www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

Dominik Stříteský v Hustopečích - plán splněn

foto

28. června 2022 • 11:00

Sonax Mistrovství ČR v rally uzavřelo v Hustopečích svou první polovinu. Tým ACA Škoda Vančík Motorsport může být s dosavadním průběhem sezony spokojen, průběžné třetí místo v Mistrovství ČR odpovídá cílům, se kterými do sezony vstupoval. V dosavadních rally byl Dominik důstojným účastníkem soubojů na čele pořadí a to na různých typech povrchů a za různých podmínek.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Pindel a Krzysztof Pietruszka posílili svou pozici pro druhou polovinu sezóny

foto

28. června 2022 • 08:00

Seriál Mistrovství ČR v rally nemá jednoduché závody a 17. ročník Agrotec Petronas rally Hustopeče 2022 to jen potvrdil. Právě díky náročnosti a rozmanitosti tratí se mistrovství ČR stalo pro zástupce týmu Marten Sport důležitou etapou v jejich závodnickém růstu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

24. června 2022 • 09:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Tradičně prosluněná soutěž přinesla spoustu zajímavých výkonů, jak se ostatně můžete přesvědčit prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš bavil diváky a sekundoval nejrychlejším

foto

24. června 2022 • 08:00

Úřadující vicemistři ČR v rally Filip Mareš s Radovanem Buchou, hájili o uplynulém víkendu barvy boleslavského dealera vozů Škoda Laureta Auto v Hustopečích na jižní Moravě. Konal se tam 17. ročník Agrotec Petronas Rally Hustopeče, který hostil již čtvrtý závod letošního českého kalendáře. V něm Filip s Radkem drží průběžné druhé místo v šampionátu a tuto pozici si nakonec upevnili i skvělým výkonem na zaprášených cestách mezi vinohrady.

žádný příspěvek celý článek »

Extrém, který ale někomu vyhovuje

foto

23. června 2022 • 20:00

Bílá zeď, bílá tma, stěna prachu, nazývejme si to každý jak chceme. Při Rally Hustopeče je vedro a prach tradicí, aby ne, když se závodí v červnu a často se jede přes vinohrady. Pro většinu posádek je to extrém, ale našla se i taková, které to vyhovuje. Podívejte se na reportáž z Peugeot Rally Cupu na Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus - nejrychlejší dvoukolka i mezi vinicemi

foto

23. června 2022 • 12:00

Čtvrtého závodu letošní sezony v rámci Mistrovství České republiky v rally se zúčastnil také slušovický tým Minařík Racing Do červenočerného Peugeotu 208 Rally 4 usedla dvojice Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát. Na Rally Hustopeče se sešlo početné startovní pole, ale ani nikdo ze zahraničních závodníků nedokázal stíhat Jaromírovi s Danielem.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký si z hustopečských vinohradů veze vítězství

foto

22. června 2022 • 18:00

Napínavý souboj o celkové vítězství přinesla i letošní Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Slavit v cíli mohla posádka Agrotec Škoda Rally Teamu Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evo.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojice T&T ovládla rozpálené Hustopeče

foto

22. června 2022 • 17:00

Úplně nové posádky přijely na jih Moravy na další závod seriálu Peugeot Rally Cup. Z tradičních účastníků dorazila do Hustopečí pouze dvojice Tarabus – Trunkát. David Štefan přijel pouze jako divák, a tak tvořily většinu startujících zahraniční posádky. Polského Filipa Pindela doplnil Nikola Mishev z Bulharska a slovenští Kamil a Erik Švecovi.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečský start se dvěma citelnými ztrátami

foto

22. června 2022 • 13:00

Obrovská vedra a typické šotolinové pasáže byly kulisou čtvrtého klání Mistrovství České republiky v rally – Agrotec Petronas rally v Hustopečích. Dvě časové ztráty po defektu a technických problémech znamenaly pro posádku Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča sedmnácté místo absolutně, třinácté v hodnocení českého šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Perfektný moravský víkend pre Jantar Team

foto

22. června 2022 • 11:00

České rally majstrovstvá pokračovali ďalším kolom medzi moravskými vinicami, v Hustopečích. Slovenský Jantar Team medzi takmer stovkou súťažiacich reprezentovali hneď dve súťažné posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Švecovci a Kesko Racing v Hustopečiach víťazne v triede

foto

22. června 2022 • 10:00

Slovenský Kesko Racing Team v rámci štvrtého kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2022 v Hustopečích reprezentovala bratská dvojica Kamil a Erik Švecoví na vozidle Peugeot 208 R2. Výsledkom bolo víťazstvo v rámci triedy 6, druhé miesto v skupine 2WD a tretie v rámci Peugeot Rally Cup. Napriek tomu, že sme vám už výsledky prezradili, poďme sa spoločne s Kamilom Švecom pozrieť jeho očami na 17. Agrotec Petronas Rally Hustopeče 2022.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Iva Prieložného

foto

22. června 2022 • 09:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Tradičně prosluněná soutěž přinesla spoustu zajímavých výkonů, jak se ostatně můžete přesvědčit prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem mezi vinicemi stříbrní

foto

20. června 2022 • 15:00

EuroOil team se svojí soutěžní posádkou Václav Pech jun.-Petr Uhel na voze Ford Focus WRC dokončili Rallye Hustopeče na druhém místě. Fanoušci a diváci mohli v Hustopečích opět sledovat těsnou bitvu o vítězství a desetinkové souboje na každé rychlostní zkoušce. Pech s Uhlem vstoupili do závodu nejrychlejším časem na první rychlostní zkoušce a vedení drželi do poslední rychlostky první etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé miesto v MSR v rally z Hustopečí pre Rufa Motor-Sport

foto

20. června 2022 • 11:00

Druhým miestom absolútneho poradia skončila pre slovenský Rufa Motor-Sport Team a posádku Grzegorz Grzyb – Tomasz Borko 17. Agrotec Petronas Rally Hustopeče 2022. Po absolútnom víťazstve v rámci popradskej rally súťaže išiel slovenský Rufa Motor-Sport Team bojovať v rámci Majstrovstiev Slovenska v rally 2022 za rieku Morava.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Rally Hustopeče od Radima Pustějovského

foto

19. června 2022 • 21:00

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na Agrotec Petronas Rally Hustopeče. Tradičně prosluněná soutěž přinesla spoustu zajímavých výkonů, jak se ostatně můžete přesvědčit prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

toplist