www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Iva Prieložného

foto

13. května 2021 • 09:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu v okolí Klatov, kde se po roční pauze uskutečnil další ročník populární Rallye Šumava Klatovy, tentokrát netradičně v květnovém termínu. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem v cíli Šumavy

foto

12. května 2021 • 08:00

Václav Pech jun. a Petr Uhel dokončili Rallye Šumava na devátém místě. Posádku EuroOil teamu přibrzdila v závěru první etapy porucha turbodmychadla na jejich Fordu Focusu WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký na Šumavě zvítězil

foto

11. května 2021 • 09:00

Druhý start za Agrotec Škoda Rally Teamu a první absolutní vítězství pro Honzu Kopeckého se spolujezdcem Janem Hlouškem. S vozem Škoda Fabia Rally2 evo týmu Motorsport Kopecký opanovali 55. ročník Rallye Šumava Klatovy a připsali si již rekordní šesté vítězství na této soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Pecha s Uhlem čeká domácí Šumava

foto

5. května 2021 • 16:00

U EuroOil teamu s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem finišují přípravy na 55. ročník nejstarší tuzemské soutěže Rallye Šumava. Po nepovedené Valašce, chce posádka na domácí soutěži složit reparát a získat první body letošní sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup vstupuje na Rallye Šumava Klatovy do nové éry

foto

5. května 2021 • 14:00

Seriál Peugeot Rally Cup CZ odstartuje svoje páté pokračování v nadcházející Rallye Šumava Klatovy. S příchodem nové generace závodní „dvěstěosmičky“ je rozdělen do dvou tříd, a to Rally4 a R2. V České republice setedy Peugeot Rally Cupu lze účastnit jak s nejmodernějším speciálem 208 Rally4, tak i se stále skvělým vozem 208 R2 excelujícím na soutěžích už od roku 2013.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovští připravují přímé přenosy

foto

4. května 2021 • 23:30

Už jen pár dní chybí do začátku letošního ročníku Rallye Šumava Klatovy a Historic Vltava Rallye a v Pošumaví vrcholí jejich přípravy. S ohledem na trvající hygienická opatření bohužel nebude povolen přístup diváků k rychlostním zkouškám, organizátoři i proto nachystali hned několik internetových přímých přenosů.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký míří na Šumavu

foto

4. května 2021 • 16:00

Druhý start za Agrotec Škoda Rally Teamu čeká Honzu Kopeckého se spolujezdcem Janem Hlouškem. Po úspěšné Kowax Valašské Rally Valmez odstartují o víkendu 8. – 9. května na tradiční Rallye Šumava Klatovy. Ta patří mezi oblíbené soutěže Honzy Kopeckého. Před 20 lety to byla jeho první soutěž v rally vůbec a z 11 startů si připsal 5vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovské soutěže mají dnes uzávěrku přihlášek

foto

26. dubna 2021 • 12:00

Letošní ročník Historic Vltava Rallye a Rallye Šumava Klatovy se nezadržitelně blíží. Právě dnešní datum je pro ně klíčové, s úderem půlnoci totiž vyprší termín pro zaslání přihlášky na tyto soutěže, poslední opozdilci proto mají dnes ještě možnost rozmyslet si svoji účast.

žádný příspěvek celý článek »

toplist