www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 20 - Kowax ValMez Rally (MČR+ERT)

L Racing bojoval so cťou

foto

19. srpna 2020 • 10:00

Minulý víkend pokračovali motoristické pretekárske dobrodružstvá v profesionálnom tíme L Racing: Věroslav Cvrček ml. odštartoval na slávnej rely 'Valaška' a Jozef Pitko ml. pre zmenu reprezentoval na motokárach v Rakúsku.

žádný příspěvek celý článek »

VelMez: Dramatické bitvy od začátku do konce

foto

19. srpna 2020 • 09:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup 2020 pokračoval začátkem srpna v okolí Valašského Meziříčí, Kopřivnice a Fulneku. V rámci Liqui Moly Rallysprint Série se na pomezí Valašska a Lašska odjel Kowax Rallysprint. Vítězem pohárové klasifikace se podruhé v sezóně stal Jaroslav Petráš, kterého navigoval Petr Jindra. Z jedenácti účastníků protnulo pomyslnou cílovou čáru deset.

žádný příspěvek celý článek »

Na pekelně horké Valašce zvítězil Dominik Stříteský

foto

19. srpna 2020 • 08:00

Kowax ValMez Rally 2020 se vzhledem k jarnímu nouzovému stavu konala v náhradním termínu a letní úmorné vedro dalo zabrat posádkám, mechanikům i technice. Podobně pekelné bylo také závodní tempo na špici absolutního pořadí i v jednotlivých třídách. V seriálu Peugeot Rally Cup jednoznačně zvítězil Dominik Stříteský, ale o druhé místo se bojovalo až do posledních metrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax ValMez Rally od Iva Prieložného

foto

18. srpna 2020 • 16:00

O prvním srpnovém víkendu pokračovaly oba české šampionáty na rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí, kde se uskutečnila Kowax ValMez Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal i Petr Gargulák v TOP 5

foto

11. srpna 2020 • 08:00

Druhý díl Liqui Moly Rallysprint série se uskutečnil uplynulou sobotu v okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice. Na Kowax Sprintrally vyrazil také slušovický tým pod vedením Lubomíra Minaříka. Tentokrát barvy týmu Minařík Racing hájily dvě posádky. René Dohnal se spolujezdcem Romanem Švecem usedli do Peugeotu 208 Rally4 a za úkol měli sbírat zkušenosti s novým vozem a prohnat soupeře na ryze domácích tratích.

žádný příspěvek celý článek »

Historické vítězství posádky Enge - Engová na Valašské rally

foto

9. srpna 2020 • 10:00

Již jen hodiny zbývají do ostrého startu Kowax ValMez Rally a Kowax Rallysprintu. Registrovaní účastníci dvoudenního klání mají za sebou shakedown, zbytek pole absolvoval odpoledne technické přejímky. Oba závody startují ze servisu, tedy z polygonu Tatry KopřV rámci třetího podniku Mistrovství České republiky v rally historických automobilů (MČR HA), který se uskutečnil v sobotu 8. srpna na Valašsku, vybojovala posádka ve složení Tomáš Enge – Lucie Engová své premiérové vítězství ve voze Ford Escort RS 2000 MKII.ivnice.

žádný příspěvek celý článek »

Konání Kowax ValMez Rally 2020 není ohroženo

foto

4. srpna 2020 • 14:00

Pořadatelský tým Kowax ValMez Rally a Kowax Rallysprintu potěšil aktuálně zveřejněný „semafor“ epidemiologické situace v okresech ČR. Z něho vyplývá, že jak okolí Valašského Meziříčí (okres Vsetín, Zlínský kraj), tak i okolí Kopřivnice (okres Nový Jičín, Moravskoslezský kraj) je zařazeno do bílé oblasti, což znamená „nulové nebo zanedbatelné riziko“.

žádný příspěvek celý článek »

Sting Motorsport to rozbalí naraz na dvoch podujatiach

foto

4. srpna 2020 • 13:00

Marma 29. Rajd Rzeszowski, ale aj Kowax ValMez Rallysprint, dvojica rally podujatí na ktorých budú mať možnosť počas nadchádzajúceho víkendu sledovať súťažné posádky slovenského Sting Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

KOWAX ValMez Rally a Rallysprint před uzávěrkou

foto

25. července 2020 • 18:55

V neděli 26. července o půlnoci vyprší možnost přihlásit se k účasti na společném závodě KOWAX ValMez Rally a KOWAX Rallysprintu. Soutěže se uskuteční 7. – 9. srpna 2020, úlohu tradičního centra ve Valašském Meziříčí však tentokrát obrazně převezme prostor polygonu Tatra v Kopřivnici.

žádný příspěvek celý článek »

Kowax Rally ve spojení s fulneckou akcí Trabant Retro

foto

14. července 2020 • 13:30

Rychlostní zkouška Fulnek, startující v historickém jádru města, nebude jediným spojením Kowax ValMez Rally a Kowax Rallysprintu s tímto místem. Pořadatelský tým Valašky se domluvil na vzájemné propagaci a propojení soutěže s místní akcí Trabant Retro Rally. Jejím centrem bude ve dnech 7. – 9. srpna 2020 restaurace „Na Stovce“ ve Fulneku.

žádný příspěvek celý článek »

Kowax ValMez Rally a Sprintrally nabírají finální kontury

foto

29. června 2020 • 18:00

Víkend 7. – 9. srpna 2020 přivítá okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice kompletní pole účastníků českého rallysportu. Ve formátu sobota – neděle se odjede podnik SONAX MČR v rally, v sobotu se pak bude závodit o body do MČR v Historické rally a Liqui Moly Rallysprint serii.

žádný příspěvek celý článek »

toplist