www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

Druhé miesto v MSR v rally z Hustopečí pre Rufa Motor-Sport

foto

20. června 2022 • 11:00

Druhým miestom absolútneho poradia skončila pre slovenský Rufa Motor-Sport Team a posádku Grzegorz Grzyb – Tomasz Borko 17. Agrotec Petronas Rally Hustopeče 2022. Po absolútnom víťazstve v rámci popradskej rally súťaže išiel slovenský Rufa Motor-Sport Team bojovať v rámci Majstrovstiev Slovenska v rally 2022 za rieku Morava.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Radima Pustějovského

foto

19. června 2022 • 21:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Tradičně prosluněná soutěž přinesla spoustu zajímavých výkonů, jak se ostatně můžete přesvědčit prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

"Jsem rád za změny," říká Filip Mareš před Hustopečemi

foto

17. června 2022 • 17:10

Nejrychlejším mužem na trati dnešního shakedownu se stal Filip Mareš na Škodě Fabii Rally 2 Evo se startovním číslem 3. S průběžně druhým pilotem celkové klasifikace domácího šampionátu jsme krátce hovořili nejen o nadcházející hustopečské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký před startem 'domácí' soutěže

foto

17. června 2022 • 16:05

Se startovním číslem 1 se na trať nadcházejícího podniku Sonax Mistrovství České Republiky v rally postaví posádka Jan Kopecký - Jan Hloušek na voze Fabia Rally2 Evo v barvách domácího Agrotec Škoda Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Kompaktní formát hustopečské rally je mezi posádkami oblíben

foto

17. června 2022 • 14:40

Před startem 17. Agrotec Petronas Rally proběhla v prostorách autosalonu společnosti Agrotec v Hustopečích tisková konference k nadcházejícímu ročníku soutěže, jehož oficiální program zahájila v pátek 17. června technická přejímka soutěžních vozidel.

žádný příspěvek celý článek »

Pecha s Uhlem čeká rallye mezi vinicemi

foto

16. června 2022 • 17:00

Jihomoravské Hustopeče přivítají 4. díl Mistrovství ČR v rallye. Závod, který pravidelně provázejí extrémně vysoké teploty a je vyhlášený svými šotolinovými úseky, nevynechá ani EuroOil team se svojí soutěžní posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel na voze Ford Focus WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Motor-Sport s Grzybom a Borkom do Hustopečí

foto

16. června 2022 • 16:00

Po víťazstve na Rallye Tatry pokračuje slovenský rally šampionát na 17. Agrotec Petronas Rally Hustopeče 2022. Toto podujatie nevynechá ani slovenský Rufa Motor-Sport Team.

žádný příspěvek celý článek »

Bratia Švecoví a Kesko Racing smerujú na rally medzi vinice

foto

16. června 2022 • 15:00

Víťazi kategórie 2WD, ale aj triedy 6 na poslednej Rallye Tatry, bratia Kamil a Erik Švecoví sa spoločne s Kesko Racing Teamom predstavia na 17.Agrotec Petronas Rally Hustopeče 2022. Kamil s Erikom majú za sebou výborný výsledok, keď sa im podarilo s vozidlom s jednou poháňanou nápravou dojazdiť v Poprade, na 49. Slovakia Rallye Tatry 2022, na ôsmom mieste absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky Peugeot Rally Cupu míří do rozpálených Hustopečí

foto

16. června 2022 • 13:00

Bude to opět asi peklo. Hustopeče jsou pravidelně nejteplejší soutěží sezóny a podle předpovědi to letos nebude jinak. Rallye mezi vinicemi uzavře první polovinu Sonax Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Posádky Peugeot Rally Cupu čeká třetí setkání, tentokrát na krásných tratích v okolí jihomoravských Hustopečí.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Petronas rally eviduje přes stovku přihlášených

foto

10. června 2022 • 11:00

Kvalitu i kvantitu lze najít v seznamu přihlášených posádek na Agrotec Petronas rally v Hustopečích, která proběhne ve dnech 17. – 18. června 2022, jako čtvrtý závod českého a slovenského šampionátu. V Hustopečích budou posádky bojovat i o body v rámci Mistrovství FIA Zóny střední Evropa (CEZ) a šampionátů historických vozidel.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední hodiny do uzávěrky „rally mezi vinohrady“

foto

5. června 2022 • 21:00

Podvečer 6. června 2022 bude poslední možností pro přihlášení na Agrotec Petronas rally v Hustopečích. Čtvrtý závod českého i slovenského šampionátu proběhne 17. – 18. června 2022. Sedmnáctý ročník hustopečské soutěže bude zároveň hostit účastníky Mistrovství FIA Zóny střední Evropa (CEZ), stejně jako posádky historických vozidel.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečská rally finalizuje svou podobu

foto

18. dubna 2022 • 16:45

Agrotec Petronas rally v Hustopečích spěje už ke svému sedmnáctému ročníku. Termín letošního klání je stanoven na 17. – 18. června 2022. Soutěž bude hostit účastníky Mistrovství FIA Zóny střední Evropa (CEZ) a tradičně se poperou o body i posádky v rámci českého i slovenského mistrovství v rally i v rally historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist