www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 20 - Invelt Rally Pačejov (MČR)

Honza Černý míří do Pačejova

foto

25. září 2020 • 08:00

Start ve Vyškově pojal Honza jako rozjetí před Pačejovem, protože od Valašky byla díky zrušení Barumky dlouhá pauza ve velkém mistráku. "Start splnil naše očekávání, hezky jsme si zasoutěžili a ani třetí místo nebylo špatné. Ve Vyškově jsem startoval po 10 letech, takže pro mě to byly prakticky nové tratě a rozpis jsme si dali hezky od nuly.

žádný příspěvek celý článek »

Do Pačejova vyrazí sedm posádek Peugeot Rally Cupu

foto

24. září 2020 • 16:00

I když je letošní ročník českého šampionátu SONAX MČR v rally zásadně ovlivněn celosvětovou pandemií, všechny doposud uspořádané závody měly velmi vysokou úroveň a početné jezdecké obsazení. Čtvrtý ročník Peugeot Rally Cupu zažívá dokonce nejsilnější sezónu ve své historii.

žádný příspěvek celý článek »

41. Invelt Rally Pačejov zveřejňuje zvláštní ustanovení

foto

4. srpna 2020 • 08:00

Pořadatelé z Automotoklubu Pačejov obdrželi schválená zvláštní ustanovení k 41. ročníku Invelt Rally Pačejov. Jak již příznivci automobilových rally ví, pačejovská soutěž vstupuje v letošním roce mezi „velké“ dvouetapové podniky MČR. Pojede se v hodně netradičním termínu 26. – 28. září 2020. Pořadatelé využili prodlouženého víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

41. Invelt Rally Pačejov netradičně

foto

9. června 2020 • 09:00

Když se v zimě roku 2018 rodila spolupráce AMK Pačejov s plzeňskou společností Invelt, jedním z cílů obou stran bylo dostat tehdejší Rally Pačejov mezi velké dvoudenní automobilové soutěže. Představa, že tak malý automotoklub dokáže uspořádat soutěž takového formátu se nejdříve jevila jako naprostá utopie. Po téměř třech letech příprav se však záměr vydařil.

žádný příspěvek celý článek »

toplist