www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Rally Dakar

Dakarská Rally opouští evropský kontinent

foto

8. ledna 2007 • 08:50

Portugalci Carlos Sousa za volantem volkswagenu a vítěz druhé etapy Helder Rodrigues za řidítky yamahy byli nejrychlejšími jezdci evropské části Rally Dakar, jež bude v pondělí pokračovat už na marockém území.

žádný příspěvek celý článek »

První etapu Dakaru vyhrál Portugalec Sousa

foto

7. ledna 2007 • 09:20

První etapu Rallye Dakar vyhrál Portugalec Carlos Sousa. Na 117 měřených kilometrech z celkových 464 na trase z Lisabonu do města Portimao na jižním pobřeží byl k radosti domácích fanoušků o více než dvě a půl minuty rychlejší než druhý Jihoafričan Giniel De Villiers.

žádný příspěvek celý článek »

Dakarská rally startuje už o víkendu

foto

5. ledna 2007 • 13:40

Již o víkendu odstartuje zřejmě nejtěžší soutěž světa Dakarská rally. Ta je kromě faktu, že se jedná o největší závod světa, také pořádný byznys a gigantický kolos, který žije svým vlastním životem a dýchá obrovským vnitřním nábojem, díky němuž přežil dobré i zlé časy.

žádný příspěvek celý článek »

Dakarská rally se blíží, přípravy vrcholí

21. prosince 2006 • 09:30

Na Dakarské rally 2007 se již podruhé představí Carlos Sainz, který je známý díky nespočtu svých úspěchů především v rallyovém světě. Po odchodu z mistrovství světa rally se tento španělský veterán zaměřil na dálkové soutěže, kde usedá do speciálu Volkswagen Touareg 2.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy na Dakar 2007 v plném proudu

3. listopadu 2006 • 10:00

Po devatenáct ročníků jsme vídali za volantem ostré závodní Tatry legendárního Karla Lopraise. Pro Dakar 2007 připravil Loprais Tatra Team svým fanouškům zajímavé překvapení v podobě startu omlazené posádky závodního vozu.

příspěvků: 1 celý článek »

Monsieur Dakar bude tentokrát chybět

2. listopadu 2006 • 19:05

Karel Loprais bude v lednu chybět na startu Rallye Dakar. Šestinásobný vítěz slavné pouštní soutěže v kategorii kamionů řekl deníku Právo, že mu jubilejní dvacátou účast znemožnily problémy se zády.

žádný příspěvek celý článek »

toplist