www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 20 - Kowax ValMez Rally (MČR+ERT)

Fotogalerie z Kowax ValMez Rally od Jörga Ullmanna

foto

21. srpna 2020 • 14:00

O prvním srpnovém víkendu pokračovaly oba české šampionáty na rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí, kde se uskutečnila Kowax ValMez Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství ve sprintu a o dvě místa blíže k celkovému pódiu

foto

20. srpna 2020 • 16:00

O pověstnou „bednu“, tedy umístění na stupních vítězů, se při druhém podniku MČR chtěla porvat posádka Miroslav Jakeš – Petr Machů. Po zrušení Rallysprintu Kopná i Barum rally se první ze dvou letošních domácích soutěží stala pro posádku Mirek Jakeš – Petr Machů, reprezentující Samohýl Škoda Team, ValMez rally 2020.

žádný příspěvek celý článek »

Změna po 10 letech: Nová Fiesta je skvělá, hlásí po úspěšné Valašce Pešl

foto

19. srpna 2020 • 14:00

Povedenou premiéru s úplně novým vozem Ford Fiesta Open N za sebou má valašskomeziříčská posádka Jaroslav Pešl – Radek Juřica. Oba borci jezdící v barvách JP Motorsport Teamu skončili na Kowax Valmez Rally v TOP 15 v absolutním pořadí a ve své třídě 13 si dojeli pro stříbrné poháry. Především však zažili úplně novou zkušenost s vozem, jaký doposud v kariéře neměli a posunuli se tak opět o velký kus dále.

žádný příspěvek celý článek »

Protocars.cz na Valašce se Šiklem

foto

19. srpna 2020 • 13:30

Na Kowax ValMez Rally 2020 si tentokrát Mitsubishi Mirage Open N od Protocars.cz pronajala posádka Martin Šikl - Petr Vilímek. Už na testu v Bělé, kam si kluci přijeli auto vyzkoušet, bylo jasné, že zkušeným enkařům toto nářadí dobře padne a bude záležet jen na odjetých kilometrech, aby získali jistotu v autě, sžili se s ním a dokázali využít jeho potenciál.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Matěna na Valašce ve třídě nejrychlejší

foto

19. srpna 2020 • 13:00

Čtyři soutěžní vozy přivezl otrokovický tým KIT Racing na další letošní podnik v rally, jímž byla Kowax ValMez Rally 2020. S poháry domů se ovšem vracela pouze dvojice Lukáš Matěna – Pavel Zalabák, která dokončila dvoudenní soutěž na 17. místě absolutně a ve třídě produkčních vozů nenašla přemožitele.

žádný příspěvek celý článek »

Hořká příchuť Valašky pro Lukáše Fránu

foto

19. srpna 2020 • 12:30

Zklamaný odjížděl z Valašského Meziříčí Lukáš Frána. Z dobře rozjeté soutěže musel devětadvacetiletý jezdec odstoupit ve chvíli, kdy měl na dosah životní výsledek mezi dvoukolkami.

žádný příspěvek celý článek »

Doslova horká Valaška pro Garguláka

foto

19. srpna 2020 • 12:00

Druhý letošní start si na své konto při Kowax Rallysprintu připsal Petr Gargulák. Mladý jezdec v okolí Valašského Meziříčí závodil s vozem Peugeot 208 R2 z dílen Minařík Racing. Na sedadlo spolujezdce stejně jako v Příbrami usedl Karel Voltner.

žádný příspěvek celý článek »

Dealerský tým Laureta Auto poprvé na bedně

foto

19. srpna 2020 • 11:30

Teprve něco málo přes jeden měsíc uběhlo od představení nového Laureta Auto Škoda Teamu. Už třetí společný start ale ukázal, že se musí s tímto dealerským týmem v české špičce rozhodně počítat. Posádka Filipa Mareše a Radka Buchy totiž na Kowax ValMez Rally po zásluze vybojovala třetí příčku absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Někdo to rád horké

foto

19. srpna 2020 • 11:00

Vítězství v Sonax Mistrovství ČR ve třídě 6, vítězství v Liqui Moly Rally sprint sérii ve třídě 6, vítězství v Peugeot Cupu, druhé místo v klasifikaci 2WD v Mistrovství ČR, třetí v Rally sprint sérii, vítězství v juniorské kategorii European Rally Trophy.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem vyhráli Valašskou Rallye

foto

19. srpna 2020 • 10:30

Po velice vyrovnaném a dramatickém souboji vyhrála posádka EuroOil teamu Pech-Uhel Valašskou Rallye před tovární posádkou Škody Kopecký-Hloušek o pouhých 5,3 s.

žádný příspěvek celý článek »

L Racing bojoval so cťou

foto

19. srpna 2020 • 10:00

Minulý víkend pokračovali motoristické pretekárske dobrodružstvá v profesionálnom tíme L Racing: Věroslav Cvrček ml. odštartoval na slávnej rely 'Valaška' a Jozef Pitko ml. pre zmenu reprezentoval na motokárach v Rakúsku.

žádný příspěvek celý článek »

VelMez: Dramatické bitvy od začátku do konce

foto

19. srpna 2020 • 09:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup 2020 pokračoval začátkem srpna v okolí Valašského Meziříčí, Kopřivnice a Fulneku. V rámci Liqui Moly Rallysprint Série se na pomezí Valašska a Lašska odjel Kowax Rallysprint. Vítězem pohárové klasifikace se podruhé v sezóně stal Jaroslav Petráš, kterého navigoval Petr Jindra. Z jedenácti účastníků protnulo pomyslnou cílovou čáru deset.

žádný příspěvek celý článek »

Na pekelně horké Valašce zvítězil Dominik Stříteský

foto

19. srpna 2020 • 08:00

Kowax ValMez Rally 2020 se vzhledem k jarnímu nouzovému stavu konala v náhradním termínu a letní úmorné vedro dalo zabrat posádkám, mechanikům i technice. Podobně pekelné bylo také závodní tempo na špici absolutního pořadí i v jednotlivých třídách. V seriálu Peugeot Rally Cup jednoznačně zvítězil Dominik Stříteský, ale o druhé místo se bojovalo až do posledních metrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax ValMez Rally od Iva Prieložného

foto

18. srpna 2020 • 16:00

O prvním srpnovém víkendu pokračovaly oba české šampionáty na rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí, kde se uskutečnila Kowax ValMez Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax ValMez Rally od Dalibora Benycha

foto

11. srpna 2020 • 09:00

O uplynulém víkendu pokračovaly oba české šampionáty na rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí, kde se uskutečnila Kowax ValMez Rally. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

toplist