www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Rally Bohemia (MČR)

Lukáš Frána - Poločas 2021

foto

29. července 2021 • 10:00

Lukáši, máš za sebou tři letošní starty a dle výsledků docela chaos. Patrně nejsi s výsledkem spokojený. "Ano, bohužel je tomu tak, letos jsme odstoupili hned ve dvou závodech ze tří, což mě opravdu hodně mrzí. Poslední dobou, co jezdíme s citroënem, už jsme si nějak zvykli závody dojíždět."

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing na Bohemii s polovičním úspěchem

foto

20. července 2021 • 13:00

Na startu čtvrtého závodu Sonax Mistrovství České republiky v rally nechyběl ani tým Minařík Racing. Tentokrát z dílen ve Slušovicích vyrazily závodit dva vozy. Do Peugeotu 208 Rally4 usedla dvojice René Dohnal – Roman Švec a s Renaultem Clio Sport závodil František Andrys navigovaný Tomášem Brůžkem. René Dohnal zvládl všech 15 rychlostních zkoušek odjet bez problémů, František Andrys takové štěstí neměl a na dvanáctém měřeném úseku na Renaultu vypověděla službu poloosa.

žádný příspěvek celý článek »

K.I.T. Racing z Bohemky s pátým a sedmým místem

foto

19. července 2021 • 13:00

V plném obsazení vyrazil na začátku července otrokovický tým K.I.T. Racing na Rally Bohemia. Výsledky však jako by byly rozdané už dávno před sezónou. Vlastimil Neumann odstoupil kvůli technickému problému, a tak pomyslný prapor držel Lumír Firla s Filipem Šipošem. I tentokráte byl lepší český jezdec, když obsadil páté místo ve třídě a deváté ve dvoukolkách.

žádný příspěvek celý článek »

Oheň a voda

foto

19. července 2021 • 10:00

Zcela rozdílné pocity si z uplynulých dvou klání Mistrovství ČR v rally odnesli Martin Vlček s Karolínou Jugasovou. Jejich boj proti přesile mladoboleslavských fabií přinesl na hustopečské rally desáté místo a cenné body do tabulky seriálu. Radost z příjemného svezení na tradičně dobře zorganizované jihomoravské soutěži však vystřídaly rozpaky z následující Rally Bohemia, na které posádce chyběl dobrý pocit z vlastního výsledku i z průběhu celého závodu. Oba závody byly v Martinově hodnocení jako oheň a voda.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Jörga Ullmanna

foto

16. července 2021 • 16:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo po krátké pauze na jedné z nejlegendárnějších soutěží na našem území, Rally Bohemia, která opět nalezla své zázemí ve městě automobilů - Mladé Boleslavi. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Díky všem za účast, pomoc a podporu 48. Rally Bohemia

foto

16. července 2021 • 08:00

Už jen vzpomínky a stopy po pneumatikách připomínají uplynulý ročník Rally Bohemia. Teď už jen zbývá vše pořádně uklidit a pomalu začít chystat devětačtyřicátý ročník Bohemky. Práce pořadatelů totiž nikdy nekončí.

žádný příspěvek celý článek »

Comeback Věrky Pečenkové na Bohemce se vydařil

foto

15. července 2021 • 08:00

Spolujezdkyně Věrka Pečenková má na svém kontě okolo šedesáti soutěží, ale v posledních letech seděla v „ostrém“ autě jen výjimečně. Naposledy s Karlem Dawsonem při německé Thüringen rallye 2016. Pak už to byly jen sporadické starty v kategorii Rallye Legend.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Iva Prieložného

foto

14. července 2021 • 14:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo po krátké pauze na jedné z nejlegendárnějších soutěží na našem území, Rally Bohemia, která opět nalezla své zázemí ve městě automobilů - Mladé Boleslavi. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup uzavřel v Mladé Boleslavi první polovinu sezóny

foto

14. července 2021 • 12:00

Celkem devět posádek seriálu Peugeot Rally Cup odstartovalo do 48. ročníku Rally Bohemia. Ve startovní listině přibyl další speciál Peugeot 208 Rally4 a několik nových tváří. Celý podnik se nesl ve znamení čísla tři. Třetí podnik sezóny, tři turba na startu, třetí vítězství v řadě pro posádku Dohnal-Švec a ve třídě R2 rovněž třetí vyhraný závod pro Dominika Brože.

žádný příspěvek celý článek »

Petráš s Jindrou si přivlastnili Bohemii

foto

14. července 2021 • 10:00

S více než minutovým náskokem opanovali třetí podnik Čermák a Hrachovec Adam Cupu Rally Bohemia Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou. Druhou příčku si skvělým finišem zajistil Jan Pilař, třetí skončil Dominik Šulc.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý byl nejúspěšnější soukromý jezdec na letošní Rally Bohemia

foto

13. července 2021 • 16:00

Jediným jezdcem ze soukromé stáje, který dokázal na víkendové Rally Bohemia udržet krok se dvěma továrními týmy Škoda Auto, se stal Jan Černý z týmu Louda Auto Škoda Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Dalibora Benycha

foto

12. července 2021 • 21:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo po krátké pauze na jedné z nejlegendárnějších soutěží na našem území, Rally Bohemia, která opět nalezla své zázemí ve městě automobilů - Mladé Boleslavi. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Pecha s Uhlem na Bohemce zastavila porucha hydrauliky

foto

12. července 2021 • 14:00

Před zraky tisíců diváků, kteří konečně mohli k trati rychlostních zkoušek a i do servisního prostoru se jela 48. Rally Bohemia. A na atmosféře to bylo hned znát.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Kopecký s Hlouškem vítězi Rally Bohemia 2021

foto

11. července 2021 • 14:15

Závěrečná rychlostní zkouška definitivně stvrdila fakt, že vítězi letošní Rally Bohemia 2021 se stala posádka Jan Kopecký - Jan Hloušek na tovární Škodě Fabia Rally2 Evo. Druhé místo především díky výkonům z druhé etapy vybojovali Dominik Stříteský s Jiřím Hovorkou, třetí příčku na posledním testu uhájili Jan Černý s Petrem Černohorským.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemka pohledem české rallyové špičky

foto

8. července 2021 • 13:00

Ve středu 7. července si přihlášené posádky převzaly itineráře 48. ročníku Rally Bohemia a hodinu po poledni vyrazily na seznamovací jízdy. Před jejich zahájením nám přední jezdci domácího šampionátu prozradili, co od letošního ročníku populární Bohemky očekávají.

žádný příspěvek celý článek »

toplist