www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Rallye Šumava Klatovy (MČR)

Samo-rozhovor: Vše, co jste chtěli vědět o Šumavě, ale nenapadlo Vás se na to zeptat

foto

20. května 2021 • 12:00

Letošní 55. Rallye Šumava Klatovy byla natolik vydařená, až to přinutilo jezdce posádky Aleš Holakovský – Martin Vinopal po čase opět k sepsání samo-rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Lukáše Urbaníka

foto

20. května 2021 • 11:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu v okolí Klatov, kde se po roční pauze uskutečnil další ročník populární Rallye Šumava Klatovy, tentokrát netradičně v květnovém termínu. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš na Šumavě poražen sám sebou

foto

18. května 2021 • 12:00

55. Rallye Šumava Klatovy je minulostí a bronzovou příčku obsadila posádka Filipa Mareše a Radka Buchy, reprezentující Laureta Auto Škoda Team. Po roztržitém vstupu do šumavské soutěže, dokázali Filip s Radkem zrychlovat a dokonce zvítězit v nedělní etapě. Boleslavská dvojice soutěžící s vozem Škoda Fabia Rally2 Evo, si díky tomu upevnila své druhé místo v průběžném bodovém hodnocení šampionátu MČR.

žádný příspěvek celý článek »

Kontakt Škoda Team zahájil sezónu úspěšně

foto

18. května 2021 • 11:00

Premiérová sezona nově vzniklého dealerského týmu Škoda začala na Valašské Rally. Tam posádka Věroslav Cvrček – Tomáš Prokorát představila Škodu Fabii R5 v žlutomodrých barvách turnovské firmy Kontakt. O servis vozu se opět výborně postarali mechanici z Rexteamu. V průběhu soutěže se naše posádka pohybovala okolo desátého místa. Výsledkem bylo nakonec skvělé sedmé místo v MČR rally vybojované až v poslední rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Samohýl Škoda Team na Šumavě v top 5

foto

17. května 2021 • 10:00

Dva vozy na startu, dva vozy na cílové rampě, ale jen jeden v konečné klasifikaci druhého podniku domácího mistrovství. To je bilance Samohýl Škoda Teamu na 55. Rally Šumava Klatovy. Dvojice Mirek Jakeš – Petr Machů se po sedmé příčce z Valašské rally posunula na Šumavě do nejlepší pětky českého šampionátu. Junioři Adam Březík s Ondrou Krajčou doplatili na týmovou chybu a do soutěže se vrátili až díky restartu v druhé etapě.

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal bral na Šumavě stříbro

foto

17. května 2021 • 09:00

Tentokrát se závodilo v okolí Klatov. Na Šumavu se vydal i tým Minařík Racing v zastoupení jedné posádky, kterou nebyli nikdo jiní, než René Dohnal s Romanem Švecem a Peugeotem 2O8 Rally4. René s Romanem přijeli s cílem vybojovat co nejvyšší příčky v hodnocení dvoukolek, ale bylo jim jasné, že jejich největší konkurent – Jan Dohnal, nenechá nic zadarmo.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský na Šumavě potvrdil výkon z Valašky

foto

17. května 2021 • 08:00

Po výborném výkonu a umístění na Valašce, čekala na Dominika a Dannyho o uplynulém víkendu další zatěžkávací zkouška. 55. Rally Šumava Klatovy se svými různorodými povrchy včetně šotoliny nabídla naprosto odlišný charakter. Před mladou posádkou, která navíc startovala na Šumavě úplně poprvé, tak stál obtížný úkol – potvrdit, že může pomýšlet na vstup do špičky Mistrovství republiky vážně.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Frána s Pavlem Odvárkou na Šumavě na bedně

foto

16. května 2021 • 13:30

Třicetiletý Lukáš Frána otevřel letošní sezonu až v Klatovech. Na domácí soutěži se mu povedl start na výbornou a v cíli si připsal nejlepší výsledek v MČR v podobě 3. místa mezi dvoukolkami a 2. místa ve třídě 5.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Dalibora Benycha

foto

14. května 2021 • 08:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu v okolí Klatov, kde se po roční pauze uskutečnil další ročník populární Rallye Šumava Klatovy, tentokrát netradičně v květnovém termínu. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Mladí lvi versus šotolina (+VIDEO)

foto

13. května 2021 • 18:15

Jako vítr vlétli do sezóny účastníci pátého ročníku značkového poháru Peugeot. Na Rallye Šumava Klatovy ovládli pořadí tříd pět a šest, a výrazně byli vidět i v popředí klasifikace všech vozů s jednou poháněnou nápravou. Vždyť Renému Dohnalovi s Romanem Švecem chybělo k absolutnímu triumfu necelých dvacet vteřin!

žádný příspěvek celý článek »

Klatovské soutěže jsou ve svém cíli, organizátorům ale starosti nekončí

foto

13. května 2021 • 14:00

29. Historic Vltava Rallye i jubilejní 55. Rallye Šumava Klatovy jsou minulostí a jejich organizátoři z Pošumavského auto moto klubu Klatovy mohou bilancovat.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada: Souboj s Petrem Nešetřilem byl strhující

foto

13. května 2021 • 12:00

Skvělý souboj o vítězství ve třídě 4 na Rallye Šumava se rozhodl až na závěrečné rychlostní zkoušce. Martin Rada s Jardou Jugasem se tam za Agrotec Czech Abarth Team snažili uhájit vedení před Petrem Nešetřilem.

žádný příspěvek celý článek »

Rychlé dvěstěosmičky řádily na šumavských hvozdech

foto

13. května 2021 • 10:00

Sedm posádek Peugeot Rally Cupu odstartovalo na Rallye Šumava do páté sezóny tohoto seriálu. Dva nové speciály Peugeot 208 Rally4 doplnilo pět vozů R2, další účastníci se do cupu přidají v průběhu sezóny. Body a odměny se tentokrát rozdělují ve dvou třídách a seriál je otevřen i pro zahraniční účastníky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Iva Prieložného

foto

13. května 2021 • 09:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu v okolí Klatov, kde se po roční pauze uskutečnil další ročník populární Rallye Šumava Klatovy, tentokrát netradičně v květnovém termínu. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem v cíli Šumavy

foto

12. května 2021 • 08:00

Václav Pech jun. a Petr Uhel dokončili Rallye Šumava na devátém místě. Posádku EuroOil teamu přibrzdila v závěru první etapy porucha turbodmychadla na jejich Fordu Focusu WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist