www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rally Norway (JRC)

Toni Gardemeister do cíle v Norsku nedojel

foto

22. února 2007 • 09:45

Finský pilot Toni Gardemeister nedorazil do cíle Norské rally a to přesto, že podával znovu velmi slušný výkon. Toni sice vylétl z trati již v první etapě, ale stále si dokázal udržet páté místo a bojoval s Gigim Gallim a Henningem Solbergem o čtvrtou pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Norské rally

foto

21. února 2007 • 10:50

O dalších šest desítek snímků ze světové premiéry letošní Norské rally se dnes rozrostla fotogalerie z této soutěže. Jak zachytil atmosféru této ryze zimní soutěže Zdeněk Sluka, to už můžete posoudit sami.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm nebyl rychlostí Hirvonena překvapen

foto

21. února 2007 • 09:25

Marcus Grönholm se nechal v cíli Norské rally slyšet, že jej nijak nepřekvapila rychlost jeho týmového kolegy Mikko Hirvonen, který nakonec bitvu dvou týmových hráčů vyhrál.

žádný příspěvek celý článek »

Guy Wilks v Norsku do cíle nedojel

foto

20. února 2007 • 12:50

Britský mladík Guy Wilks dostal v Norsku příležitost startovat s vozem specifikace WRC, nicméně na zasněžených tratích se mu příliš nedařilo. Po první etapě figuroval až na devatenácté pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Jari-Matti Latvala i s penalizací pátý

foto

20. února 2007 • 11:45

O uplynulém víkendu se v dobrém světle za tým Stobart Ford VK předvedl nejen Henning Solberg, který nakonec dojel třetí, ale také Jari Matti Latvala. Ten dokončil náročnou Norskou rally na páté pozici a to přesto, že již od pátku byl zatížen penalizací jedné a půl minuty.

příspěvků: 2 celý článek »

Andreas Aigner poprvé uspěl

foto

20. února 2007 • 11:00

Rakouský mladík Andreas Aigner má před sebou v letošním roce velmi náročný úkol. Chtěl by totiž mezi vozy skupiny N - v šampionátu PC WRC - získat titul, což nebude v nabité konkurenci vůbec jednoduchou záležitostí.

žádný příspěvek celý článek »

Maximální spokojenost pro Anderssona

foto

20. února 2007 • 10:40

Hned dvakrát se na stupních vítězů víkendové Norské rally objevily v klasifikaci juniorského šampionátu vozy Suzuki. Jasným vítězem soutěže se stal Švéd P-G Andersson a jeho týmový kolega Urmo Aava skončil třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Norway

foto

19. února 2007 • 16:10

O snímky z poslední dramatické etapy letošní 22. Rally Norway se dnes rozrostla fotogalerie našeho redakčního kolegy Petra Frýby z tohoto podniku. Věříme, že vás Petrovy aktuální snímky potěšily a přejeme mu i našemu zpravodaji Milanu Hauerovi šťastnou cestu domů.

žádný příspěvek celý článek »

Carlsson sedmý, Stohl se propadl na dvanácté místo

foto

19. února 2007 • 14:25

Jezdci týmu OMV Kronos Racing mohli odjíždět z Norska s velmi slušným bodovým přídělem, ale nakonec bylo vše jinak. V závěrečném testu totiž udělal Manfred Stohl chybu a propadl se až na dvanáctou pozici. Přitom ještě po RZ 19 bylo jeho jméno vedle číslice šest.

žádný příspěvek celý článek »

Gigi Galli už v neděli neriskoval

foto

19. února 2007 • 14:00

Italský pilot Gigi Galli dokončil víkendovou Norskou rally na slušné šesté pozici a spravil si tak chuť po nepovedené Švédské rally. Jeho speciál Citroën Xsara WRC připravovaný PH Sportem neměl v průběhu víkendu žádné vážnější technické problémy, což potěšilo zejména manažera Aimont Racingu Pierfrancesco Zanchi.

žádný příspěvek celý článek »

Henning vyjel premiérové pódium pro Stobart

foto

19. února 2007 • 12:10

Henning Solberg splnil své předsevzetí. Po Monte Calru řekl, že ve Švédsku i Norsku by chtěl bojovat o stupně vítězů. Ve Švédsku nakonec skončil čtvrtý a v Norsku z toho bylo krásné třetí místo po strhujícím souboji s bratrem Petterem Solbergem.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën v Norsku zklamal

foto

19. února 2007 • 11:20

Jezdci továrního týmu Citroën Sport v Norsku zklamali. Sébastien Loeb totiž dojel s mnohaminutovou ztrátou až na 14. místě a Dani Sordó proťal cílovou pásku dokonce až jako pětadvacátý.

žádný příspěvek celý článek »

Norská rally Milana Lišku nadchla

foto

19. února 2007 • 10:50

Milan Liška s Tomášem Plachým a vozem Mitsubishi Lancer Evo IX vybojovali při víkendové Norské rally, třetím podniku mistrovství světa automobilových soutěží 2007, 57. místo absolutně a 16. ve třídě N4. Především ale nasbírali spoustu cenných zkušeností na velmi náročném podniku MS.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg po Norsku spokojen

foto

19. února 2007 • 10:30

Jezdec týmu Suabru Petter Solberg dojel na Norské rally na slušné čtvrté pozici a v cíli řekl, že je s výsledkem spokojený. Petter se dlouhou dobu snažil prát o třetí příčku se svým bratrem Henningem, který jel na Focusu WRC 06, ale nakonec se před ním musel sklonit.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký získal v Norské rally bod za osmé místo

foto

19. února 2007 • 09:10

Výborným výsledkem zakončila posádka Jan Kopecký - Filip Schovánek třítýdenní turné po Skandinávii, neboť z Norska si odváží Czech Rally Team Kopecký jeden světový bod za vynikající osmé místo v Norské rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist