www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Kowax Valašská Rally ValMez (MČR+ERT+MSR)

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Iva Prieložného

foto

11. dubna 2022 • 18:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjelo mistrovství České republiky v automobilových soutěží, kterou byla proměnlivým počasím zasažená Kowax Valašská Rally ValMez. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Z Valašské Rally odváží Filip Kohn cenné zkušenosti

foto

11. dubna 2022 • 16:00

Mladý a talentovaný “soutěžák” Filip Kohn úspěšně dokončil debutovou Valašskou Rally s Fordem Fiesta Rally3 Jantar Teamu. Junior JC Academy odváží důležité poznatky z nejvyšší české soutěže, přičemž úvod rozhodně nedopadl podle plánu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vstoupil do sezóny třetím místem

foto

11. dubna 2022 • 14:00

Svoji druhou sezónu v barvách dealerského Agrotec Škoda Rally Teamu odstartovala posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evona Kowax Valašské Rally ValMez.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský chce nejen potvrdit loňské výsledky

foto

7. dubna 2022 • 19:00

Zdeněk Godla se sice na Pražském rallysprintu osvědčil, alepro Mistrovství ČR se tým vrací k osvědčené sestavě. Ve 40. Kowax Valašské rally Valmez i v celém Mistrovství ČR bude vedle Dominika Stříteského nadále usedat Jirka Hovorka. Stejné zůstává i složení technické složky týmu s hlavním technikem Tomášem Kolečkářem a hlavním mechanikem Pavlem Štěpánů.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem odstartují sezónu 2022 na Valašce

foto

6. dubna 2022 • 20:00

EuroOil team se svojí soutěžní posádkou Václav Pech jun. - Petr Uhel vstoupí na Valašské Rallye do společné 21 sezóny a nadále pojedou s Fordem Focus WRC. V pátek 1. dubna proběhlo na Autoklubu ČR vyhlášení vítězů rallyových disciplín, které bylo kvůli covidové pandemii několikrát odložené.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Březík: Chceme odčinit loňský výpadek

foto

5. dubna 2022 • 18:00

Jako den a noc bylo působení dvojice Adam Březík – Ondřej Krajča na Valašce 2021. Čtvrtou příčku po první etapě zhatil výpadek na RZ Poličná. A právě i na tomto testu bude moci posádka Samohýl Škoda Teamu, startující s vozem Škoda Fabia R5 se startovním číslem 7, složit reparát.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký a Agrotec Škoda Rally Team – spolupráce pokračuje

foto

5. dubna 2022 • 14:00

Po loňské úspěšné sezóně okořeněné ziskem mistrovského titulu bude Jan Kopecký znovu startovat v barvách Agrotec Škoda Rally Teamu. Stejná zůstává i posádka, s Honzou Kopeckým pojede opět výborný spolujezdec Honza Hloušek. Tým bude spoléhat stejně jako loni na rychlý a spolehlivý vůz Škoda Fabia Rally2 evo připravovaný v Motorsportu Kopecký. Letos budou nově obouvat pneumatiky Pirelli.

žádný příspěvek celý článek »

Mnoho kandidátů na stupně vítězů Valašky

foto

1. dubna 2022 • 22:00

Kdo vyhraje jubilejní 40. ročník Kowax Valašské rally ValMez? Termín závodu 8. – 10. dubna 2022 se neúprosně blíží, a tak je „na světě“ i seznam přihlášených posádek. Ten obsahuje 90 dvojic, z toho 12 prioritních (1x FIA, 11x ASN), pěti národností.

žádný příspěvek celý článek »

Na Valašce se rýsuje zajímavé obsazení

foto

29. března 2022 • 18:00

Poslední hodiny zbývají do uzávěrky přihlášek 40. ročníku Kowax Valašská rally ValMez (8. – 10. dubna 2022). Ta je oficiálně stanovena na půlnoc 29. března 2022. Aktuálně pořadatelé registrují sedmdesátku startujících.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn má za sebou debut s Fordem Fiesta Rally3

foto

16. března 2022 • 13:00

Vycházející hvězda české rally scény Filip Kohn má za sebou premiéru se závodním speciálem Ford Fiesta Rally3, který naposledy proháněl Jan Černý po okreskách v Monte Carlu.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Kohn má před sebou premiéru s Fordem Fiesta Rally3

foto

3. března 2022 • 14:00

Pro českou vycházející hvězdu nastává velký okamžik - poprvé ve své kariéře usedne do vozu Ford Fiesta Rally3 Jantar Team. Premiéra přijde na českém Autodromu v Sosnové již o tomto víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Valašské Meziříčí hlavním středobodem Valašky

foto

2. března 2022 • 16:00

letech, kdy město bylo pouze centrem slavnostním ceremoniálů, ředitelství a přejímek, se letos zcela vrací do centra pozornosti. Poprvé od roku 2015 bude ve Valašském Meziříčí i servisní zázemí, po dvou letech se vrací divácká speciálka v okolí sportovních areálů města.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská rally ValMez 2022: Změna je život

foto

9. února 2022 • 15:00

Boj o mistrovské body i letos odstartuje Kowax Valašská rally ValMez. Jubilejní 40. ročník populárního závodu se uskuteční ve dnech 8. – 10. dubna 2022. Rally odehrávající se na silnicích Zlínského a Moravskoslezského kraje je zařazen do seriálů European Rally Trophy – Central, Central European Zone (CEZ), MČR v rally a v rally historických automobilů. A po pauze se na Valašsko vrátí i posádky v rámci druhého klání mistrovství Slovenska v rally a v rally historiků.

žádný příspěvek celý článek »

toplist