www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 23 - Síť21 Rallysprint Kopná (RSS+MSR)

Kopná představí kvalitní a početné startovní pole

foto

28. dubna 2023 • 16:00

Pořadatelé z Rallyklubu východní Morava v AČR hlásí na úvodní podnik Autoklub Rallysprint série a Poháru 2+ naplnění téměř maximálního počtu přijatých posádek. Na 28. ročník Síť21 Rallysprint Kopná 2023 se přihlásilo celkem 113 posádek z České republiky, Slovenské republiky a Polska.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Síť21 Rallysprint Kopná

foto

26. dubna 2023 • 22:00

Již koncem příštího týdne odstartuje tuzemská Rallysprint série a Pohár 2+. A to svým nejtradičnějším podnikem - Síť21 Rallysprint Kopná s centrem ve Slušovicích, která se letos pojede i jako součást mistrovství Slovenska. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

Tatransko - Moravský rally pohár hledá dva vítěze

foto

19. dubna 2023 • 23:45

Letošní sezonu automobilových soutěží okoření 1. Tatransko – Moravský rally pohár 2023 (TMRP), který se pojede na území České republiky a Slovenské republiky. Hlavním organizátorem čtyřdílného seriálu je AOS klub Poprad, klání odstartuje začátkem května při Rallysprintu Kopná, poté bude součástí poháru Slovakia Rallye Tatry, v září se uskuteční zbývající dva podniky Rally Dobšiná a Rally Morava. Rallyový pohár je vypsán ve dvou kategoriích, posádky budou zápolit o body do absolutní klasifikace a v hodnocení 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Za měsíc startuje Kopná, vrací se úsek Hvozdná

foto

6. dubna 2023 • 12:45

Pouhý měsíc zbývá do startu 28. ročníku Síť21 Rallysprint Kopná, který otevře ve dnech 5. - 6. května šestidílný seriál Autoklub Rallysprint série 2023, Poháru 2+ a premiérově se pojede ve Slušovicích o mistrovské body v rámci Mezinárodního mistrovství Slovenska v rally. Pořadatelé z Rallyklubu východní Morava v AČR nuceně sáhli ke změně časového harmonogramu, do itineráře slušovického rallysprintu se vrací klasický úsek Hvozdná.

žádný příspěvek celý článek »

Matěj Kamenec: Zpět do Kitu

foto

20. března 2023 • 17:00

Jméno Matěj Kamenec není v české rally úplně neznámé. Matěj má na svém kontě z let 2015 - 2019 mnoho úspěchů, z nichž lze vyzdvihnout vítězství v Opel Adam Cupu v roce 2016 a vyhranou třídu 6 v RallySprint Sérii o rok později. V roce 2021 si vyzkoušel, jaké je to startovat mezi historiky s Ladou VFTS a v loňském roce proháněl po rychlostních zkouškách Kopné krásnou Fabii Kit Car. Co ale chystá letos?

žádný příspěvek celý článek »

Kopná odkrývá karty zveřejněním zvláštních ustanovení

foto

17. března 2023 • 12:00

Šestidílný seriál Autoklub Rallysprint série 2023 otevře začátkem května v okolí Slušovic populární Síť21 Rallysprint Kopná. Organizační tým zveřejnil v těchto dnech základní materiál soutěže v podobě zvláštních ustanovení na letošní osmadvacátý ročník, který se pojede ve dnech 5. – 6. května. Zároveň byla spuštěna možnost pro soutěžní posádky přihlašovat se v rámci licenčního systému Autoklubu ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Síť21 Rallysprint Kopná

foto

14. března 2023 • 18:00

Dnes byla zveřejněna zvláštní ustanovení na zahajovací soutěž letošní sezóny, kterou bude opět Síť21 Rallysprint Kopná, která najde své zázemí opět ve Slušovicích nedaleko Zlína. A jak naznačuje přiložený časový harmonogram, dočkáme se návratu jedné z kultovních rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Na Kopné se pojede slovenský šampionát

foto

3. března 2023 • 13:00

Populární Rallysprint Kopná napíše v letošním roce již osmadvacátý díl. Vedle tradičního zápočtu do šampionátu jednodenních rallysprintů pod názvem Autoklub Rallysprint série, Poháru 2+ a Autoklub Rallysprint série historických automobilů zavítá do okolí Slušovic a Podkopné Lhoty poprvé v historii slovenský šampionát.

žádný příspěvek celý článek »

toplist