www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Kowax Valašská Rally ValMez (MČR+ERT+MSR)

Novinky Randy historic racing klubu v sezóně 2022

foto

28. dubna 2022 • 08:00

První letošní soutěží zapsanou v kalendáři Mistrovství ČR v rally historických automobilůje Valašská rally. Na startu se objevila i posádka Randy historic racing klubu Petr Němec-Jan Mikulík s vozem Lada VFTS. Své účinkování zakončili na čtvrtém místě celkově a druzí byli v kategorii VI. Co mají dál v plánu v letošní sezóně, se dočtete v dalších řádcích.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská Rally přinesla Trojanovi body i trest

foto

27. dubna 2022 • 09:00

Rallyová sezóna 2022 začínala tradičním podnikem v netradičních kulisách – Valašská rally přesunula své centrum a hlavně servisní zázemí z prostorově velkorysého kopřivnického polygonu do nepoměrně stísněnějšího zázemí valašskomeziříčské Dezy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Dalibora Benycha

foto

15. dubna 2022 • 16:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjelo mistrovství České republiky v automobilových soutěží. První soutěží šampionátu byla tradiční Kowax Valašská Rally ValMez, kterou tentokrát provázelo hodně proměnlivé počasí. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná blátivá premiéra Jakuba Jirovce na Valašce

foto

15. dubna 2022 • 13:00

Hned několik výzev čekalo na Jakuba Jirovce před prvním podnikem Mistrovství České republiky v rally ve Valašském Meziříčí. Jednak zaznamenal premiérový start na „Valašce“, připsal si první ostrý start o body s vozem Alpine A110 RGT a asi největší výzva spočívala v aprílových rozmarech počasí, neboť to si se závodem na valašských kotárech pořádně pohrálo. V každém případě premiéry jako řemen.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie historiků z Kowax Valašské Rally ValMez od Radima Pustějovského

foto

15. dubna 2022 • 10:00

Společně s velkým šampionátem se o uplynulém víkendu během Kowax Valašské Rally ValMez rozjel také šampionát historických automobilů, v letošním roce hodně necitlivě rozdělený do dvou variant. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš a Bucha po valašce vedou MČR

foto

14. dubna 2022 • 10:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích má za sebou své úvodní klání a je nutno podotknout, že to byl jeden z nejnáročnějších úvodů sezony vůbec. Letošní ročník Valašské Rally byl totiž poznamenaný častou změnou počasí, kdy se během pár minut klidně i několikrát vystřídalo slunce, déšť nebo dokonce sníh. Alfou a omegou byla pak správná volba pneumatik. Apríl si tak se soutěžními posádkami pohrál, jak se sluší a patří.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský k vyloučení na Valašce

foto

13. dubna 2022 • 17:00

Posádka Dominik Stříteský - Jiří Hovorka byla při nedávné Kowax Valašské Rally ValMez po první etapě vyloučena za porušení pravidel o pneumatikách a nesportovní chování. Sám pilot se rozhodl popsat, co přesně se na tratích v okolí Valašského Meziříčí odehrálo.

žádný příspěvek celý článek »

Cenné kilometry a důležitý cíl Valašské rally ValMez

foto

13. dubna 2022 • 16:00

Mistrovství ČR v rally odstartovalo jubilejním 40. ročníkem Kowax Valašská Rally ValMez, která se ukázala být nesmírně těžkou výzvou vzhledem k panujícím podmínkám. Během víkendu se vystřídala snad všechna čtyři roční období. Za těchto okolností zahájili Filip Pindel a Krzysztof Pietruszka - mladé duo závodníků z Polska - svou první sezónu v českém mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Jörga Ullmanna

foto

13. dubna 2022 • 14:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjelo mistrovství České republiky v automobilových soutěží. První soutěží šampionátu byla tradiční Kowax Valašská Rally ValMez, kterou tentokrát provázelo hodně proměnlivé počasí. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem vyhráli Valašskou Rallye

foto

13. dubna 2022 • 10:00

EuroOil team se svojí soutěžní posádkou Václav Pech jun. - Petr Uhel na Ford Focus WRC vyhrál po velice dramatickém závěru úvodní podnik rallyové sezóny 2022 na Valašsku. Pravé aprílové počasí provázelo posádky během celého závodu. Z rozmoklých krajnic se na trať velice rychle naneslo bláto a to tak, že v některých místech asfalt doslova zmizel před očima.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška pro Samohýl Škoda Team jen s dílčími úspěchy

foto

12. dubna 2022 • 18:00

Soutěžní posádka Adam Březík – Ondřej Krajča spatřila cíl Valašské rally ValMez, závodu European Rally Trophy Central a úvodního klání českého šampionátu, jen díky formátu superally. O šanci bojovat o čelní příčky přišla hned na druhé rychlostní zkoušce, kde havarovala a poškodila chladič fabie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Radima Pustějovského

foto

12. dubna 2022 • 10:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjelo mistrovství České republiky v automobilových soutěží. První soutěží šampionátu byla tradiční Kowax Valašská Rally ValMez, kterou tentokrát provázelo hodně proměnlivé počasí. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Iva Prieložného

foto

11. dubna 2022 • 18:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjelo mistrovství České republiky v automobilových soutěží, kterou byla proměnlivým počasím zasažená Kowax Valašská Rally ValMez. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Z Valašské Rally odváží Filip Kohn cenné zkušenosti

foto

11. dubna 2022 • 16:00

Mladý a talentovaný “soutěžák” Filip Kohn úspěšně dokončil debutovou Valašskou Rally s Fordem Fiesta Rally3 Jantar Teamu. Junior JC Academy odváží důležité poznatky z nejvyšší české soutěže, přičemž úvod rozhodně nedopadl podle plánu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vstoupil do sezóny třetím místem

foto

11. dubna 2022 • 14:00

Svoji druhou sezónu v barvách dealerského Agrotec Škoda Rally Teamu odstartovala posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evona Kowax Valašské Rally ValMez.

žádný příspěvek celý článek »

toplist