www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Rally Bohemia (MČR)

Posádky Peugeot Rally Cupu míří do Mladé Boleslavi

foto

8. července 2021 • 12:00

V pořadí osmačtyřicátý ročník Rally Bohemia je dalším zastavením letošního Sonax Mistrovství ČR v automobilových rally. Populární Bohemka je také třetím podnikem seriálu Peugeot Rally Cup CZ 2021, který letos vstoupil do svého pátého pokračování a poprvé je rozdělen do dvou samostatných tříd.

žádný příspěvek celý článek »

Výborné Hustopeče, těšíme se na Bohemii

foto

8. července 2021 • 11:00

Víkendovou Bohemia rally se láme seriál podniků mistrovství České republiky do své druhé poloviny a Samohýl Škoda Team na jejím startu pochopitelně nemůže chybět. Obě posádky, Mirek Jakeš s Petrem Machů a Adam Březík s Ondrou Krajčou, jdou do bojů o mistrovské body povzbuzeni kvalitními výkony na minulé soutěži v Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemia rally nahrazuje výpadek příbramské soutěže

foto

8. července 2021 • 10:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup pokračuje druhou soutěží v Čechách. Místo zrušené Rally Příbram budou účastníci poháru závodit na tratích Rally Bohemia. Startovní listina obsahuje sedm dvojic, které budou o pohárové body bojovat na tratích rychlostních zkoušek první etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem před Rallye Bohemia

foto

8. července 2021 • 09:00

EuroOil team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem na voze Ford Focus WRC nebude o tomto víkendu chybět na startu slavné a tradiční Bohemia Rallye v Mladé Boleslavi. Pro posádku to bude již 24 společný start na této soutěži. Obhájci loňského vítězství, kdy po těsné a dramatické bitvě zvítězili o 6 s před tovární posádkou Škodovky Kopecký-Hloušek, by rádi opět konkurovali domácím posádkám, kterých při oslavách 120 výročí Škody Motorsport bude hned několik.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý chce jet Dakar - a už se chystá na Rally Bohemia

foto

6. července 2021 • 15:00

Testovací jízdy na dunách v poušti dopadly výborně, jezdec Jan Černý hned po návratu z Dubaje potvrdil, že by se rád zúčastnil nejtěžšího závodu světa, Rallye Dakar.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemku můžete sledovat live klidně i z obýváku

foto

3. července 2021 • 18:00

Začátkem roku nebylo vůbec jasné, v jakém formátu se budou smět konat automobilové soutěže. Úvod sezóny proběhl za přísných hygienických opatření a bez diváků. Ani pořadatelé letní Rally Bohemia si nemohli být jistí vývojem situace, a proto se připravovali i na horší variantu.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo si program rally koupí ani trochu neprohloupí

foto

25. června 2021 • 09:00

Všechny důležité informace o Rally Bohemia jsou pro příznivce této soutěže pravidelně zveřejňovány v oficiálním Programu. Od dnešního dne si jeho tištěnou podobu mohou všichni zájemci pořídit na několika prodejních místech v Mladé Boleslavi, v okolí Turnova a Železného Brodu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia zve diváky do racing arén

foto

14. června 2021 • 13:00

Příznivci automobilových soutěží se mohou v nadcházejícím ročníku Rally Bohemia těšit na několik zajímavých novinek, například na Racing arény, ve kterých budou vtaženi do rally ještě více, než je tomu na běžných diváckých místech. V označených zónáchu atraktivních pasáží rychlostních zkoušek bude zajištěno občerstvení a toalety. Průběh soutěže budekomentovat moderátor.

žádný příspěvek celý článek »

Prioritou pořadatele Rally Bohemia je bezpečnost diváků a posádek

foto

7. června 2021 • 13:00

Zajištění maximální bezpečnosti všech zúčastněných je hlavní prioritou organizačního týmu Rally Bohemia. Zabezpečení rychlostních zkoušek, zejména pak umístění diváckých zón, zakázaných prostor, rozmístění záchranných složek a jednotlivých stanovišť traťových komisařů je každoročně věnována spousta času.

žádný příspěvek celý článek »

Staň se pořadatelem Rally Bohemia 2021

foto

18. května 2021 • 10:00

STAŇ SE POŘADATELEM RALLY BUspořádat automobilovou soutěž je obzvlášť v dnešní době velmi náročné. Naprostá většina organizátorů a pořadatelů je současně velkým fanouškem motorsportu. Svojí práci dělají s nadšením. Každá rally je ve svém regionu sportovní a společenskou událostí, protože se na ní aktivně podílejí stovky a leckdy až tisíce domácích obyvatel. Bez zapálených „srdcařů“ by nebylo možné tak náročný podnik uskutečnit.OHEMIA 2021

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia 2021 zahajuje příjem přihlášek

foto

11. května 2021 • 13:00

Do svého osmačtyřicátého pokračování letos vstupuje populární Rally Bohemia. V loňském roce se k pořadatelům „Bohemky“ obracely oči všech zainteresovaných. Po vynucené pauze byla prvním podnikem domácího šampionátu a náročnou zkoušku ustála na výbornou.

žádný příspěvek celý článek »

toplist