www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 22 - Bohemia Rally Mladá Boleslav (MČR)

Na Bohemia Rally Mladá Boleslav 2022 proběhne sbírka na pomoc dětem postižených ichtyózou

foto

23. června 2022 • 19:00

V rámci servisní zóny na Bohemia Rally ve dnech 9. a 10. července budou moci diváci navštívit stánek Spolku Ichtyóza a dozvědět se více o tomto genetickém onemocnění kůže.

žádný příspěvek celý článek »

Sedm odstínů Bohemky

foto

23. června 2022 • 10:00

Když se řekne „Bohemka“, většině fanoušků se vybaví především současné vozy a posádky seriálu mistrovství České republiky. Bohemia Rally Mladá Boleslav má ale několik dalších tváří, které jsou nedílnou součástí tohoto populárního podniku.

žádný příspěvek celý článek »

Program Bohemky jde do prodeje

foto

16. června 2022 • 11:00

Tisková verze oficiálního Programu letošního ročníku Bohemia Rally Mladá Boleslav se právě dostává do prodeje. Jako vždy na kvalitním papíru a s podrobným popisem jednotlivých rychlostních zkoušek. Na vybraných prodejních místech v Mladé Boleslavi, okolí Turnova a Železného Brodu si ho můžete pořídit právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemka s novým názvem i webovými stránkami

foto

7. června 2022 • 14:00

Necelé dva měsíce zbývají do startu letošního ročníku Bohemia Rally. Nepsaným pravidlem pořadatelů z Autoklub Bohemia Sport v AČR je obměna a hledání nových rychlostních zkoušek a zavádění novinek, zejména v oblasti informovanosti fanoušků a příznivců „Bohemky“. Pro nadcházející ročník jsou spuštěny upravené webové stránky soutěže, která nese nově oficiální název Bohemia Rally Mladá Boleslav.

žádný příspěvek celý článek »

toplist