www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 23 - Síť21 Rallysprint Kopná (RSS+MSR)

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Rallyservice.cz

foto

18. května 2023 • 21:00

O prvním květnovém víkendu konečně odstartoval letošní ročník Rallysprint série a Poháru 2+. Zahajovacím podnikem byla tradiční Síť21 Rallysprint Kopná, která se letos jela také jako součást mistrovství Slovenska. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeich stálých redakčních spolupracovníků z Rallyservice.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Jörga Ullmanna

foto

17. května 2023 • 17:00

O prvním květnovém víkendu konečně odstartoval letošní ročník Rallysprint série a Poháru 2+. Zahajovacím podnikem byla tradiční Síť21 Rallysprint Kopná, která se letos jela také jako součást mistrovství Slovenska. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Radek Jatel závodil se Škodou Fabií Kit Car

foto

16. května 2023 • 15:00

Čtyřiatřicetiletý závodník z Vysokého Pole v loňské sezoně absolvoval dva závody. V letošním roce se postavil na start první jednodenní soutěže v kalendáři. Na Rallysprintu Kopná vedle Radka usednul Jakub Navrátil. Posádka se do závodu vydala s vozem Škoda Fabia Kit Car, což je snem téměř každého závodníka.

žádný příspěvek celý článek »

Ralex tým na Kopné spokojen

foto

16. května 2023 • 14:00

Pražský tým Ralex sport započal letošní sezonu Rallysprint série na soutěži ve Slušovicích. Do Rallysprintu Kopná odstartovaly dvě posádky závodící v barvách Ralex sportu. S vozem Peugeot 208 Rally4 závodili Dominik Šulc s navigátorem Ondřejem Pickou. Kluci ještě v loňské sezoně usedali do vozu Opel Adam Cup, pro letošní sezonu si pořídili nový vůz, se kterým loni závodil majitel týmu David Štefan.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Dalibora Benycha

foto

16. května 2023 • 13:00

O prvním květnovém víkendu konečně odstartoval letošní ročník Rallysprint série a Poháru 2+. Zahajovacím podnikem byla tradiční Síť21 Rallysprint Kopná, která se letos jela také jako součást mistrovství Slovenska. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná: Dominik Jakeš byl v Adam Cupu nedostižný

foto

16. května 2023 • 11:00

Na slabou účast při Šumavě dala rychle zapomenout druhá soutěž Čermák a Hrachovec Adam Cupu - Rallysprint Kopná. Mezi devítkou dvojic se radovali Dominik Jakeš s Vítězslavem Baďurou. Kromě prvenství si připsali pět bonusových bodů za vítězství v RZ, zbylé tři ovládli druzí Jakub Jančík s Janem Jurčíkem. I při druhém pohárovém startu stanuli na stupních vítězů třetí Matěj Manderla s Martinou Kalistovou.

žádný příspěvek celý článek »

Celkový bronz doplnily body za druhé místo v Poháru 2+

foto

16. května 2023 • 09:00

Vstup do letošní sezóny jednodenních soutěží započítávaných do Poháru 2+ při Rallysprint sérii se posádce Vojtěch Štajf a František Rajnoha o uplynulém víkendu vydařil. S vozem Škoda Fabia R5 obsadili na 28. ročníku Rallysprintu Kopná třetí místo v absolutní klasifikaci. Zároveň se však mohou radovat z cenných bodů za druhé místo v hodnocení Poháru 2+.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Síť21 Rallysprint Kopná od Iva Prieložného

foto

15. května 2023 • 11:00

O prvním květnovém víkendu konečně odstartoval letošní ročník Rallysprint série a Poháru 2+. Zahajovacím podnikem byla tradiční Síť21 Rallysprint Kopná, která se letos jela také jako součást mistrovství Slovenska. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Adam Březík ovládl Kopnou, vyhrál stylem start – cíl

foto

7. května 2023 • 19:00

Absolutním vítězem 28. Síť21 Rallysprint Kopná se stala posádka Samohýl Škoda Team Adam Březík, Ondřej Krajča na voze Škoda Fabia R5. Lukovský jezdec potvrdil roli favorita, v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty vedl od úvodní rychlostní zkoušky a v cíli si vyjel pohodlný náskok 43,7 vteřiny. Druhé místo obsadila dvojice Melico Racing Jaroslav Melichárek, Erik Melichárek ze Slovenska (Ford Fiesta RS WRC). Na třetím místě dojeli Vojtěch Štajf, František Rajnoha s vozem Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky Síť21 Rallysprint Kopná ON LINE

foto

6. května 2023 • 06:00

Dnes startuje tuzemská rallysprintová sezóna svým nejikoničtějším závodem, který letos ponese název Síť21 Rallysprint Kopná. Startovní listina slibuje na tradičních tratích kolem Slušovic zajímavou podívanou. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Na shakedownu byl nejrychlejší Adam Březík

foto

6. května 2023 • 00:30

Úřadující šampioni Poháru 2+ Adam Březík, Ondřej Krajča na voze Škoda Fabia R5 vyhráli testovací rychlostní zkouška (shakedown) v rámci 28. Síť21 Rallysprint Kopná 2023. Prolog před startem úvodního podniku šestidílné série Rallysprint série se jel na necelém dvoukilometrovém úseku z Neubuze do Slušovic. Druhý skončil s odstupem 0,8 vteřiny Jaroslav Melichárek ze Slovenska (Ford Fiesta RS WRC), třetí čas zajel Vojtěch Štajf (Škoda Fabia R5), který měl na Březíka manko 1,2 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Přejímkami prošlo celkem 106 posádek, na startu všichni favorité

foto

5. května 2023 • 23:45

V sobotu 6. května odstartuje 106 posádek z původně 113 přihlášených do 28. ročníku Síť21 Rallysprint Kopná v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty. Celkem 87 soudobých vozů a 19 historických automobilů prošlo pátečními administrativními a technickými přejímkami.

žádný příspěvek celý článek »

Do letošního Poháru 2+ se stejným cílem

foto

4. května 2023 • 16:00

Součástí náročného sportovního programu sezóny 2023 týmu ACCR Racing21 je účast v kompletním seriálu Poháru 2+ soudobých vozů. Do jeho prvního dějství, soutěže Rallysprint Kopná, odstartuje posádka Vojtěch Štajf a František Rajnoha s vozem Škoda Fabia R5, a to již o nadcházejícím víkendu ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Pozor! Během Kopné budou uzavřeny komunikace

foto

4. května 2023 • 13:30

Organizace rozsáhlého motoristického podniku jako je 28. Síť21 Rallysprint Kopná si vyžaduje nepopulární dopravní omezení během konání soutěže. Přinášíme přehled uzávěrek cest rychlostních zkoušek a testovacího úseku rallysprintu (shakedown) v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty, který proběhne ve dnech 5. – 6. května 2023. Pořadatelé děkují všem za pochopení, kterých se uvedená uzávěra cest v jednotlivých obcí podél tratě dotýká. Důležité upozornění, mezi průjezdy se rychlostní zkoušky neotvírají!

žádný příspěvek celý článek »

Do galerie vítězů Kopné se zapíše nové jméno

foto

3. května 2023 • 21:30

Celkem šestnáct jmen najdeme mezi vítězi předchozích sedmadvaceti odjetých ročníků Rallysprintu Kopná. Letošní 28. Síť21 Rallysprint Kopná 2023 napíše nový příběh, na jehož konci bude znám nový šampion oblíbeného rallysprintu v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty, který v posledních letech pravidelně otevírá jednodenní rallysprinty na území České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist