www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 19 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Jak jsme vyhráli barumku za 20 Kč - samorozhovor

foto

21. října 2019 • 10:00

Jakožto posádka Aleš Holakovský / Martin Vinopal máme za sebou již dvě účasti na Barum Czech Rally Zlín. Letos se nám dokonce podařilo, v konkurenci třech posádek, zvítězit ve třídě 10. Uznal jsem tedy, že je již vhodný čas z pozice jezdce vyzpovídat sám sebe a podělit se s Vámi o hlavní dojmy z obou našich dosavadních zlínských startů.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín v roce 2020 oslaví padesáté výročí

foto

18. října 2019 • 12:00

Barum Czech Rally Zlín stojí před významným historickým milníkem - v roce 2020 se totiž uskuteční její jubilejní padesátý ročník. Největší česká automobilová soutěž toto významné výročí oslaví ve výborné kondici vybudované na osvědčeném formátu předchozích let – jako součást osmidílného kontinentálního seriálu FIA ERC a rovněž jako podnik domácího Autoklub Mistrovství ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Vyvlečka: Láká mne svezení ve čtyřkolce

foto

23. září 2019 • 10:00

Tomáš Vyvlečka spolu s Vojtou Mudrákem se již stávají nedílnou součástí české rally. Jejich jízda se starší hondou bývá vždy svěží a i když se občas nějaký závod nepovede, úsměv z tváře jim to nikdy nevezme… Ostatně, posuďte sami.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování ředitele Barum Czech Rally Zlín

foto

30. srpna 2019 • 13:00

Milí přátelé, devětačtyřicátá barumka je za námi. Byl to ročník, kdy se opět přepisovaly tabulky rekordů - Jan Kopecký ve Zlíně vyhrál již osmkrát a tentokrát popáté v řadě, čímž si vysloužil další putovní pohár Barum Czech Rally Zlín. Letos si jej ovšem se spolujezdcem Pavlem Dreslerem neodvezli, ale nechali ho ve Zlíně k dispozici pro vítěze následujících ročníků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

30. srpna 2019 • 11:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína se i tentokrát převedl výkvět evropského rallysportu a předvedl strhující výkony i souboje. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák hlásí CAJK a GAS

foto

29. srpna 2019 • 18:00

Martin Vlček s Ondřejem Krajčou na Hyundai i20 R5 bojovali po celý průběh Barum Czech Rally Zlín o pozici v elitní dvacítce absolutního pořadí. Před startem do poslední rychlostní zkoušky figurovali na slibném jedenáctém místě a mezi bojovníky o domácí body jim patřila provizorní osmá příčka. V závěrečných kilometrech je však místo očekávaného posunu do elitní desítky potkala těžká havárie, po které byli odeslání do péče lékařů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Daniela Fessla

foto

29. srpna 2019 • 14:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína se i tentokrát převedl výkvět evropského rallysportu a předvedl strhující výkony i souboje. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Erik Cais znovu na stupních vítězů (+VIDEO)

foto

29. srpna 2019 • 13:00

Závěrečná soutěž mistrovství Evropy kategorie ERC3 Junior se odehrávala ve Zlíně a měla určit letošního mistra. O prestižní juniorský titul se bojovalo až do finálové zkoušky, ale ta byla bohužel zastavena a bude se rozhodovat až u „zeleného“ stolu. Erik Cais s Jindřiškou Žákovou a Fordem Fiesta R2T týmu Orsák Rallysport na domácím hřišti, stejně jako v Itálii, opět vystoupal „na bednu“.

žádný příspěvek celý článek »

Finále Peugeot cupu na Barumce mělo všechna nej

foto

29. srpna 2019 • 11:00

Radost i smutek, vítězství i zklamání. Tohle bylo finále jak se patří! O pořadí Peugeot Rally Cupu 2019 se rozhodovalo až na Barum Czech Rally Zlín - nejdelším, nejtěžším a nejlépe obsazeném závodě za celou sezonu. Za volantem jednoho z devíti pohárových Peugeotů 208 R2 se dokonce představil známý slovenský motoristický novinář Rasťo Chvála.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Fabrika s prázdnou nádrží na Barumce

foto

28. srpna 2019 • 15:00

Do poloviny srpna byli Adam Fabrika a Jindřich Horáček soupeři. Zlínská rally ovšem dala tyto kluky dohromady a na Barumce si odbyla premiéru nově sestavená dvojice. A kdyby se mohla vozit cisterna s palivem v přívěsu, Adam s Jindrou by zlínskou misi dokončili.

žádný příspěvek celý článek »

Neumann a Vavřík s poháry, Matěna s ohněm

foto

27. srpna 2019 • 13:00

Když se vysloví název soutěže Barum rally, spousta fandů i jezdců řekne náročná a těžká soutěž, ale zároveň velmi populární. Toto všechno mohli v polovině srpna zažít mimo jiných také Vlastimil Neumann, Lukáš Matěna a Radim Vavřík. Trojice jezdců, jež se stala součástí 49. Barum Czech Rally Zlín, a každý z nich má svůj sportovní příběh.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Toma Buyse

foto

26. srpna 2019 • 10:00

Vrchol tuzemské soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je za námi. V okolí baťovského Zlína se i tentokrát převedl výkvět evropského rallysportu a předvedl strhující výkony i souboje. Průběh soutěže si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Krtek míří po úspěšné sezóně do Francie s titulem juniorského mistra

foto

26. srpna 2019 • 08:00

Zisk titulu juniorského mistra České republiky v rally do sedmadvaceti let si po dokončení náročné domácí soutěže Barum Czech Rally Zlín připsala na své konto zlínská posádka ve složení Jiří Pohlídal mladší – Jan Kubala. Se svým vozem Peuget 208 R2 dokončili Barumku celkově na šestačtyřicátém místě. Ziskem juniorského titulu si zároveň zajistili účast listopadové Rallye du Var ve Francii.

žádný příspěvek celý článek »

Mise splněna - Jelínek s Ingrem zdárně pokořili Barumku

foto

25. srpna 2019 • 11:00

Jakékoliv trable se po celou dobu zlínské Barum Czech Rally vyhýbali posádce RI Okna Racing. Dvojice Jan Jelínek - Petr Ingr s vozem Škoda Fabia R5 tak v cíli nejtěžší tuzemské, ale možná i evropské soutěže slaví skvělé jedenácté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Pechovo Ford Barumku nevydržel

foto

25. srpna 2019 • 10:00

Letošní Barum Rallye patřila pro posádky k těm hodně náročným a těžkým soutěžím. A to hlavně výběrem některých velmi obtížných rychlostních zkoušek.

příspěvků: 5 celý článek »

toplist