www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 19 - 25. Vančík Rallysprint Kopná (RSS)

Kamiro Racing, Trněný a Doerr (takmer) splnili na Kopnej cieľ

foto

16. dubna 2019 • 14:00

Po debute s R5-kou vo ValMeze sa Karel Trněný, jazdec slovenského Kamiro Racing Teamu, nemohol dočkať štartu na ďalšej súťaži. Tou bolo úvodné podujatie seriálu Českej Rallysprint serie, čiže 25. Vančík Rallysprint Kopná 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná plná emocí

foto

16. dubna 2019 • 12:00

Devatenáctiletý Erik Cais prožívá hektické dny. Minulý týden psal maturitní písemky a ze školní lavice spěchal rovnou za volant Fordu Fiesta R5 týmu Orsák Rally Sport. Při premiéře se speciálem kategorie R5 na Rallysprintu Kopná vyhrál dva měřené úseky. V cíli čekaly posádku Cais – Žáková poháry za stříbrnou příčku v absolutním pořadí! A okamžiky, které se neopakují...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vančík Rallysprint Kopná od Iva Prieložného

foto

16. dubna 2019 • 09:00

V okolí Slušovic se uskutečnil zahajovací podnik letošní Rallysprint série i Poháru 2+, Vančík Rallysprint Kopná. Průběh této ikonické soutěže, která proběhla za sychravého a studeného jarního počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš a Karolína Jugasová si na Kopnej urobili s Fionou radosť

foto

16. dubna 2019 • 08:00

Mimoriadne ťažké podmienky, ktoré vládli na 25. Vančík Rallysprinte Kopná 2019, si na prvú tohtoročnú spoluprácu vybrali Vlado Hanuš, Karolína Jugasová a Ford Fiesta R5. Napriek spomínaným doslova zimným podmienkam, všetko zvládli a Fionu doviezli až do cieľa súťaže.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná pod taktovkou Minaříků již popětadvacáté

foto

10. dubna 2019 • 14:00

Nejoblíbenější český rallysprint na Kopné slaví v letošním roce čtvrtstoletí. Od úvodního ročníku v roce 1993 až do dnešního dne je neodmyslitelně spojen s motoristickou rodinou Minaříků. Bratři Lubomír, Josef a Radek stáli před lety v Podkopné Lhotě u zrodu rozlučkového závodu regionálních jezdců na závěr rallyové sezony, který se propracoval postupem let mezi nejlepší podniky české scény.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro Racing pokračuje na 25. Vančík Rallysprint Kopná

foto

10. dubna 2019 • 10:00

Kamiro Racing Team pokračuje na podujatí v Slušoviciach. Práve tu odštartuje jubilejný 25. ročník Vančík Rallysprint Kopná 2019 a na štarte nebude chýbať ani dvojica Trněný – Doerr.

žádný příspěvek celý článek »

A Team s Florekom a Podobníkom smeruje na Kopnú

foto

9. dubna 2019 • 15:00

V poslednej tlačovej správe sme vás informovali o tom, že A Team so súťažnou posádkou Peter Florek – Marek Podobník odštartuje v rámci kopaničiarskej Rally, podujatia zaradeného do seriálu Minirally Cup. Dnes je však všetko inak.

žádný příspěvek celý článek »

Vlado Hanuš odštartuje sezónu 2019 na Kopnej

foto

9. dubna 2019 • 14:00

Napriek faktu, že slovenské rally majstrovstvá už majú svoje úvodné kolo za sebou, Vlada Hanuša sme na štarte súťaže vo Valašskom Meziříčí nemali možnosť sledovať. Stretnúť sa s ním mohli fanúšikovia iba v servisnej zóne.

žádný příspěvek celý článek »

L Racing po náročnej Lavanttal Rallye odštartuje aj v Česku

foto

9. dubna 2019 • 10:00

Automobilový tím L Racing začal túto sezónu pekne zostra: po súťažiach na Morave a v Maďarsku štartovali uplynulý víkend na rakúskej Lavanttal Rallye s Vlastimilom Majerčákom. Už tento víkend pokračuje ich slovenská reprezentácia na českom relyšprinte v Slušoviciach, a to s posádkou Michaela Debnárová-Lucia Laurincová.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná: Nabitý seznam přihlášených posádek

foto

8. dubna 2019 • 16:00

Hvězdný seznam přihlášených posádek nabízí 25. ročník Vančík Rallysprint Kopná 2019, který se pojede v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty (12. - 13. dubna) a otevře domácí sezonu rallysprintů. Pořadatelský tým z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě hlásí celkem 122 soutěžících včetně 23 účastníků republikového šampionátu historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Vančík Rallysprint Kopná

foto

8. dubna 2019 • 08:00

Prvním podnikem letošní Rallysprint Série i Poháru 2+ bude Vančík Rallysprint Kopná. I letos se do okolí Slušovic a Podkopné Lhoty vydá velmi zajímavé a početné startovní pole, jak ostatně můžete posoudit ze zveřejněného seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Populární rallysprint na Kopné se pojede popětadvacáté!

foto

19. března 2019 • 20:45

Nezadržitelně se přiblížil termín nejpopulárnějšího českého rallysprintu. Pětidílný seriál Autoklub Rallysprint Série otevře za necelý měsíc 25. VANČÍK RALLYSPRINT KOPNÁ 2019, který se pojede se v termínu 12. – 13. dubna v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty. Slušovický rallysprint se započítává vedle rallysprintové série do Autoklub Poháru 2+ a stejně jako v loňském roce do Autoklub Mistrovství České republiky v rally historických automobilů 2019, posádky budou zápolit i do hodnocení Poháru mládeže.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Vančík Rallysprint Kopná

foto

14. března 2019 • 10:00

V těchto dnech byly vydány zvláštní ustanovení na již pětadvacátý ročník jednoho z prvních rallysprintů u nás. I letos bude Vančík Rallysprint Kopná zahajovat Rallysprint sérii, Pohár 2+ i seriál mistrovství České republiky historických vozů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist