www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 21 - Auto UH Rallysprint Kopná (RSS)

Fotogalerie z Auto UH Rallysprint Kopná od Iva Prieložného

foto

26. května 2021 • 10:00

Zahajovacím podnikem letošní Rallysprint série a Poháru 2+ byl již šestadvacátý ročník Auto UH Rallysprintu Kopná, který se uskutečnil na rychlostních zkouškách v okolí Slušovic a jel se opět jako součást MČR historických vozů. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Štvrté miesto pre Grzyba a Rufa Motor-Sport na Kopnej

foto

26. května 2021 • 09:00

Nesmierne náročná, ale zároveň mimoriadne pekná súťaž, s množstvom vody na trati. Taký bol Rallysprint Kopná, kde posádka Rufa Motor-Sport Teamu vybojovala štvrté miesto absolútne.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Auto UH Rallysprint Kopná od Lukáše Urbaníka

foto

24. května 2021 • 08:00

Zahajovacím podnikem letošní Rallysprint série a Poháru 2+ byl již šestadvacátý ročník Auto UH Rallysprintu Kopná, který se uskutečnil na rychlostních zkouškách v okolí Slušovic a jel se opět jako součást MČR historických vozů. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha na poslední chvíli odvolává svůj start na Kopné

foto

21. května 2021 • 18:00

Sezona 2021 měla pro Ondřeje Bisahu začít o následujícím víkendu ve Slušovicích na Rallysprintu Kopná. Pilot týmu Hyundai Lenner Sport měl startovat se startovním číslem 1, ale nakonec se musí v pátek dopoledne ze soutěže omluvit. Před krátkým čtvrtečním testem, který byl v plánu, došlo k úplnému selhání displejů v týmovém voze Hyundai i20 R5.

příspěvků: 1 celý článek »

Cais překonal postcovidový syndrom a míří na Kopnou

foto

20. května 2021 • 15:00

Trápil ho postcovidový syndrom, rušil účast na soutěžích. Nyní je Eric Cais v pořádku, o víkendu absolvoval v Itálii Camunia Rally. „Konečně jsem byl zase v závodním režimu. Kdyby nás nezastavil technický problém, mohli jsme bojovat o vítězství,“ popisoval talentovaný pilot rallye, kterého od pátku čeká další výzva – tradiční Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná otevře Adam Cup 2021

foto

20. května 2021 • 14:00

Už posedmé se při Rallysprintu Kopná zvedne pohárová opona a účastníci Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021 si to rozdají o první letošní body. Startovní listina prvního podniku eviduje deset dvojic, nechybí obhájce prvenství Jaroslav Petráš, kterého bude navigovat Petr Jindra.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná s návratem k vozu kategorie Rally2

foto

20. května 2021 • 13:00

Po nedávném úspěšném startu v evropském šampionátu historických automobilů se jezdec Vojtěch Štajf vrací za volant vozu Polo GTI R5, který naposledy řídil před osmi měsíci na loňské Rally Pačejov. V úvodním podniku letošní Autoklub Rallysprint série v Kopné bude jeho navigátorem opět František Rajnoha.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná nabídne kvalitní startovní pole a souboj staří versus mladí

foto

19. května 2021 • 16:00

Celkem 119 posádek z 6 států najdeme na seznamu přihlášených v rámci 26. ročníku Auto UH Rallysprint Kopná 2021, který otevře letošní sezonu domácích rallysprintů. Kopná se pojede v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty již tento víkend v termínu 21. - 22. května.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport s Grzybom a Poradziszom odštartuje na Kopnej

foto

18. května 2021 • 17:00

Grzegorz Grzyb spoločne s Michalom Poradziszom a Škodou Fabia Rally2evo budú reprezentovať slovenský Rufa Motor-Sport na podujatí Auto UH Rallysprint Kopná 2021.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná se pojede bez diváků a za přísných podmínek

foto

17. května 2021 • 13:00

V sobotu 22. května startuje šestidílný seriál Autoklub Rallysprint Série úvodním podnikem na Moravě, kterým bude 26. Auto UH Rallysprint Kopná 2021 ve Slušovicích. Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota nebudou vzhledem k epidemiologickým opatřením kvůli šíření nemoci covid-19 zřizovat podél tratě rychlostních zkoušek divácká místa a soutěž je organizována za dodržení závazných hygienicko-protiepidemických podmínek pro konání akce.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná se pojede pod křídly společnosti Auto UH

foto

13. května 2021 • 21:15

Letošní ročník populárního rallysprintu ve Slušovicích se uskuteční pod novým názvem 26. Auto UH Rallysprint Kopná 2021. Generálním partnerem úvodního podniku jednodenních rallysprintů v České republice, který proběhne v termínu 21. – 22. května, se stala společnost Auto UH.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná se hlásí o slovo v termínu Krumlova

foto

13. května 2021 • 15:00

Rallysprint Kopná nechybí po roční vynucené odmlce zaviněné pandemií koronaviru v termínovém kalendáři roku 2021. Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota se rozhodli posunout konání soutěže z původního data v polovině dubna na květnový termín uvolněný Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Carlson Rallysprint Kopná

foto

29. dubna 2021 • 12:00

V těchto dnech byla zveřejněna zvláštní ustanovení na Carlson Rallysprint Kopná, která zahájí ve druhé polovině května aktuální sezónu rallysprint série a poháru 2+. Tradiční soutěž bude mít i v letošním roce své centrum ve Slušovicích a rychlostní zkoušky v nejbližším okolí.

žádný příspěvek celý článek »

Carlson Rallysprint Kopná se odsouvá na květen

foto

30. března 2021 • 08:15

Nadcházející vydání Carlson Rallysprintu Kopná se v původně plánovaných dnech 16. – 17. dubna 2021 neuskuteční. Vzhledem k aktuální epidemické situaci a dalším souvisejícím faktorům se pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR v Podkopné Lhotě rozhodli využít květnový termín nedávno uvolněný jihočeskou Rallye Český Krumlov. Změnu v minulých dnech posvětila rally komise AS AČR.

žádný příspěvek celý článek »

toplist