkvět evropského rallysportu a předvedl strhující výkony i souboje. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná premiéra Ondřeje Bisahy a Hyundai Lenner Sport na Barum rally

foto

24. srpna 2019 • 14:00

Kroměřížský Ondřej Bisaha letos udělal pomyslný osmý zářez na pažbu s názvem Barum rally. V minulosti na Zlínsku startoval s vozy Honda, Citroën a Ford Fiesta R5. Pro ročník 2019 připravil premiéru s vozem Hyundai I20 R5 NG. První start v nejtěžší evropské soutěži tým Hyundai Lenner Sport s Ondrou dokončil, navíc s jeho nejlepším výsledkem na Barumce.

žádný příspěvek celý článek »

Špičkový, ale aj smolný výkon Rufa Sport Teamu na Barum Rally

foto

24. srpna 2019 • 13:00

Slovenský Rufa Sport Team sa opäť blysol a v rámci Barum Czech Rally Zlín 2019 odštartoval spoločne s európskym šampiónom Alexeyom Lukyanukom. Ten predvádzal špičkový výkon a nebyť smoly, určite by toto podujatie absolútne ovládol.

příspěvků: 1 celý článek »

S kolem navíc bylo po výsledku

foto

24. srpna 2019 • 11:00

Posádka Petr Semerád – Jiří Hlávka odjížděla na Barum CzechRally Zlín 2019 řádně připravena, protože šlo o jasný vrchol sezóny. Opětměli možnost poměřit síly s evropskou juniorskou špičkou a znovu i s tou českou. Výborně připravený Opel Adam R2 od Brynda Racing byl navíc oblečen do nového slušivého designu, jemuž vévodila značka energetických nápojů Rockstar.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup vyhrál Dohnal se Švecem

foto

24. srpna 2019 • 10:30

Devětačtyřicátý ročník Barum Czech Rally Zlín uzavřel MMČR v rally a byl to také finálový závod letošního ročníku Peugeot Rally Cup CZ. Do závodu bylo přihlášeno deset vozů poháru, nakonec odstartovalo devět posádek, včetně dvou slovenských a jedné polské. Legendární Barumku ovládl René Dohnal s Romanem Švecem a tato dvojice se také stala celkovými vítězi Peugeot Rally Cupu 2019. Ze Zlína si odváží ještě další cenné trofeje: vítězství ve třídě 6 a titul Mistrů ČR ve „dvoukolkách.“

žádný příspěvek celý článek »

Další parádní představení Stříteského s Mikulíkem

foto

24. srpna 2019 • 10:00

Barum Czech Rally Zlín je za námi. Pátý podnik XTG Adam Cupu však žádné překvapení nepřinesl. I na tratích v okolí Zlína, Vsetína a Otrokovic potvrdil letošní neporazitelnost Dominik Stříteský, kterého navigoval Jan Mikulík. Při pátém pohárovém startu si popáté odvezli maximum bodů a mají nakročeno k pohárovému triumfu.

žádný příspěvek celý článek »

Rentor racing na Barumce v cíli s dvěma vozy

foto

24. srpna 2019 • 09:00

Opavská stáj Rentor racing nasadila na prestižní Barum Czech Rally Zlín 2019 dva soutěžní vozy a oba zdárně spatřily cíl náročného závodu. Radim Vavřík s Martinem Ziglerem obsadili celkově 31. příčku, druhou v MČR ve třídě 3 a Marek Vlček s Tomášem Plachý byli v rámci superally klasifikováni jako 56.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Černohorským zažili na Barumce hořký konec sezony

foto

24. srpna 2019 • 08:00

Pro posádku Mogul Auto Šídlo Škoda teamu se tak stalo ovšem už o den dříve, na Barum Czech Rally Zlín 2019 totiž technická závada vyřadila Jana Černého s Petrem Černohorským už při sobotním odpoledni. Jejich boj o dobrý výsledek z letošního vrcholu české sezony, ale také v boji o umístění do třetího místa celkově, nedopadl tedy ani trochu podle představ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Iva Prieložného

foto

23. srpna 2019 • 18:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína se i tentokrát převedl výkvět evropského rallysportu a předvedl strhující výkony i souboje. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

toplist